vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 1 hafta veriyorum soora o high heelslerle kosarak kacacak. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 0ne said: %95'i erkek olan, ve bu erkeklerinde %80'i foreveralone olan bi topluluğa geldin, pek sanmıyorum ama umarım kalıcı olursun. Hoşgeldin. yazı klan sdf Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 abi adam inandı burdan bi kız bulacak. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 tut kardesinin elinden azcik yardim et bari be. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 parası benden mektebe götüreyim dedim kabul etmedi napayım Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 utanmıştır, bir gün al evinden götür direk. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 abi adam ask adami... kableder mi. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 olabilir.buradan bir kız bulma ihtimali her zaman vardır. ama milyarda 1'mi, yoksa trilyonda 1'mi?onu hesaplayamam. B)- Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 küheylan said: utanmıştır, bir gün al evinden götür direk. parlak ceket giyerken, gömleğin içine tişört giyerken utanmıyoda onamı utanacak abi yuh Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 . böhöhöyt Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 parlak ceket de var aslında problemi ne ki bu çocuğun. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Patiden kız arkadaş edinmek, hmm 1-2 tane edinmiştim. Biri eileithiya idi, ama diğerinin nickini hatırlamıyorum. Öm/Msn/Tel üçlüsü eşliğinde 3-4 aydan fazla konusup görüşmüştük. Ayrıca net ortamından kız ayarlamaya çalışmaktansa, alt katta çalışan 1-2 arkadaşa telefon etmem bana birini ayarlamaları için yeterli gayet. Aslında baya bi wot döşemiştim, ama size bu bile fazla. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 @küheylan no problemo genç. sen raat ol. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 uzun zamandır takip ediyorum adama yazık lan diyodum da, abi insan bu kadar ezik olmamalı ya. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 http://annenahm.com/anneimage/2009/11/Michael+Jackson+Jackson_popcorn.gif Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 0ne said: @küheylan no problemo genç. sen raat ol. raadım ben gardaş. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 1-2 tane edinmiş adam Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 uğraşmayın abi adamla. nasıl rahat ediyorsa öyle yapsın. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 roket. şu maykılın mısır yiyen videosu beni maykıldan da,mısır yemekten de soğuttu arkadaş yaaa... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 merveco said: benjani said: merve hoşgeldin.naber? Iyiyim sendeeenn ? sağolasın mervecim bende iyiyim.iş güç koşturuyoruz. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 cetintas said: roket. şu maykılın mısır yiyen videosu beni maykıldan da,mısır yemekten de soğuttu arkadaş yaaa... abi dünyanın en komik gif i olabilir o. yapma bunu. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 foto koydumu kız şimdi tek tek bakmıyım Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 yok. zaten muhtemelen o merve patidaş bir kardeşimizin sahta takma isim ile açtığı yeni bir hesabın adı. direk çetinbaba diye bana yazmış. tanımam,etmem yoksa. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 . Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 0ne said: Patiden kız arkadaş edinmek, hmm 1-2 tane edinmiştim. Biri eileithiya idi, ama diğerinin nickini hatırlamıyorum. Öm/Msn/Tel üçlüsü eşliğinde 3-4 aydan fazla konusup görüşmüştük. Ayrıca net ortamından kız ayarlamaya çalışmaktansa, alt katta çalışan 1-2 arkadaşa telefon etmem bana birini ayarlamaları için yeterli gayet. Aslında baya bi wot döşemiştim, ama size bu bile fazla. abi gül gec. böyle aciklama yapinca daha komik bir duruma düsüyorsun, söylemeden edemeyecegim yani. edit :gökalp cik bilgisayarımdan yeaa ekauntlar karısıo Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.