Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Fantasy Basketball 2011/2012

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Mithat bold yazılmış resmen orgazm yaşadım görünce.

Daha kadrolar bile net degil yalnız hemen başlamasın nolacagı belli degil elimizde adam patlamasın sonra.
Mesaj tarihi:
bence bi tane hemen açalım, sonra bir lig de lig başlamadan 1 hafta önce açalım.

isteyen gelir ikisine de, veya sadece sonrakine gelinir. başlamadan önceki haberleri falan takip edip steal kasarız birbirimizden ahah.

ya da neyse vazgeçtim ya yapılmasın.
Mesaj tarihi:
khala
dreagloth
bulletride
pha
aquila
holy
mokoko
khelben
radagast
silphatos
masq

sabonis ?
kaspar ?
spidee ?
screwy?
rlx ?
desti ?
eagle_dnz ?
helcaraxe ?
thedude ?
Reyna ?
mithat

_______

senko
Mesaj tarihi:
Auction draft varken sacma sapan snake draft oynamam ben.
Ama paticik icin snake draft daha iyi bariz, zaten ligin yarisi ilgilenmiyor diger yarisi da draft sacmalayip ligi baltaliyor.
Drafta gelmmeyenler bile oluyor hic olmazsa snake draft bilenle bilmeyen arasinda belli olmuyor drafta gelmeyip kadro kurmasan dahi playoff yaparsin.
Mesaj tarihi:
Yok be olm zaten zamanim da yok fazla, gidipte zamanimi snake draftli ligde harcayamam, adam gibi bi auction draftli lige girerim.
Yigit bebesi sen hala basketbol bolumune hangi yuzle yaziyosun basketball 101 terk, zaten boyu 1.50 nin asagisindakiler yazmasin buraya.
Mesaj tarihi:
Auction draft dünyanın en çirkin şeyi lan. Auction draft adam gibi bişey olsaydı gerçekte de o uygulanırdı değil mi sevgili Saygın arkadaşım? Lock out bitince enerjisi yerine gelmiş adamın ahaha
Mesaj tarihi:
khala
dreagloth
bulletride
pha
aquila
holy
mokoko
khelben
radagast
silphatos
masq
sabonis
kaspar
spidee

screwy?
rlx ?
desti ?
eagle_dnz ?
helcaraxe ?
thedude ?
Reyna ?
mithat

_______

senko
Mesaj tarihi:
Eh hakan mantigina cakiyim, biz de dynasty lig yapalim o zaman olur snake draft, 10 keeper oynayalim sampiyon olan son siradan draft etsin o zaman olur, nba de takimlarin budgetlari ayni mi bizdeki auction gibi? Her sene en iyi oyuncuyu ya knicks ya lakers alicak o zaman hehe.
Mesaj tarihi:
Pha said:

Eh hakan mantigina cakiyim, biz de dynasty lig yapalim o zaman olur snake draft, 10 keeper oynayalim sampiyon olan son siradan draft etsin o zaman olur, nba de takimlarin budgetlari ayni mi bizdeki auction gibi? Her sene en iyi oyuncuyu ya knicks ya lakers alicak o zaman hehe.

Çoğunluk nasıl draft istiyorsa o olucak, geçen sene çoğunluk auction istedi, o oldu bu sene snake istenirse snake olur.

Division düşünüyorum katılım yüksek olursa, hafta içi çalışmalara başlayacam.
Mesaj tarihi:
khala
dreagloth
bulletride
pha
aquila
holy
mokoko
khelben
radagast
silphatos
masq