Mix Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 merhaba arkadaslar bugün dogum günümdü ve bana yillardir istedigim bisey alindi:)(kedi) Bu kedi cok guzel cok tatli fakat biraz sorunlarimiz var. Kucagimda uyurken cis molasi icin (yada kaka bilmiyorum hafif sivi hafif kati bisey:) ) kumuna dogru kosarken altina kaciriyor.Yani yere. Istemedigin birsey yaparsa bi gasteyi rulo yapip hafifce kafasina poposuna falan vur dediler. Simdi ben bu kedinin yerlere isemesini ve kaka yapmasini istemiyorum fakat oda isteyerek yapmiyor heralde cunku kuma dogru kosarken yerlere yapiyor. Ha birde poposunu silerken hic rahat durmuyor cok zorluk cikariyor ne yapmak lazim:) yardim bilgili arkadaslar yardimci olsun lutfen [Bu mesaj -Mix- tarafından 10 Şubat 2003 05:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 bez bağla.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 :)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 kumun olduğu kaba bağla[hline]The Possession of anything begins in the mindwww.hayalkent.net/freestyle[Bu mesaj Craven tarafından 10 Şubat 2003 05:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 yeri kaldır.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 said: Craven, 10 Şubat 2003 05:27 tarihinde demiş ki: kumun olduğu kaba bağla[hline]The Possession of anything begins in the mindwww.hayalkent.net/freestyle[Bu mesaj Craven tarafından 10 Şubat 2003 05:27 tarihinde değiştirilmiştir] ehe o olmaz bak balkonda usur hayvancaz[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 kıçına kum bağla?[hline]The Possession of anything begins in the mindwww.hayalkent.net/freestyle[Bu mesaj Craven tarafından 10 Şubat 2003 05:30 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj Craven tarafından 10 Şubat 2003 05:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 kumu yere dök :)[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 evi kumla kapla[hline]The Possession of anything begins in the mind www.hayalkent.net/freestyle [Bu mesaj Craven tarafından 10 Şubat 2003 05:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 kabı ew kumla[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 yeterince açık mı ? ehhe[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 ewi kaba koy[hline]The Possession of anything begins in the mind www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 eşşek de girdi dewreye ehe hani su kaçıo falan. onu da kumla :P[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 kediyi eşekle tanıştır[hline]The Possession of anything begins in the mind www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 hepsinide suyla besle[hline]The Possession of anything begins in the mind www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 kustuk taam şu saatte yapacak fırlamalık bulmak gerek pepelek haber bülteni yapalımmı? ıraka falan bağlanırız hava durumu falan sunarız:)[hline]The Possession of anything begins in the mind www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 yetistiremeyip ustume yaparsa bu forumun ciddiyetsizligi yuzundendir:)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 eğiticen yetişemiyorsa kıçına patlat hafiften. buraya böle yazıyorumda insanlar kedi düşmanı sanacak yok kediyi bağla falan dedikte kedileri çok severim yani en sevdiğim hayvanlardır.tapirlerden sonra tabiki[hline]The Possession of anything begins in the mind www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Bizimkilerin bir arkadaşı tatile çıktığından kedisini bize bıraktı. Ben böyle bir kedi hiç görmemiştim.Ne yavru ne de büyük.. tam ortası.Kediler yavşak olur ama bu öyle değil.Kendini sevdirtmiyor.Hoşlanmıyor sevilmekten.Ama çoook oyuncu.Elini sallasan aha oyun var bana diyor atlıyor. Çok ta yaramaz.Tırmanmadık yer girmedik delik bırakmadı.[hline] I came into this world as a reject Look into these eyes then you’ll See the size of the flames kings of chaos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 hmm normalde yavru kedi bile olsa altına kaçırmaz, yani 5-6 dan fazla kedi baktım kaç yıldır hiçbirinde yoktu böle bi alışkanlık :) hatta birine klozeti kullanmayı öğrettim. Anca mesela evde alakasız bi yere yapmaya başlayacakken sen tutarsın koşaraktan kuma götürmeye çalışırken oda yere yapar havada taşırken o normal :) bide anladığım kadarı ile ishal olmuş, betonda falan yatmasın, aynı bizim gibi üşüyolar, bi sepet alın :) bi veteriner kontrolünden geçirin, sokak kedisi ise pek sağlıklı olmama ihtimali var, ama geçer iyi bakılırsa. (athee?)[hline] Cybron2 - Ghoul: "Anyone seen my finger?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 bide yedikleri önemli, benim baktıklarımdan biri sütten ve balıklı mamadan ishal oluyordu sürekli, tavuk yiyodu hayvan sürekli :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 yaratıcılıkta sınır tanınmamış lol[hline]a conclusion is simply the place where you got tired of thinking Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 okurken ağladım ya. bir kedi bu kadar mı sevimli olur be? kedi, kumuna doğru koşuyor işemek için, ancak çişini tutamıyor, altına yapıyor.. ah canım benim.. [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 10 Şubat 2003 10:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Off bu forumda efsaneler arasinda yer alir. O cevaplar nedir oyle :)[hline]nukbasliklikiz, 31 Ocak 2003 16:28 tarihinde demiş ki: pazartesi o gorili nikimin altında görürsem yandınız demokratik olun benim elimde sizin nikinizin altına goril koyma imkanım yok! işte ama siz bana goril koyar ben size koyamazsam bu adil ve demokratik olmaz! onun için silmelisiniz goril i! Querquobad Quane [SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Bu thread sticky olsun![hline][/i]Semi-Dr. Quinthalus [/b]† ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar