Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hürriyet - Fifa 12 - trololo

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ne başlık atacağımı düşünemedim. Habercilikte çığır açtılar yine, Fifa'daki grafik hatası sonucu adamın kolundan bacak çıkması bir yana dursun, arkaya trololo müziği koymaları beni yine güldürürken düşündürdü.

Aha gidin burdan izleyin:

Hürriyet trololu Fifa haberi

Bi de gidip bunu ana sayfaya koymuşlar.
Mesaj tarihi:
sasilacak bisi yok abi,

orda calisan adamlar aksama gelip eksisozlukte yaziyo, inci sozlukte admin, paticikte bile siksan 2-3 adam cikar gazatede falan calisan.

gazeteciler uzaydan gelmiyoki, sabah kalktiginda boyoz alirken senin onune gecip iki gevrek alan adam yani
Mesaj tarihi:
reyou said:

gazeteciler uzaydan gelmiyoki, sabah kalktiginda boyoz alirken senin onune gecip iki gevrek alan adam yani

bu başlık artık izmir ve izmirlilerle maytap geçmek için.
Mesaj tarihi:
hürriyet'in internet sitesi 14-15 yaşındaki çocuklar tarafından hazırlanıyor demek ki.
anasayfası hep rezalet.

"ölüm tehdidi aldı!" diye bir haber vardı mesela, açtım baktım meğersem magazin haberi koleksiyonuymuş, 35. mi ne sayfada "kaprisleri yüzünden dizide öldürülüp kovulcak dedikoduları vardı" gibi bir şey yazıyordu.
küfredip kapattım.
Mesaj tarihi:
hürriyet ve milliyet resmen çöp artık açıp bakmıyorum bile
geçen gün DAVID BECKHAM ÖLDÜ diye dev puntolarla başlık yapmışlar,haberin içeriğini başka bir internet sitesinin yanlış haber vermesi oluşturuyor.
Mesaj tarihi:
eheheh müzik süper. bundan ise hürriyet websitesine haber olmasının sebebini daha önce yazmıştım. günde bilmem kaç haber hazırlarsanız şöyle promosyon alırsınız bazlı çalışma sistemi yüzünden sdf
Mesaj tarihi:
huun said:

reyou said:

bu başlık artık izmir ve izmirlilerle maytap geçmek için.

http://i.imgur.com/NmgjZ.gif

İşte başlıyoruz.
  • Yeni Oluştur...