Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hayatta en çok korktuğunuz şey nedir?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Hepimizin korkuları vardır.Yok diyen tatava :)))

Kimimizin korkuları ekonomiktir,kimimizin korkuları daha manevi şeylerdir. Kimimizin deeee...Kim bilir?

Seçenekleri genel bilinen korkulardan seçtim ama başka şeylerden korkuyorsanız diğer seçeneğini işaretleyin ve dilerseniz nelerden korktuğunuzu da mesajlarınızla paylaşın.
Mesaj tarihi:
hayır değil...
örnek: adam 10 sene içerisinde filanca firmanın falanca pozisyonunda çalışmayı hedefler.ama 10 sene sonra filanca firmanın hala falanca pozisyonuna ulaşamamıştır.ama işsiz de değildir,parasız da değildir ;)
Mesaj tarihi:
değil tabi.
ben onu örnek olarak verdim.

mesela hedefi okulu bitirip,askere bir an önce gidip gelip daha sonra işini bulup evlenmek olan bir adam herşeyi yapabilmesine rağmen evlenemeyebilir ya da evlenmesine rağmen işsiz kalmış olabilir veya hem işi ve hem de evliliği olmasına rağmen borç içinde yüzdüğü için parasız olabilir.
Mesaj tarihi:
bir şeyi unutmuşum.
sevdiklerimizin ölümü de pekçoğumuzu korkutur.onu da ekleyebilirmişim şıklara ama neyse...ölmekten şıkkı içinde düşünülebilir.
Mesaj tarihi:
hedefim insanlık adına bir şey bulmak olabilir, ancak parasız değilimdir, ya da param vardır.. hedef ile parayı aynı kefeye koymamak lazım. çok zengin insanların da hedefleri olabilir ya da hedefsizlerse zaten genelde intihara meyilli olurlar.
Mesaj tarihi:
nomsaR said:

yalnızlık abi, ölüm bile çare değil yalnızlığa o kadar yani..

yalnızlığın çaresi en kolay şu listedekiler arasından. insanların ölmesiyle olan yalnızlık hariç ki o da ölüm gene.
  • Yeni Oluştur...