Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ona mesaj atıcağına buraya yaz - topiki

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sen gittin gideli tam 4 yıl oldu, evet o 4 yıl boyunca bir çok insan girdi hayatıma, çok fazla değiştim. Ama değişmeyen tek bir şey vardı *mesaj güncelleniyor* o da sana olan sevgim. Evet unutamadım seni.

Naptın lan bit *mesaj güncelleniyor* ti mi okul, Antalya'ya geldiğinde ara.
Mesaj tarihi:
no-lifersın. tipin olmasa yüzüne bakacak adamlar yok denecek kadar az. her aktiviteyi peşinden koşan adamların üstünden yapıyosun. gezme kültürün yok. dünyayı tanıma kültürün yok. insan tanıma kültürün yok. kafan tek bakış, zeki erkeklere hazır değilsin. hazırım dediğin de tatava.
Mesaj tarihi:

O hangi kategoriye girer bilemicemde herkesin fantazisi farklıdır bi arkadaşım kız arkadaşının faullerini yalıyodu zevkine mmm yummy (:P)

ahuahua bu arada cidden başkalarıda varmış

Mesaj tarihi:
Gizem:
*Ay ne bileyim ya
*O kadar güzel kız varken bana niye baksın ki!

Peki hiç kıza benzemeyi denedinmi? Mesela bi sakal tıraşı olsan, şu faullerden kurtulsan bi makyaj yapsan benmi söylicem bunları yapmıyolar bide ağlanıyolar seni bölüm 1.si yapan ünin ben...
Mesaj tarihi:
Gizem:
*Bence gerek yok yapay şeylere. Doğal güzellik daha çekici(l)
Me:
*Erkekler doğaldır kızlar doğal olmasada olur
Gizem:
*Bence kızlar da doğal olmalı.katılmıyorum sana.,

Daha ne kadar açık konuşabilirim doğal olucam diye tutturmuş ya yok ben kızı değiştiremicem pes ediyorum sakalları ile takılsın :D
Mesaj tarihi:
abi öle kız mı değiştirilir ahahah hadi gel fenerli ol yok olmam peki tamam gibi bişiy

uzun zamna alan birşey bu, ufak ayrıntılar ile yapıcaksın gururunu okşucaksın yavaş yavaş sindire sindire ahahah
  • Yeni Oluştur...