titanguard Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Korkulacak tek sey sana veya yaknlarnin amansiz bir hastaliga kaplmasi..bole bir hastalk varsa hedefni parasizlgi aldatlmayi issizlgi kim takar..
axedice Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Diablo 3te ısrarcıyım. Dünyayı geri dönülemez bir uçurumun eşiğine sürükleyecek
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 benim en çok korktuğum çetintaş, goldbaren, aluriel komedi dans üçlüsünün böyle birgün gelirde ciddi bir topic açarsam zincirleme reaksiyonlamaları http://i53.tinypic.com/35lcm4i.gif şu şekilde kaçıcam
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 köğekten korkulur mu lan gözünün içine bakıcan gözlerini ayırmıycan, bi süre sonra o gözlerini kaçırıcak zaten. Yenilgi anlamına geliyor, saldırmaz. Ama sen kaçırırsan sen yenilmiş sayılırsın, topuk.
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 harda bir softa görirem harda bir yobaz görirem harda bir bağnaz görirem harda bir molla görirem korkirem korkirem bala korkirem kandan [dalkavuk] fikirlerinden riyakar zikirlerinden korkirem bala korkirem
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 SeaGle said: köğekten korkulur mu lan gözünün içine bakıcan gözlerini ayırmıycan, bi süre sonra o gözlerini kaçırıcak zaten. Yenilgi anlamına geliyor, saldırmaz. Ama sen kaçırırsan sen yenilmiş sayılırsın, topuk. dog whisperer =) benden başka 2 kişi varmış sadece en büyük korkusu yükseklik olan...
senko Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 şu dünyada bi köpeğin gözüne bakabildiğim an herşeyi yapabilecek potansiyele gelmişim demektir.
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 topuk degil comeceksin yere bekliceksin
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 hiç bişeyden korkmuyorum diyebilirim ama prim yapmak için bi kaç ilginç korkacak bişiler lazım şu dönemde
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 neden prim yapamama korkun mu var
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 en büyük korkum bir gün kendimle çelişmek.......
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 mesela civcivden korkuyorum ben diyip ortamda gözleri açıp KORKUYORUM ABİ demek var
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 tabi her civcivde sen akla geleceksin cogsacma kodlama karrsimmm tebrik ederim
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 ben kizartma yapmaktan korkarim mesela bu sayede sisko olmadim
Öne çıkan mesajlar