Tenekeadam Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Kararını verip o yolda yürüsen diyorum. Zaten çok işim var kafamı karıştırma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 goldbären said: kızın ismi K ile mi başlıyo peki? KEMAL? KAZIM? KORCAN? Harbi gece gece güldüm K ile kız ismi yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 kezban Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 kibariye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 kerime karuman kadriye kader kevser kudret kübra kıvılcım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 senko said: kerime karuman kadriye kader kevser kudret kübra kıvılcım bu isme sahip bir kız çok hoşuma gidiyor benim, öyle diyim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 aklımdakileri yazıcam ama wot olacak. mesaj yazmıyorum artık zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 küheylan said: senko said: kerime karuman kadriye kader kevser kudret kübra kıvılcım Şu isimlerin içinde en oturaklısı kübra sanırım, kader, kevser falan bunlara bide kezbanı ekle sal bağcılara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Ya bi defol yat zıbar. Sabaha raporları yetiştirmem lazım. ABV bi defol ya. Cevap vermeyince aynı mesajı iki kere yollama geyiği de yeni çıktı. Sktir edeceğim seni o olacak sonunda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 elim oramda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 ulan bak isviçreye gelicem senle action olmazsa sıçarım bacaana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 bana bi sans versen ne kaybedersin?cok mu zor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 napayım ben seni be salak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 kozalak said: bana bi sans versen ne kaybedersin?cok mu zor? küheylan said: napayım ben seni be salak Konuyu tab ile açıp konu başlığına bakmayıp sırası ile bu iki entry'i okuyunca höh demeden geçemedim :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 ahahah gulecegim yoktu. canin sagolsun kuheylan. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 benden hoşlanıyomuşsun. açıkçası pek tarzlarımız uyuşmuyo ama hani çok çalışıyorum yoğunum pek vaktim olmuyo aşna fişne için, o yüzden arada görüşsek sen bize gelsen mesela, ama sevgili olmasak öyle gazoz falan içsek. yani bu şekilde bişey istiyorum ben olma mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 そうやんけ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 vaperon said: Cevap vermeyince aynı mesajı iki kere yollama geyiği de yeni çıktı. qitmedi qalibaaaaaaaa tribi dimi hani sen kesinlikle bana cevap vermiyor olamazsın, heralde mesaj gitmedi?.. şeklinde aba altından sopa gösterme durumu ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Aynen gold ya. Fitil ediyor adamı iyice... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 valla canım evdeyim aslında ama ne dışarı çıkmak istiyorum, ne de eve gelmeni istiyorum. zaten bi işe yaramıyon muhabbet etmekten başka. canım da sıkkın. sonra görüşelim emi. hadi baaay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Ulan ne biçim insansın sen , bir kerede pişman ol özür dile .Hep ben mi koşucam peşinden , ne kadir bilirsin ne kıymet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 kes be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 CEVAP VERSENE BE KADIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 kıymetli haftasonlarınızda birden selam sabah kesiliyor AFERİN DROGBA SANA DA BU YAKIŞIR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar