Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Konsolda var da pc kısmında yok başlık. Oyun grafikleri vs güzel ama pres yapıp topa hamle yapan/kapan nedir bir türlü bulamadım çözemedim o nedenle 2 maç yapıp bıraktım. bildiğin koşa koşa geçiyor adamlar yanımdan. Contain ve teammate contain var, bunların bu işi yapması lazımmış gibi geliyor bana ama bön bön bakıyor sadece adam 5 metre uzaktan. İndiren/alan varsa nasıl ne yapıyor bi yazsın da öğreneyim nerede ne mallık yapıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Kontroller kismindan Defending style'i Tactical yerine Legacy yaparsan eski haline cevirebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 eyyvallah ama hiç beğenmedim oyunu. fifa 2011'den sonra resmen hayal kırıklığı benim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 bilgisayarda konsollarla aynı olacak deniyordu, nasıl oynanış fln? Gideri var mı?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 FIFA/PES tartışmasını başlattım, hadi yardırın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 pes kotu fifa iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 screwy said: pes kotu fifa iyi bu kadar bu tartışma artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 contain ile adamla mesafe koruyup, tackle la topu alıyorsun. ne var bunda bu kadar zor ya ehue ? bence gayet güzel olmuş. oyun daha akıcı. gamepadlerimi geri alsam sağdan soldan oynicam güzelce. @screwy, oyun çıkmadı demiştin. çıktı. originden oynuyorum şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Origin'de oynuyorum bende, birde kendi suratımı oyuna aktardım efsane oldu HAHAHAH. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 bende aldım gamepad'imi bulamıyorum ama olmadı bi de gamepad alciz artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 bi farklı yollardan indirip bakıcam benim pc'de nasıl performansı falan diye. bide ps3 controller'ı nasıl pc'de çalıştıracağımı bulayım. ona göre bende pc'de alabilirim net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 abi ben yarın cıkıcak biliyodum bende aldım indiriyorum suan asdad yarına akarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 fifa 08 den sonra oynamadım,en iyisi bana göre 06 idi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 fifa 2006 var mıydı ya 99'dan sonraki ara kopmuş bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Ben sevdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Vingthor said: bide ps3 controller'ı nasıl pc'de çalıştıracağımı bulayım. ona göre bende pc'de alabilirim net böyle bişi mümkün mü cidden? stabil bir şekilde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 http://www.gamefront.com/how-to-use-a-ps3-controller-on-a-pc/ şurdakini kullanarak baya baya uzun zamandır kullanıorm ps3 kolunu pc'mde. hiçbi problem yok. sadece usb'den çıkarınca ps3 açılıo otomatik olarak :D eğer biraz uğraşırsanız bluetooth'la kablosuzda kullanımı varmış ama ben okadar uğraşmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 abi controllerların scmasını onleyebilen oldu mu icim cıktı dene dene dene sprinti neye ayarlarsam ayarlıyım calısmıyo falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Masquerade said: Vingthor said: bide ps3 controller'ı nasıl pc'de çalıştıracağımı bulayım. ona göre bende pc'de alabilirim net böyle bişi mümkün mü cidden? stabil bir şekilde? cons böle oynuyodu. ama 360 yok tabi pcde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 XBox controller ile sadece kariyer oynuyorum deli gibi, oyun zorluğu legacynin bi altı, tüm özellikler asisted hala alışamadım şu defans olayına ama gol atmak çok kolay. fifa vs pes 3-4 saat fifanın ardından pes 12yi kurdum gerçekten ps2 oynuyomuş gibi geldi, baya geri kalmış pes, gerçi 99dan sonra böyle oynadığım ilk fifa oyunu 12, bundan önce hep pes oynardım, bi de pes gene alamamış takımların adlarını yazık, buna karşılık fifa da kupaların adlarını alamamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 xbox 360 controller icin de wireless receiver var. aldim dealextreme den ama daha gelmedibekliyorum eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 bu arada kol problemi olan olursa seetsin emulator buldum xbax koluymus gibi gosteriyo cayır cayır calısıyo generic kollar. seren sen de gel de bi mac atak artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 benim wireless receiver halen gelmedi. klavyeyle oynayacağım maçlarda da çılgınlar gibi sıçacağım ama geliyorum ehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 MotionJoy diye aratın google'dan. PS3 controller'ı x-box olarak gösterebiliyorsun falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 ultimate team ile oynayayım dedim ama sürekli bağlantı kopuyor. single player yapsam da bağlantıda sorun var diyip score u update etmiyor, her maçı kaybetmiş görünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar