reyou Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 onakomabunako Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Küheylan kontorum olsa arardım, kusuruma bakmazsın artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anaconda Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 slm asl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 takıntılı olmayacaksan varolmanı çok isterdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Ahmet yine yörüngeye gitmişsin hayır mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 NABER NABYON Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Kafamı karıştırmasan, yeteri kadar işim var zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Sen gittin gideli tam 4 yıl oldu, evet o 4 yıl boyunca bir çok insan girdi hayatıma, çok fazla değiştim. Ama değişmeyen tek bir şey vardı *mesaj güncelleniyor* o da sana olan sevgim. Evet unutamadım seni. Naptın lan bit *mesaj güncelleniyor* ti mi okul, Antalya'ya geldiğinde ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 no-lifersın. tipin olmasa yüzüne bakacak adamlar yok denecek kadar az. her aktiviteyi peşinden koşan adamların üstünden yapıyosun. gezme kültürün yok. dünyayı tanıma kültürün yok. insan tanıma kültürün yok. kafan tek bakış, zeki erkeklere hazır değilsin. hazırım dediğin de tatava. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 sen nası bi kızsın insan şu sakallarını keser bi ağda vurur bi makyaj yapar bişi yapar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 konsepti yanlış anladın sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Yüzüne söyleyemiyorum bari buraya yazayım dedim :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 yok demek istediğim sakalı olan kız 'o' kategorisine girmemeli ondan dedim sdfsdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 O hangi kategoriye girer bilemicemde herkesin fantazisi farklıdır bi arkadaşım kız arkadaşının faullerini yalıyodu zevkine mmm yummy (:P) ahuahua bu arada cidden başkalarıda varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 nil dangozu biraz dötün yere iner umarım yoksa ağzını kıracağım önümüzdeki günlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 ö.m deşifre edilmiş, ban! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 benimle sinemaya gelir misin diye sorup, 1 saat sonrasında yeni tanıştığın adama kuyruk sallamana anlam vermek gerçekten zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Gizem: *Ay ne bileyim ya *O kadar güzel kız varken bana niye baksın ki! Peki hiç kıza benzemeyi denedinmi? Mesela bi sakal tıraşı olsan, şu faullerden kurtulsan bi makyaj yapsan benmi söylicem bunları yapmıyolar bide ağlanıyolar seni bölüm 1.si yapan ünin ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Gizemler öyle ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Gizem: *Bence gerek yok yapay şeylere. Doğal güzellik daha çekici(l) Me: *Erkekler doğaldır kızlar doğal olmasada olur Gizem: *Bence kızlar da doğal olmalı.katılmıyorum sana., Daha ne kadar açık konuşabilirim doğal olucam diye tutturmuş ya yok ben kızı değiştiremicem pes ediyorum sakalları ile takılsın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gosser Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 abi öle kız mı değiştirilir ahahah hadi gel fenerli ol yok olmam peki tamam gibi bişiy uzun zamna alan birşey bu, ufak ayrıntılar ile yapıcaksın gururunu okşucaksın yavaş yavaş sindire sindire ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 permatik resmi yolla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 @Lord_Argos öm buraya koymussun oldu mu simdi ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Üstad, ÖM'yi aynı dertten muzdarip başkalarıda varmış diye koydum yoksa diğer konuştuklarımız özeldedir merak etme. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 kızın ismi K ile mi başlıyo peki? KEMAL? KAZIM? KORCAN? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar