mokoko Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 herkes takımlarının adlarını yazsında en son bi liste yaparız kim hangi takım diye tanıyalım birbirimizi. beyaz zenciler benim takım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 şifre ney? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Beat Generation. edit: şifre degil takımımın adı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 geçen yıl ligi 1. bitirip playoffda sonuncu olan takım benimki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Bana şifre gelmedi. Yer kalmadı sanırım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Sifre nedir? Yeni bir mail olusturdum, gecen seneki hesap iptal kullanmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Drama Calcetta Pistonları sıkıyoruz, çakraları açıyoruz. O gece bu sene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Ahahahaha arkadaşlarla oynadığımız bir ligde kaan kural da geliyormuş lan. Kaan Kural'ı yenicem fantasy'de, siz kesmiyosunuz artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 senko said: şifre ney? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Eksik sayısına göre yeni arkadaşlara şifreyi göndereceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Draft tarihini belirleyin beyler biran once, ona gore bende yer isgal etmiyim, 24 u cumartesi 15:00 de bi draftim var, cumartesi 18 gibi uyarsa geliyim onun disinda pek uyan zaman yok bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Şu an 3 takımlık yer gözüküyor. Öncelikle giremeyen var mı onu soralım. Yoksa yedekteki arkadaşlardan ekleyeceğim. Draft ne zaman size uygun onu da yazarsa herkes (hangi günler ve saatler arası ) ortak bir zamanı kararlaştırırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Hangi hafta yapmayı planlıyorsunuz draftı, ona göre gün verelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thedude Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 akşam vakti her gün her saat uyar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 aksam vakti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Hafta içi her saat ya da yılbaşından önceki haftasonu akşam olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Haftasonları akşam 5'e 6'ya kadar müsait değilim + 28 aralık günü sadece akşam 10'dan sonra müsaitim. Bunların dışında hepsi uygun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 25 aralıktan sonra olmasın zaten ya. lig başladıktan sonra saçma oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 aynen. 22sinden once olmasini da ayrica tercih ederim. ondan once herhangi bi aksam uyarim sorun olmaz ama sonrasi icin kesin bi sey diyemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Gelecek hafta yaparız draftı zaten. Akşam saati olacağı kesinleşti, cumartesi kimlere uymuyor şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Ben yattara o zaman buyuk ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Bu arada benim diğer oynadığım ligde biraz daha ciddiye bindirelim diyoruz işi, biraz da dışarıdan katılım gerekebilir 16 takım olmak istediğimiz için. 30 lira katılım ücreti olacak ligin. 1. %60 2.%30 3.%10 olarak toplanan parayı alacak. Ligde kaan kural da olduğu için reklamımızı da yapıyorum :P 1-2 kişi gelebilecek sanırım dışarıdan, gelmek isteyen varsa özel mesaj atsın bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thedude Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 cuma günleri hafif sıkıntı yaratabilir bana bu arada. ancak 11-12 gibi olursa uygun olur. 8-10 arası basket maçım var. ama herkes için en uygun gün cuma oluyosa bir şekilde hallederim draftı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 kaan kural da veriyor mu 30 lira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 yok ondan almıyoruz da söylesek çıkarıp 300 atar heralde ssdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar