Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

FIFA 12


Cthulhu

Öne çıkan mesajlar

Konsolda var da pc kısmında yok başlık.

Oyun grafikleri vs güzel ama pres yapıp topa hamle yapan/kapan nedir bir türlü bulamadım çözemedim o nedenle 2 maç yapıp bıraktım. bildiğin koşa koşa geçiyor adamlar yanımdan. Contain ve teammate contain var, bunların bu işi yapması lazımmış gibi geliyor bana ama bön bön bakıyor sadece adam 5 metre uzaktan.

İndiren/alan varsa nasıl ne yapıyor bi yazsın da öğreneyim nerede ne mallık yapıyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.gamefront.com/how-to-use-a-ps3-controller-on-a-pc/

şurdakini kullanarak baya baya uzun zamandır kullanıorm ps3 kolunu pc'mde. hiçbi problem yok. sadece usb'den çıkarınca ps3 açılıo otomatik olarak :D eğer biraz uğraşırsanız bluetooth'la kablosuzda kullanımı varmış ama ben okadar uğraşmadım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

XBox controller ile sadece kariyer oynuyorum deli gibi, oyun zorluğu legacynin bi altı, tüm özellikler asisted hala alışamadım şu defans olayına ama gol atmak çok kolay.

fifa vs pes

3-4 saat fifanın ardından pes 12yi kurdum gerçekten ps2 oynuyomuş gibi geldi, baya geri kalmış pes, gerçi 99dan sonra böyle oynadığım ilk fifa oyunu 12, bundan önce hep pes oynardım, bi de pes gene alamamış takımların adlarını yazık, buna karşılık fifa da kupaların adlarını alamamış

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...