Cafein Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Haa bir de çocuk kardeşlerimiz can ve ciğerdir. Onları al ve eğit, sana geri dönüşümü çok daha fazla olacaktır. Emeğini koru ve öğret derim. Ben 8 yaşındaki veledi zamanında çektim, bak böyle yapılıyor bu, bu budur diye maket işini gösterdim. Ondan sonra bunlarda emek var diye o kadar özen gösterdi ve ilgilenmeye başladı ki, dedim hayvanlık ilgilenmek yerine kızdığım için bendeymiş. Ha, eğitilemeyen veletler yok mu... Var... Ver eline bir milyonluğu sussun o da. Bu kadar...[signature][hline]"Kırk bakireye tapmaya, bal yanaktan tatmaya geldim." (Cüneyt Arkın) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 abi zaten eski mojorette'lerimi orfey'lerimi verdim.ama aç gözlü bebe doymamış gardrobuma tırmanıp almış.[signature][hline]bence kimse yanlız olmamalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 çocuklara bayılırım ama şirin güzel felan olmadıkları zaman benzin döküp yakasım geliyor... ilginç yane :D[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Ra_d Aman abiii o Majoretlerin tanesi kaça haberin var mı hele eskiyse.... Aman abiii verme onları, ben alırım senden, yapma etme. Carrefourdan al bir milyona iki tane diyorum... Olm bit pazarında ateş pahası onlar, 60 milyona tanesi hele 1950 1960 model eski oyuncaksa... Yapma gözünü seveyim..[signature][hline]"Kırk bakireye tapmaya, bal yanaktan tatmaya geldim." (Cüneyt Arkın) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
somebody Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 sallandıracan üç beşini taksim'de..bak bakalım yamuk yapabiliyolar mı...[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive.. Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ... (Denzel Washington - Man on Fire ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Eğiteceksiniz kardeşler ufak kardeşleri... ama.... Bir söz vardır duymuşsunuzdur, babam çok sever... "Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, tekdirle uslanmayanın hakkı kötektir." Sanırım Ziya paşanındı. Türkçe meali, Uyarı ile uslanmayana kızacaksın, çekip konuşacaksın. Kızmakla uslanmayanın da hakkı kötektir." Şımarık veletlere sopa bazen şart. Ama basıp sopayı yine eğit. Hatta bu maket gibi bir şeyse ver işte eline, yap ulen sıkıyorsa, kırmayı biliyorsun de. Ben daha direnip laga luga edeni görmedim[signature][hline]"Kırk bakireye tapmaya, bal yanaktan tatmaya geldim." (Cüneyt Arkın) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 ya bende çok oyuncak kırdım.hatta çoğunu özellikle içinde ne olduğunu merak ettiğim için kırdım.ama hepsi kendi oyuncağımdı.[signature][hline]bence kimse yanlız olmamalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 bize (abim ve ben) aile tarafindan ogretilen sey suydu oyuncaklariniz bunlar yeni bir sey isterseniz gercekten ozenriseniz falan yani alinir ha ama bir oyuncaginizi kirdiniz diye yenisini isterseniz almayiz, sizin bielceginiz is buyrun oynayin zaten oyuncaklar hep lego, knex ya da ninja kaplumbaalardi misafirlige gittigimizde ayni dikkati gosterirdik, hata bize geldiginde dier cocuklar bizim oyuncaklarimizi kirardi bazen nasil sinirlenirdik bir cocugun beynine bir seyin degerini sokmanin en iyi yolu esit degerdeki bir seyine gelecek zararin kendisine yapcagi etkiyi anlamasini saglamak baska hic bir yolu yok cocuklar laftan anlamazlar cunku[signature][hline]...valla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 ben bebekleri de sevmiyorum. bilincli olmadiklarini biliyorum ama, o cikardiklari ses beni deli ediyor.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 yok bebeklere hastayım o ayrı. benim sorunum çocuklarla.[signature][hline]bence kimse yanlız olmamalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
somebody Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 said: Dojorel, 30 Eylül 2004 00:45 tarihinde demiş ki: ben bebekleri de sevmiyorum. bilincli olmadiklarini biliyorum ama, o cikardiklari ses beni deli ediyor. :-O[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive.. Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ... (Denzel Washington - Man on Fire ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Bendede var o burago araba koleksiyonundan,benim arabalarada saldırıyo bazı gerizekalılar sinir oluyorum. Tabi bu eğitim meselesi bak mesela benim dayımın kızı var kardeşim gibi severim,o arabaların oyuncak olmadığını süs olduğunu yaşındayken söylemiştim. O günden beri hiç sormaz o arabaları ki arabaları çok sever. Gene bizim komşu var çocuğu 2.5 yaşında,geçen geldiler çocuk arabaları isted, annesi o abinin arabaları olmaz dedi çocuk sesini çıkarmadı. Ama bikeresine dayımın karısının kardeşi var,onun karısı gelmişti haşarı bi çocukla beraber. Ben içerdeydim odama bi geldim kadın benim arabaları indiriyo yukardan nası sinir oldum Ayı oğlu ayıya. Tam bi öküzdü,görgüsüz bişeydi. Peki bu çouklara ne yapılır? Ben konu açmıştım,biri bi öneride bulunmuşta gerçekten süper. Şöyle ki,haşarılık yapan çocuk küçük bi halının üzerindeyken halı altından hızla çekilerek çocuğun yere kafa üstü çakılması sağlanır. SOnra "Ben sana koşma demedim mi bak düştün" denir. Kesin çözüm.[signature][hline]Zegard/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young oh yeaah tikkysi: "Fuck you anuna Koyim!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Agu? Yoksa ağlaması mı? Bebeğin ne sesi var ki, hava saldırı alarmı veren sirenler gibi ağlaması ve susmaması dışında? Onu duydun mu da kaç....[signature][hline]"Kırk bakireye tapmaya, bal yanaktan tatmaya geldim." (Cüneyt Arkın) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 İyiler hoslarda sehirler arası yolculukta mumkunse olmasınlar ya insanın ruhu cıkıyo icinden o nasıl bi ciyaklamak[signature][hline]Zegna 7.2.2004 tarihinde bir bar cikisi demis ki Olm adamlar ucuyor bende bisey yok Olm ne ictiniz ki bu kadar Biz once rakı ictik.. Eee??? Sonra ben rakı ictim.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Heh, ben şu anda bile kırılan/kaybolan/kayıplara karışan/denyolar tarafından hırpalanan oyuncaklarımı hatırlarım. Lego manyağıydım ben çocukluk dönemlerimde, gayet şefkatle yaklaşırdım legolarıma.O mızraklardı cartlardı kolay kırılan şeyler.O yüzden pür dikkat ederdim tembihlerdim cart ederdim.Ama paylaşırdım. Bi gün doğum günüm mü ne var. Benimde annanemden aldığım çok süper bir hediye vardı hala durur, böyle taştan (ametist) kuş gibi birşey.Ametistin üzerinde duruyor (işlenmemiş) ibiğiydi kanatlarıydı ametist geri kalan yerleri kristalimsi birşeydi.Çok severdim, biblo dolabımda dururdu (hala biblo koleksyonum var). Doğum günümde benim katta değil aşağı katta oturuyorduk sanırım. Yukarı haşere elemanlardan biri (ki adı Emir hala hatırlıyorum ulan ne kin beslemişim hey gidi) elinde o kuşla aşağı indi ve kuşu bana doğru fırlattı.Kuşun ibiği kırıldı, kuşa baktım, sonra kuşu yerden alıp masaya koyduktan sonra iman gücüyle çocuğu patakladım, annesi topladığı çocuğunu uzadı gitti evden. Aynı şekilde o yaşlarda misafirliğe gittiğim zamanda insanların oyuncaklarına biblolarına falan saygı gösterirdim.Kırdığım 1 tane bile oyuncak hatırlamıyorum misafirlikte. Yaptığım tek kırma vakası yanlışlıkla gerçekleşmiştir.Annemin kuzeninde misafirlikteyiz yaş 4-5 falandı sanırım.Kuzenimin amigası vardı sanırım. Oyun oynarken nasıl kaptırdıysam kendimi yanlışlıkla joystick'i kırmıştım, özür dilemiştim, ama kuzenim sağolsun ne bi bağırış ne bi çağırış önemli değil işte olur böyle şeyler hede hödö dedikten sonra içim rahatlamıştı. Şimdi küçüklüğümden beri topladığım bütün legoları ilkokul çağındaki kuzenime verdim.3 tane battal boy çöp torbası legosu var çocuğun.Ama ne bir dikkatti ne birşeydi.Kırıyor ediyor, içim cız ediyor valla. Allahtan halam (Maya d@ K1NG!) süper bir bünyede, kırdığı zaman bir süre oyuncak almıyor çocuğa, böylece öğreniyor bir nevi. Şimdi babamı çok iyi anlıyorum, baya küçükken cam birşey kırmıştım, adam ağıza sçma olayını aştı resmen.Kurulduğu düzen bozulunca kafayı yiyor manyak herif. PS : Bone, shogun oynarken bilgisayarın kapatıldığında çocuğa vurmuşsun heh.Babam'a yapsa bir çocuk (save almadığını farkedelim ki imkansız, adam her turn save alır, elektrikler gider, kıyamet kopar gibi ihtimallere karşı), adam önce çocuğu sonra kendini öldürür herhalde hah.[signature][hline]Şu dakkadan sonra ne halt ederim bende bilmiyorum. [Bu mesaj Alexi_Septimus tarafından 30 Eylül 2004 01:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Halamın torunu var geçen sene bize geldiğinde 1/18leri ayrı tutmak kaydıyla kalan ufak arabalarımı ve misketlerimi verdim eline oynasın diye. Sonra eğer misketleri isteyecek olursa veririm gider diyede düşündüm ama misketlerin durduğu cam fanusu vermem dedim. Mutfaktan ilginç bi ses geldi noluyo diye gittim gerizekalı çaydanlığın dibine girmiş ne yapıyodu bilmiyorum gitmesem kafasından aşağı dökeceğinden eminim napıyosun lan dedim kovdum mutfaktan. Ara sıra ben bilgisayar oynicam böhüü diye geldi savuşturdum çok zırlayınca dayısı aldı internet cafeye götürdü. Gitmelerine yakın misketi cam fanusa bir çaktı o an onu 4. kattan aşağı atabilirdim. Bende çocukluğumda çok usluydum herkes bunu anlatır sürekli sen otur ben bakkala gidiyorum dediklerinde oturduğum koltuktan hayatta kalkmazdım öyle otururdum kendi kendime yettim hep oyuncak arabalarımı oyun gereği (kazalı araba gerektiğinde :p) kırdığım oldu tabiki ama kimsenin oyuncağını kırmadım.[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 bende nefret ederim şu alarm sesi çıkaran bebeler hasta eder beni bide şu hayvanlaır sıkboğaz eden bebelerden nefret ederim ama gel görki bana hala bebe diyenler var hepsine koyam:) ya benim çok olayım olmuştur oyuncaklarımı hiç kırmazdım ama sökerdim evdeki bütün elektronik araçların geleceğinde sökülüp lootlanmak olmuştur ki hala sökerim bi oyuncak görsem alırım geçerim tv karşısına yıldız tornovida ile sökerim bütün parçaları (ne diyodu bonepart buna) marauder ederim:) Mesela ben 4 5 gün uğraşıp yaptığım bi Tretbucket miydi o mancınık türü vardı Age of empires in themesini 15 defa izlemiş discovery channeldeki mancınıklarla ilgili bütün belgesellerini takip etmiştim sonunda tamamen benzerini ve çalışanını tahtadan üretip boya çekmiştim ama oldukca büyüktü ve tahtaları hep ipler ile bağlıydı ve o aralar zımba makinem olmadıı için ipler hep silikonla bağlıydı ki kolay kopuyordu ama zincirli tetiğine kadar sepetine kadar ve atış açısını ayarlıcak çivisi kadar herşeyi yaptım sonra garajda kapıcının oğlu üstünden geçmiş çok küfrettim içimden ulan ben onu 4 günde yaptım sen ne hakla pic edersin beee! (hiç olmassa şuan elime 10 metre çıta şeklinde tahta geçsin gene yaparım) Birde legolanda yollucağım dediğim bi lego vardı geldiler pic ettiler gelde kudurma yaa bidahada yapamadım legodaki özellik şu marsta giden araçlardaki tekerlek sistemi vardı yani çıkıntıların üstünden dalga yaparak geçiyordu tekerlekler çok sweet bişiydi:) ama dağıttı bebenin biri hiç birşey yapamadım gghrr En sinir olduum şey ise odamı karıştıran insanlar ya zaten karışık niye daha elliyorsunki zaten bütün cisimlerim sivri uçlu şeyler karıştırda daat salını solunu bi berkin vardı eski eve gelmişti herif tornovida görmemiş hayatında eline gözüne sokar diye vermemişler çekiçde görmemiş odamda hep olur bu cihazlar aldı parkeye 80 pare delik açtı herif tornovidayıda kırdı öküz ya bide kibrit görmemiş kibritleri o deliklere sokup sokup yakıyordu lan naaptın dedim heryer delik ve deliklere kibrit sokmuş adam yakmış tütüyor ohannes[signature][hline]perde kapayıp satanist olan zihniyetler varya ibiktir ibik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 said: Absolut, 30 Eylül 2004 00:13 tarihinde demiş ki: Allahtan içimizden kimse çocuk olmadı :) rofl :lol: öte taraftan ben de acayip sinir olurum başkasının oyuncağını kırıp döken çocuklara, kendi oyuncaklarımı kırıp dökerdim ama başkasınınkiyle dikkatli oynamaya çalışırdım. esasen kuzenin bir-iki şeyini kırmıştım sanırım.. :-p neyse, yazımın ana fikri kafalarına iyice sokun kırıp dökememeleri gerektiğini. büyük abi/ablaları dinlerdim ben. yok dinlemiyorlarsa bir şekilde dinletirsiniz artık.. ;) (ispiyon tehdidinin işe yaraması gerek heh)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 ßen kuzenın burnunu kırmıştım o yuzden bende Maserati wardı da parçalamışlar sonrada geldı bak kırıldı dedı bende zaten cınlerım tepemdeydı caktım bı tane[signature][hline][spo1=Paticik Antipatik ßirliği]Paticik Forumlarındaki Bireysel Silahlanma+Saçmalanma+Gereksizleşmeye HAYIR!!! Daha iyi bir paticik için elele:FRP_Master,Erutan,RaVeNa,Fransua,Neronn,_Dalamar_... [/spo] |Alem ßuysa Kral Biziz »» GS | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 EEE insan yaşıtlarını sevecek diye bir şart yok. :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 yaşıtlarım dada cocuk olanlar war benım mustang arabayı parcaladılar oda oyuncak ama benım bole arabalara fena merakım wardır cok kırdılar bende kafalarını cok kırdım hem agız burun dokerdım hemde oyuncagın parasını alırdım dunya genclık merkezı bana calısırdı :D[signature][hline][spo1=Paticik Antipatik ßirliği]Paticik Forumlarındaki Bireysel Silahlanma+Saçmalanma+Gereksizleşmeye HAYIR!!! Daha iyi bir paticik için elele:FRP_Master,Erutan,RaVeNa,Fransua,Neronn,_Dalamar_... [/spo] |Alem ßuysa Kral Biziz »» GS | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gazanfer Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 yalnız burda sorun çocukta değil ebeveynlerinde. sen çocuğunu seninle birlikte gezdiriyosan başında duracaksın. "hadi bakıyım git abiyle odasına" diyecek olan çocuk yapmasın. bana ne senin çocuğundan? yaparken bana mı sordun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 öle çocuk yapanın cıktıgı yere tekrar sokmak lasım ornek karnına annesinin..[signature][hline][spo1=Paticik Antipatik ßirliği]Paticik Forumlarındaki Bireysel Silahlanma+Saçmalanma+Gereksizleşmeye HAYIR!!! Daha iyi bir paticik için elele:FRP_Master,Erutan,RaVeNa,Fransua,Neronn,_Dalamar_... [/spo] |Alem ßuysa Kral Biziz »» GS | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 said: Absolut, 30 Eylül 2004 00:13 tarihinde demiş ki: Allahtan içimizden kimse çocuk olmadı :) , +1 :D[signature][hline]| Mail | Lominadze | ME | | News | Sheref| Msn | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 said: Fransua, 30 Eylül 2004 17:32 tarihinde demiş ki: öle çocuk yapanın cıktıgı yere tekrar sokmak lasım ornek karnına annesinin.. ya çocuk sezaryan değilse nereye sokacaz ?[signature][hline]| Mail | Lominadze | ME | | News | Sheref| Msn | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar