di Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Selamlar, Ofiste 7-8 kisiyiz genelde ve sadece ben ve bizim genc elemanlardan biri sigara icmiyor. Iskence cekiyoruz resmen. Hava temizleyicilerin cok etkili olmadigini duydum okudum. Bu durumda onereceginiz bir seyler var midir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 aksamdan suya yatirdigin mese odunu, sigara icenlerin beline ekliyosun, sorun cozuluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 184ü arayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Super fikir de herkese yapamiyorum abi onu. Sikayetle falan da cozulecek bir olay degil. O yuzden boyle bir sey lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Efsane midir bilmem ama sigara içilen ortamda mum yakınca dumanı topladığını duydum biçok kez. Hatta mum yakılan ortamda dumanın daha az olduğunu da gördüm ama meendisim, bilimsel kanıtı olmayınca inanamadım pek. Ama bi deneyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 ekşi said: sigara dumanına geleneksel kokuyu veren yarı karbonlaşmış "is"in mum alevi tarafından tekrar yakılması neticesi kokunun azaltılmasına yarar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 mum demeye gelmiştim ama iş ortamında önünde mumlar falan garip kacar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 inançlarım böyle dersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 hava temizleyiciler var ama yoğun bir dumanı çat diye temizleyen bi cihaz yok yüksek kapasitelilerden alınabilir küçük odaya ama o da gereksiz olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 ufak çaplı inşaata girişirsen havalandırma sistemi yapabilirsin ama tavana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Fiyatlara baktimda temizleyiciler icin. Ise yarayacak gibi olanlari 600-800 lira falanmis. Hayatta almazlar lan. Peh. Boyle hazir filtre bulsam da kendim yapsam, adamlarin masalarina koysam ya biseyler. O bile rahatlatir beni eminim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Sigara içilen yerlerde mum yakarsanız, odadaki eşyaların kokusundan daha çok rahatsız olmaya başlarsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Mum. Sigara dumanını emiyor baya. Ama koca bir ofisi katedrale çevirmen lazım ki işe yarasın. sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 yanina vantilator koy, sana gelen dumani geri gondersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 patron da mı sallamıyor hiç? nasıl ofismiş anlamadım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Hakkaten nasıl yasak değil içeride sigara içmek ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Degil iste. Patron da iciyor. Benim yanimda icmiyor, yanima sigarayla gelmiyor, benim bulundugum alanda icilmiyor ben rahatsiz oluyorum diye ama yetmiyor tabiki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 abi sigara kokan insan kadar kotu bisiy yok ya, bazen sigara icen arkadaslar bisiler soruyolar su nasi olcak falan diye, adam 2 sandalye uzagimda utanmasam RDP yapip adama yardim edicem o derece le$ bi durum yani. masanin kenarina kanser resmi falan as belki biraz korkarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 of kendim için düşümdüm de açık havada beş metre önümdeki adamın dumanı gelse nefesimi tutuyorum geçene kadar sdfsdf üçüncü beşinci gün ya işten çıkarım ya ofisi patlatırım sanırım. yok imkanı yok yaşayamam öyle yerde, aşırı hassasım dumana ve sigara kokusuna. astım yok psikolojik sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Gizlice ofise duman dedektörlü yangın söndürücü sistemi taktır. En etkili çözüm bu... :D sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 odanı ayır. performansım düşüyo reröre de. odanı ayırsınlar. çok zor olmasa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 ionizerler var, işe yarıyorlar ama büyük mekanda falan biraz tuzluya kaçabilir. bir de kısa sürede duvarların, sağın solun renginin atma olayı var. sigara dumanı, toz vs direkt gidip yüzeylere yapışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 siz de başlayın sigaraya olsun bitsin.zaten pasif içici olmuşsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Mumu cidden deneyin bak ama fark yaratırsa ki görüntüde yaratıyor, devam edersiniz işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 O kadar sigara ile mum kullanarak basa cikmaya calisirsam, ikinci ucuncu gunun sonunda belimize kadar parafine bulanmis oluruz. =P Cok super bir cozum degil ama sigara dumanini toplayacak ufak aparatlar yapacagim ya da yaptiracagim. Filtre is gorurse filtreden gecirecegim, gormezse bir sekilde disari atmaya calisacagim. Bakalim plan proje yapmam lazim biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar