Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni multimedya eğlence hedeniz: Sony PSP

LathspeLL

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
$imdi gordum ve a$iri ho$uma gitti eskide olsa birkac kisi telefonlarda ayni isi yapcak ngagein gelismis hali diyor ama ngage gordugum en berbat oyun konsolu birkere oyun konsolu [yani tasinabilir olanlar] ne olursa olsun buyuk ekrana sahip olmali ngagedeki oyunlar guzel gibi geliyo ama bi zaman sonra asiri bayiyo her oyun konsolu ama ngage taman cok vasat bu cok ho$ bir alete benziyoki oyunlari yeter zaten bence gran tourismo 4 underground metal gear solid fiyati belirlendi ise cok ucuk bir fiyati yoksa kesin alacam oyunlarida mini dvd herhalde mini cd gibi bisi normal dvd rom okuyorsa netten indirebiliriz demekki buda super bir opsiyon

[Bu mesaj Disappear tarafından 17 Haziran 2004 03:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
Bende n-gage sahibiyim. Da bu pek n-gage in gelişmiş hali gibi durmuyo. N-Gage konsol databank bozması çok özellikli ama bütün özellikleri vasat bi telefon. Bunun oyunları böyle olcaksa ki bide ilk oyunlar olduğunuda düşünürsek..(n-gage in ilk oyunları berbattı). ÇOTANK!!........
Sosyal ağlarda paylaş

ben birkaç ay önce başlık açmıştım bu konuda ilk duyurulduğunda ama şu ss'leri yeni gördüm, (konsola ayıracak param olmadığından ilgilenmiyorum pek) yazayım yeni düşüncelerimi..

grafikler müthiş taşınabilir olanlar için, ekranı da dev gibi ki bunlar en önemli özellikler arasında. dvd diskler kullanması da çok güzel film oynatma açısından ama diskler taşınmaya uygun değil ki kardeşim. taşınabilir alet dediğin heryerde kullanıılıyor, disket ya da kartuş gibi muhafazalı bir medya gerek bence. diski koruma içine koyarlarsa dvd-ram gibi o zaman makul olabilir. tuşların ne derece rahat olduğunu kestiremedim, belki biraz daha ergonomik olabilirdi. gerçi minicik alet, haksızlık yapmyalım.. :)

ha bu arada, telefonlar asla ve asla denk olamazlar. bir bunun ekranının boyuna bakın, bir de telefonların ekranına. işlem gücü olarak da sıfr oyuna ayrılmış bir alet elbette telefonun önünde olur aynı boyut ve ağırlıkta. ayrıca telefonların düğmeleri de oyun oynamaya hiç elverişli gelmiyor bana oyun özellikle refleks ve hız gerektiriyorsa ki taşınabilir konsol oyunları zaten böyle. gereksiz tuşlar yer kaplamıyor, var olanlar da daha rahat dizilim olarak..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
kiddo, 03 Temmuz 2004 23:56 tarihinde demiş ki:
Bende n-gage sahibiyim. Da bu pek n-gage in gelişmiş hali gibi durmuyo. N-Gage konsol databank bozması çok özellikli ama bütün özellikleri vasat bi telefon. Bunun oyunları böyle olcaksa ki bide ilk oyunlar olduğunuda düşünürsek..(n-gage in ilk oyunları berbattı). ÇOTANK!!........

Ama şu faktörde var. Sony her konsolunu piyasaya ilk sürdüğünde piyasayada yıllar sonra bile oynanabilen efsane oyunlarla birlikte çıkarır(bkz. gt,ff,tekken vs.). Bu hem playstationda hemde ps2de böyle oldu. Aynı politikayı bundada izlerler herhalde(enazından öyle görünüyor şimdilik). Nokia ise henüz çok acemiydi bu konuda. Bana sorarsanız Ngage Nokianın beklediği ilgiyi görmeyen,side talking olayıyla insanlara itici gelen,oyun değiştirme olayıyla bezdiren,dev boyutlarıyla sokacak yer bile bulunamayan ticari bir fiyaskodur. Bunun en sağlam göstergeside, daha 1 senesi dolmayan ngagein yeni versyonunu piyasaya sürmeleridir. Pspye ngagein biraz gelişmiş ve grafikleri biraz daha iyi versyonu diyenlere kahkahalarla gülmekten ve ngageleriyle mutluluklar dilemekten başka birşey yapılamaz herhalde :)

Fiyatı şukadar olursa şukadar kişi alır olayıda bence henüz çok erken. Belkide öyle bir alet olucakki herkez 600$ını güle oynaya verecek. Görmeden birşey dememek lazım. Ben şahsen sadece taşınabilir ve lcd ekranlı bir dvd playera 200$ öderim. Bu birde konsolsa 400 bile ödenebilir..
Sosyal ağlarda paylaş

bu yazdığınız fiyatlara hiçbir taşınabilir konsol satılamaz bu arada, istediği kadar özellikli olsun. zaten eşşek gibi lisans ücretleri alıyorlar oyun yapımcılarından, konsol oyunları çok pahalı bu nedenle..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared.
Sosyal ağlarda paylaş

pocket pc ne oyun konsolu ne? sadece oyun oynatan bir alet pc fiyatına satılacaksa ne anladık konsolun en büyük avantajı olan fiyat unsurundan? bas bas bağırmıyor mu konsolcular "pc pahalı, konsol ucuz ondan konsol rulaz" diye?[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what?

The Terminator: Fuck you, asshole.
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
Yavaş yavaş daha fazla bilgiler ortaya çıkmaya başladı.

Öncelikle E3 fuarında PSP'nin sadece Sony'nin Artrac3 formatını desteleyeceği açıklansada, Sony baskılardan sonra karar değiştirmiş olacak ki MP3'üde desteklenen ses formatları arasına kattı. Sonuçta MP3 desteğinin olması aletin ço daha fazla sattıracağının bilinceni varmışlar :)

Ayrıca Populer Science dergisinin Ekim sayısında PSP'nin pil ömrü konusunada açıklık getirilmiş. Dergiye göre 8 saat aralıksız oyun oynanabiliyor, 10.5 saat aralıksız müzik dinlenebiliyor ve 2.5 saat'te film/video izlenebiliyor.

PSP'nin çıkış tarihi tahmini olarak 2005 Bahar.
Fiyatı ise hala belli değil. GameSpot PSP'nin fiyatının tahminen 300$ olacağını duyurmuştu fakat Sony bu rakamın doğru olmadığını belirtmiş kendilerine.[signature][hline]LathspeLL
Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...