cetintas Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Hepimizin korkuları vardır.Yok diyen tatava :))) Kimimizin korkuları ekonomiktir,kimimizin korkuları daha manevi şeylerdir. Kimimizin deeee...Kim bilir? Seçenekleri genel bilinen korkulardan seçtim ama başka şeylerden korkuyorsanız diğer seçeneğini işaretleyin ve dilerseniz nelerden korktuğunuzu da mesajlarınızla paylaşın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 ee allah korkusu yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Diğer'e giriyor demek ki ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 4. ve 5. şık ortak.birini işaretledim ama sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 aynen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 hayır değil... örnek: adam 10 sene içerisinde filanca firmanın falanca pozisyonunda çalışmayı hedefler.ama 10 sene sonra filanca firmanın hala falanca pozisyonuna ulaşamamıştır.ama işsiz de değildir,parasız da değildir ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 iş hayatına daha atılmamış idealist bir insan için ikiside aynı şey olabilir ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 bakış açınıza saygım var ama aynı şey değiller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 hedefleri illa iş anlamında görmemek lazım. iş sahibi olsanda parasız kalabilirsin yada hedeflerine ulaşamayabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 değil tabi. ben onu örnek olarak verdim. mesela hedefi okulu bitirip,askere bir an önce gidip gelip daha sonra işini bulup evlenmek olan bir adam herşeyi yapabilmesine rağmen evlenemeyebilir ya da evlenmesine rağmen işsiz kalmış olabilir veya hem işi ve hem de evliliği olmasına rağmen borç içinde yüzdüğü için parasız olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 ölüm dışında herşeye çare var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 yalnızlık abi, ölüm bile çare değil yalnızlığa o kadar yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 burs kesilmesi sonrasında burs bulamamak. kısacası beş parasız kalmak. zamanında çok korkmuştum bundan. fakir olmak zor zanaat üstadım. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 bir şeyi unutmuşum. sevdiklerimizin ölümü de pekçoğumuzu korkutur.onu da ekleyebilirmişim şıklara ama neyse...ölmekten şıkkı içinde düşünülebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Bir arkadaşın babası 1 ay önce pat diye vefat etti, aynısı benim başıma gelecek diye çok korkuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 hedefim insanlık adına bir şey bulmak olabilir, ancak parasız değilimdir, ya da param vardır.. hedef ile parayı aynı kefeye koymamak lazım. çok zengin insanların da hedefleri olabilir ya da hedefsizlerse zaten genelde intihara meyilli olurlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 diger bir pati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 nomsaR said: yalnızlık abi, ölüm bile çare değil yalnızlığa o kadar yani.. yalnızlığın çaresi en kolay şu listedekiler arasından. insanların ölmesiyle olan yalnızlık hariç ki o da ölüm gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 sinemcim,korkma diğer bir patiden. koruruz seni Night's Watch* olarak :) (Bkz: George r.r. martin'in game of thrones serisi kitapları) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 cahillikten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 karşı koyamadığım şekilde ölmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 kalbi kırılmış kızdan da çok korkarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Sam said: ölüm dışında herşeye çare var. ya hedefim ölümsüzlükse o zaman hedefime ulaşamamaya çare nedir? anında paradoksu dizerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Lyvanna_Dolores said: diger bir pati ismi bile komik. pati diye bir şeyden korkulur mu heheh ben patiden çok korkuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 tabi şunun patisinden bahsetmiyorsak http://www.klingon-empire.org/photopost/data/572/Dire_Bear.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar