Lind3r0th Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 oyun pvp de baslıcak zaten ahahah tam ekşın[signature][hline] °_° Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 rogue "damage over time" olarak warriordan iyi olamaz. rogue ilk vuruşlarında (shadow-critical strike) çok damage verir. sonra damage ı düşer. warrior ise sürekli bi şekilde damage veriyor. Ya ben bu oyunu pek beğenmedim:/ city of heroes a benzio combat gördüğüm kadarıyla. warrior animasyonları komik gözüküo. peh [signature][hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Armsman of the HUN Dantess the Infiltrator of the HUN Polga the Sorceress of the HUN Allegria the Skald of Tough Luck Beathrix the Spiritmaster of Tough Luck [Bu mesaj malsahibi tarafından 27 Eylül 2004 18:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Uo da degiliz beyler, Wowdayiz...[signature][hline]horacegoesskiing, 08 December 2003 18:13 tarihinde demiş ki: yemişim mantığı. aksiyon varsa ben de varım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 malsahibi yazık valla yazıksen şimdi uo oyuncususun kesın[signature][hline] °_° Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 çüş eheh şu indalamarın videosunu izledimde :D o ne lan tek vuruşta aldı 1 mobu 2020 vurarak. berserker stance neymişki alal hiç duymadım görmedim. ben bi daha izliyip not falan alıyım kenara dur bi ehueu[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS - NwN-II - Satılık! let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 said: Lind3r0th, 27 Eylül 2004 19:52 tarihinde demiş ki: malsahibi yazık valla yazıksen şimdi uo oyuncususun kesın ne alaka?[signature][hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Armsman of the HUN Dantess the Infiltrator of the HUN Polga the Sorceress of the HUN Allegria the Skald of Tough Luck Beathrix the Spiritmaster of Tough Luck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 ben de çok beğenerek oynadım wc1-2-3 ü ve bunu diğer mmrpg lerden daha çok beğenmedim. UO cu olup olmamamla ne alakası var onu anlamadım. ayrıca imzama bakarsan ne oynadığımı görürsün.[signature][hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Armsman of the HUN Dantess the Infiltrator of the HUN Polga the Sorceress of the HUN Allegria the Skald of Tough Luck Beathrix the Spiritmaster of Tough Luck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 şu video silinmiş galiba. dl edemiyorum.[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Bu link sağlamalın kudurun :) http://www.bloodscape.net.nyud.net:8090/perso/Indalamarwow0925040727530.rar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 nerf geldı bıle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 said: ascraeus, 28 Eylül 2004 01:11 tarihinde demiş ki: nerf geldı bıle hı ne nası nerde niçin hü hö[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 tamam pardon uo oynamıorsun ama wow kötü deme ben senin Hunlarına birşey diyormuyum ~~[signature][hline] °_° Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikado Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 said: OmeN, 28 Eylül 2004 00:51 tarihinde demiş ki: Bu link sağlamalın kudurun :) http://www.bloodscape.net.nyud.net:8090/perso/Indalamarwow0925040727530.rar Yuuh bu adam ne yapmis boyle yaw :)[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 dengelerde banada garip gelen çok şey var.. ama dengeler güzel..şubatta oynayabilecegim anca ama olsun :)[signature][hline]_.: System of a Down :._ We don't give a damn about your world.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 beğenmediğimi söylemenin nesi yanlış ki? beklediğim kadar iyi bi oyun değil diyorum sadece. sebebini de söylemişim. bumudur forum anlayışımız? peh[signature][hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Armsman of the HUN Dantess the Infiltrator of the HUN Polga the Sorceress of the HUN Allegria the Skald of Tough Luck Beathrix the Spiritmaster of Tough Luck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 e senin beklentin neydiki? daha iyi bi warrior animasyonu mu? :D mage oyna o zaman sende, yada hunter, yada rogue, yada warlock, yada shaman. oyun çok eğlenceli ve güzel, öle 3 resime 2 videoya bakınca bişi anlaşılmıyor cidden. onlar oyunun atmosferinin 100/5 ini anca yansıtabiliyor, oynadıktan sora oha diyorsun zaten. öle ufacık bi animasyona takılıp kalmıcanı garanti ederiz biz.[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS - NwN-II - Satılık! let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 beklenti meselesi herkes bir değil herkesin zevkleri de bir değil warcraftın videolarına bakıp az çok beğenip beğenmemek mümkün niye kızıyosunuz ki? ben bu oyunu bana sevimli geldiği için, belki de carebear olduğum için oynayım heralde :D o iyiymiş bu baltayla bi koyarmış baltadan çıkan lightning ile PBA koyarmış 10 kişiyi alırmış değil mesela benim derdim niye oyunları babanızın malı gibi sahipleniyosunuz onu da anlamıyorum, ben senin Hunlarına bişe diyo muyum :D Hun bir oyun değil, öyle betası oynanıp görücüye çıkan, ama warcraft bir beta oyun şu anda ve beğenilmek/beğenilmemek aşamasında ;)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 abi bi manzara rp icin 100 milyona yakin para odemek baya koyucak ya pff[signature][hline]...valla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 ya ben de büyük bir sabırsızlıkla bekliyorum bu oyunu ama mesela ben de grafikleri çok beğenmiyorum bu oyundaki yani kötü değil ama daha iyi olabilirdi... ama içerik ve ortam beni çekiyor bu oyunun... mesela lvl atlamalı oyunlar ıda hiç sevmem bu oyun da o sistem var ama artık o kadar şişti ki bu oyun çok kötü bile çıksa herkes bi alıp oynayacak şu durumda yani... neyse bi european betaya girebilirsek ne var ne yok iyice gormuş olacaz ama o da zor iş...[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 bu arada videoyu indirdim izledim baya sağlam adam undead warrior lvl 60 anladığım kadarıyla bu... bi de bikaç tane boyle çok buyuk olmaya video linki verebilir misiniz ama 50 mbyi geçmese daha iyi olur kasıyor 50 mb ustu download etmek bi saatten fazla alıyor...[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 birisi undeadler sadece stun a karşı inmune yazmış ben düzeltiyim dedim 1. shadow damagelerin yarısını yiyolar 2. sleep fear mind control yemiyolar (beyinleri yok ya o yüzden :D) 3. suyun altında istedikleri kadar kalabiliyolar (eee cier de yok tabii :D) amaaaaaaaaaa paladin gelip osursa ölüyolar ama bu dalamar biraz istisnai bi durum sanırım 2 paladine aynı anda akar gibime geliyo :D[signature][hline]Fear leads to anger , anger leads to hate , hate leads to suffering ... icq : 783670]icq : 783670 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Adam resmen ders vermiş de o aynı anda nasıl kullanıyor o kadar beceriyi onu anlamadım macrosu falan var herhalde adamda 10 dan fazla beceri gözüküyor ilginç yani[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 sadece kemerindeki abilitylerin kısayol tuşlarına basması yeterli :) 1-2-3-4 falan eheh basılan tuş zaten sarı bir çerçeve alıyor ordan şeyedebilirsiniz. + hangi özellik vb kullanılmış sağdaki geçen battle logunda hepsi yazıyor.[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS - NwN-II - Satılık! let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Bu olay için resmi açıklama geldi, stacklenmemesi gereken abilityler yüzünden oluyor. Düzeltilecekmiş[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar