Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Stress Beta Test server istatistikleri

OmeN

Öne çıkan mesajlar

rogue "damage over time" olarak warriordan iyi olamaz.
rogue ilk vuruşlarında (shadow-critical strike) çok damage verir. sonra damage ı düşer.
warrior ise sürekli bi şekilde damage veriyor.

Ya ben bu oyunu pek beğenmedim:/ city of heroes a benzio combat gördüğüm kadarıyla. warrior animasyonları komik gözüküo.
peh

[signature][hline]Chucky
Belgarionn Riva the Cabby of the HUN
Atillabey the Armsman of the HUN
Dantess the Infiltrator of the HUN
Polga the Sorceress of the HUN
Allegria the Skald of Tough Luck
Beathrix the Spiritmaster of Tough Luck

[Bu mesaj malsahibi tarafından 27 Eylül 2004 18:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

çüş eheh şu indalamarın videosunu izledimde :D o ne lan tek vuruşta aldı 1 mobu 2020 vurarak.

berserker stance neymişki alal hiç duymadım görmedim.

ben bi daha izliyip not falan alıyım kenara dur bi ehueu[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS - NwN-II - Satılık!
let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Lind3r0th, 27 Eylül 2004 19:52 tarihinde demiş ki:
malsahibi yazık valla yazıksen şimdi uo oyuncususun kesın

ne alaka?[signature][hline]Chucky
Sosyal ağlarda paylaş

ben de çok beğenerek oynadım wc1-2-3 ü ve bunu diğer mmrpg lerden daha çok beğenmedim.
UO cu olup olmamamla ne alakası var onu anlamadım.
ayrıca imzama bakarsan ne oynadığımı görürsün.[signature][hline]Chucky
Sosyal ağlarda paylaş

beğenmediğimi söylemenin nesi yanlış ki?
beklediğim kadar iyi bi oyun değil diyorum sadece. sebebini de söylemişim.

bumudur forum anlayışımız? peh[signature][hline]Chucky
Sosyal ağlarda paylaş

e senin beklentin neydiki? daha iyi bi warrior animasyonu mu? :D

mage oyna o zaman sende, yada hunter, yada rogue, yada warlock, yada shaman.
oyun çok eğlenceli ve güzel, öle 3 resime 2 videoya bakınca bişi anlaşılmıyor cidden. onlar oyunun atmosferinin 100/5 ini anca yansıtabiliyor, oynadıktan sora oha diyorsun zaten. öle ufacık bi animasyona takılıp kalmıcanı garanti ederiz biz.[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS - NwN-II - Satılık!
let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair
Sosyal ağlarda paylaş

beklenti meselesi
herkes bir değil herkesin zevkleri de bir değil
warcraftın videolarına bakıp az çok beğenip beğenmemek mümkün niye kızıyosunuz ki?

ben bu oyunu bana sevimli geldiği için, belki de carebear olduğum için oynayım heralde :D
o iyiymiş bu baltayla bi koyarmış baltadan çıkan lightning ile PBA koyarmış 10 kişiyi alırmış değil mesela benim derdim

niye oyunları babanızın malı gibi sahipleniyosunuz onu da anlamıyorum, ben senin Hunlarına bişe diyo muyum :D
Hun bir oyun değil, öyle betası oynanıp görücüye çıkan, ama warcraft bir beta oyun şu anda ve beğenilmek/beğenilmemek aşamasında ;)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

ya ben de büyük bir sabırsızlıkla bekliyorum bu oyunu ama mesela ben de grafikleri çok beğenmiyorum bu oyundaki yani kötü değil ama daha iyi olabilirdi... ama içerik ve ortam beni çekiyor bu oyunun... mesela lvl atlamalı oyunlar ıda hiç sevmem bu oyun da o sistem var ama artık o kadar şişti ki bu oyun çok kötü bile çıksa herkes bi alıp oynayacak şu durumda yani... neyse bi european betaya girebilirsek ne var ne yok iyice gormuş olacaz ama o da zor iş...[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater
Rigel from Infinity
Patroclus from Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada videoyu indirdim izledim baya sağlam adam undead warrior lvl 60 anladığım kadarıyla bu... bi de bikaç tane boyle çok buyuk olmaya video linki verebilir misiniz ama 50 mbyi geçmese daha iyi olur kasıyor 50 mb ustu download etmek bi saatten fazla alıyor...[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater
Rigel from Infinity
Patroclus from Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

birisi undeadler sadece stun a karşı inmune yazmış ben düzeltiyim dedim 1. shadow damagelerin yarısını yiyolar 2. sleep fear mind control yemiyolar (beyinleri yok ya o yüzden :D) 3. suyun altında istedikleri kadar kalabiliyolar (eee cier de yok tabii :D) amaaaaaaaaaa paladin gelip osursa ölüyolar ama bu dalamar biraz istisnai bi durum sanırım 2 paladine aynı anda akar gibime geliyo :D[signature][hline]Fear leads to anger , anger leads to hate , hate leads to suffering ...
Sosyal ağlarda paylaş

sadece kemerindeki abilitylerin kısayol tuşlarına basması yeterli :) 1-2-3-4 falan eheh

basılan tuş zaten sarı bir çerçeve alıyor ordan şeyedebilirsiniz. + hangi özellik vb kullanılmış sağdaki geçen battle logunda hepsi yazıyor.[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS - NwN-II - Satılık!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...