küheylan Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 lan allah kahretsin numaranı sildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 yeter artik, sus da bi rahat edeyim. sen de kime vereceksen ver, ugrastirma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 odev diye ergen frp si donuyor resmen sinifta. siz kocaman bir cilginsiniz allah da belanizi vermesin hocam versin demeye totom yemedi belki buralarda takiliyodur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 uplamayın şu konuyu ağır küfür edesim var.ona atmıyorum buraya atarsamda ban yicem sfds sevgili olana kadar başımı yedi.şimdi mesajlarıma cevap vermiyor en uyuz oldugum şey goruyorum watsaptan okuyor yani. ha ben 2 saat mesaj atmayınca yine trip yiyoruz.valla seks olmasa çekilcek dert değil kadınlar sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 bu topikte karilarabayanlara :))) mi sovuyoduk? odot edit IKI: hakket oyleymis ben yanlis gelmisim neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 bende bayan demeye gelmiştim düzeltmiş sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 carribean Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 bilerek yaptım typoyu eki eki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hollwander91 Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 kızım online ol artık, hadi bi gayret, tel numaranı da vermedin ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 ^_^ Bana buralarda mutluluk yok gibi geliyor hep. Yanılıyorumdur büyük olasılık çoğu zaman olduğu gibi ama şuan ki ruh halime yardım etmiyor düşününce. Sana seslenmek aptallık galiba, kendi kendime konuşuyorum sonuçta. Moe dürtüklüyor arada bir, oda benim gibi midir acaba diye düşünüyorum. Haksızlık hep, yalandan ve tatsız. Gözler dolu dolu ama göz yaşı dökülmüyor anca içinde fırtınalar falan. Soruyorlar ama anlatamıyorsun, anlamıyorlar çünkü. Öyle işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 abi sen mal misin ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 o mesaj yüzünden 1ay banlanmıştım pewpew hangi yüzle bana mesaj attın bilmiyorum cevap versem mi de bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Şu an yanımdasin ama şimdiden özledim .. 3 hafta zor be sevgili :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Neymiş efendim telefonda bağırmışım, lan trafiğin içinde sesim mi çıkıyor yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 neymiş efendim ayaklardan tiksiniyormuş ayak masajı yapmazmış,duş da kese de atmıyorsun seni napayım ben be ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beygir Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 hadi bebeğim yaparsın sen bu işi diye bağırmak istiyorum ona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 NolaxThensbane said: o mesaj yüzünden 1ay banlanmıştım pewpew hangi yüzle bana mesaj attın bilmiyorum cevap versem mi de bilmiyorum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Şeeyle bi eski yazışmalarımıza baktım da, iyi ki hayatıma girmişsin dedim. Teşekkür ederim O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 nereye kadar lan bu belirsizlik? yeter artik bi karar ver demek istiyorum burdan kendisine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 kafan iyi uyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 lan madem gece nöbettesin ne diye bu saatte arayıp rüyanı anlatırsın be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Korax said: nereye kadar lan bu belirsizlik? yeter artik bi karar ver demek istiyorum burdan kendisine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 ben ona mesaj attım yaa : / Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Neyse.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 KALTAKSIN KALTAK!!!!! kızlar 101 i bilmeme rağmen tuzağa düştüm allah benim belamı verdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar