Pirvan Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Ne başlık atacağımı düşünemedim. Habercilikte çığır açtılar yine, Fifa'daki grafik hatası sonucu adamın kolundan bacak çıkması bir yana dursun, arkaya trololo müziği koymaları beni yine güldürürken düşündürdü. Aha gidin burdan izleyin: Hürriyet trololu Fifa haberi Bi de gidip bunu ana sayfaya koymuşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 sasilacak bisi yok abi, orda calisan adamlar aksama gelip eksisozlukte yaziyo, inci sozlukte admin, paticikte bile siksan 2-3 adam cikar gazatede falan calisan. gazeteciler uzaydan gelmiyoki, sabah kalktiginda boyoz alirken senin onune gecip iki gevrek alan adam yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 bi de o videoyu hazırlayan hürriyet çalışanı değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anaconda Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 eheh gördüm bunu trololo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 reyou said: gazeteciler uzaydan gelmiyoki, sabah kalktiginda boyoz alirken senin onune gecip iki gevrek alan adam yani bu başlık artık izmir ve izmirlilerle maytap geçmek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 hürriyet'in internet sitesi 14-15 yaşındaki çocuklar tarafından hazırlanıyor demek ki. anasayfası hep rezalet. "ölüm tehdidi aldı!" diye bir haber vardı mesela, açtım baktım meğersem magazin haberi koleksiyonuymuş, 35. mi ne sayfada "kaprisleri yüzünden dizide öldürülüp kovulcak dedikoduları vardı" gibi bir şey yazıyordu. küfredip kapattım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anaconda Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 o ana sayfadaki 12 resimde sağ 2 tanesi hep magazin. direk ciddiye almayın onları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 hürriyet ve milliyet resmen çöp artık açıp bakmıyorum bile geçen gün DAVID BECKHAM ÖLDÜ diye dev puntolarla başlık yapmışlar,haberin içeriğini başka bir internet sitesinin yanlış haber vermesi oluşturuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 pes 2011 dede messinin kolu dönüyordu böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 eheheh müzik süper. bundan ise hürriyet websitesine haber olmasının sebebini daha önce yazmıştım. günde bilmem kaç haber hazırlarsanız şöyle promosyon alırsınız bazlı çalışma sistemi yüzünden sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qlrblrq Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 anlaşılan hürriyet hiç bug diye bişi duymamış. hoş sadece futbol oyunu oynayan kitleden ne bekleyecen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 huun said: reyou said: gazeteciler uzaydan gelmiyoki, sabah kalktiginda boyoz alirken senin onune gecip iki gevrek alan adam yani bu başlık artık izmir ve izmirlilerle maytap geçmek için. http://i.imgur.com/NmgjZ.gif İşte başlıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar