yunusemre Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 topun etrafında dönmeydi abidik gubidik çalımlardı bu tarz artizlik hareketleri nası yapıyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 sağ analog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 hmm ben yapamıyorum sanırım gamepad'in dandikliğinden kaynaklanıyor, uyumlu bişi mi almak lazımdır x-box controller dışında önerebileceğiniz gamepad var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 logitech rumblepad, xbox 360 controller wireless receiver ile, efendime söyleyeyim ps3 sixaxis hepsi sahane calisiyor. dun denedik bizzat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 sixaxis'i 64bit win7'de nasıl çalıştırıyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 kabloyla usb den baglayabiliyorsun (bluetooth da oluyormus deneyemedik). motioninjoy ile oluyor. xbox 360 gamepadi olarak tanıtacan. ehueh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 bendeki dandirik controller'ı da xbox controller fln gibi tanıtıp sağ analog'un düzgün çalışmasını sağlayabilir miyim ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 platoon marka controller çalışıoyrdu valla =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 yunusemre said: bendeki dandirik controller'ı da xbox controller fln gibi tanıtıp sağ analog'un düzgün çalışmasını sağlayabilir miyim ki? ben yaptım sağ analog düzgün çalışıyor ama bu sefer defans yaparken ki tuşlar kaydı ve düzeltemedim ilginç biçimde.bir sürü generic kol ismi denedim hiç biri uymadı snopy marka dandirik gamepadime.sonra cthulhuya yenildim klavyede oynuyodu elim ayağım dolandı savunma yapıcam diye gamepadle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 http://www.multiupload.com/BXTXYD9VW7 emulator Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 screwy said: http://www.multiupload.com/BXTXYD9VW7 emulator işe yarıyor mu bu?en son buna benzer bir xbox emülatör kurduğumda oyundaki profillerime ulaşamıyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 beceremedim ben bi controller şeysini 7 64bit var , uyumsuz mudur nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 bu son paylaşılanı bende şeedemedim ya :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 xbox 360 controller olarak tanıtamadım ben, nasıl yapmak lazım (vista 32 bit) tanısa tanısa HID uyumlu oyun denetleyicisi olarak tanıyo :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 halledemedim ama şu multi kapışıp division atlama olayı iyiymiş. Defans olayında ciddi sıkıntı yaşıyorum ben :/ İlk yarı 3-0 2. yarı 90'da 3-3 yaptım mutlu olduk çocuklar gibi şenim haha ss bile aldım :P http://www.hizliupload.com/di-166J.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 win 7 64 bit'te xbox 360 controller'ını 5 dakikada falan kurdum. ps3 controller'ı 2 saatimi aldı lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 fizbann ben dandirik game controller'ı nasıl x-box controller diye tanıtabilirim? Aygıt yöneticisi - Sürücü güncelleştir - Bilgisayarımdaki aygıt sürücüleri'nden seçmek istiyorum diyorum. Yemiyo malesef microsoft içinde x-box controller yok. Başka bir yol da aklıma gelmiyor, var mı öneri fln? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AmoRPHouS Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Sonunda patch geldi , bu kaleciyi seçip otomatik defans yaptırma olayı önlenmiş. İlk 9 online maçımda yenilip kendim defans yapamazken karşı tarafın yapışına illallah etmişken ve 10 gündür oyuna elimi sürmezken patchden sonra 3 kez kazanıp 1 kez kaybettim . Ulan herkes mi onu kullanmış bu kadar olur ya.Sonunda oyun adam oldu yenilmez defanslar son buldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 off bağlantı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 lag problemine çözüm var mıdır? Şu ping'im altıyla oyna fln gibi ayar vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 PCde yok mu Paticik FC? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rexr0th Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 açıkçası bizde 4 arkadaş yabancı bir club'dayız. Aslında club çok iyi gidiyor şuan 3800 puandayız ve eminim 5000 lere rahat çıkarız. Ama sorun şudur ki takımdaki bazı iletişim sıkıntıları ve bunun yol açtığı bazı sorunlar yüzünden club'dan soğuduk. Eğer yeterince kişi sayısına ulaşabilirsek (aktif 6 oyuncu) club kurmayı düşünüyoruz. İletişim için ventrilomuzda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 en azından yarı-pati club olursa ben katılırım. dralnu da var. screwy de girer belkim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 yunusemre said: fizbann ben dandirik game controller'ı nasıl x-box controller diye tanıtabilirim? Aygıt yöneticisi - Sürücü güncelleştir - Bilgisayarımdaki aygıt sürücüleri'nden seçmek istiyorum diyorum. Yemiyo malesef microsoft içinde x-box controller yok. Başka bir yol da aklıma gelmiyor, var mı öneri fln?bunu yeni gördüm de, bilemiyorum. dandirik game controller ı ben gayet olduğu gibi kurarak kullanmıştım. ps3 ve xbox game controller için motioninjoy kullandım ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Gelin abi şu an ben CAM oynuorum rexroth forvette bitane dmc'miz bitanede kalecimiz var şöyle her daim 6-7 kişi girebilsek güzel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar