hamsilipilav Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 şimdi kız arkadaşımın telefonunu 1.5 ay önce teknosaya tamire verdik telefon garantili üstüne üstlük sigortalı. yasal 25 iş günü süresi dolalı 2 haftadan fazla oluyor neredeyse ve ya aksesuarlarını getirin (kayıp hepsi) ya da anca paranızı geri veririz diyorlar. aynı telefonu ben sokakta bi telefoncudan aldım aynı şekilde bozuldu ve 1 aydan kısa sürede yenisini aldım bunlar yok elimizde yok bu telefondan yok aksesuarlarını getirin vs saçma sapan şeyler istiyorlar. bu nedir ya :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 suç teknosa nın değil ki senin. gidip teknosa dan elektronik almışsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 ben almadım ki abi işte benim kafamı kesseler almam kız almış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 abi vatan'ı beğenmiyorsunuz, teknosayı beğenmiyorsunuz nereden alacaz yahu elektroniği? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 http://www.tankado.com/wp-content/uploads/2010/03/yazicioglu_ishani_kadikoy_istanbul-1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Hadi ben İstanbuldayım da, diğer şehirlerde yaşayanlar ne yapacak? Mediamarkt ile aranız nasıl mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Aket-Atum said: abi vatan'ı beğenmiyorsunuz, teknosayı beğenmiyorsunuz nereden alacaz yahu elektroniği? şuna cevap verin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 problem cihazı aldığınız markete vermeniz abi. Direk yetkili servisine verin. Ordakilerle muhattap olun. Aldığın yerdeki adama demişler full aksesuarsız almican diye. Adam da diretiyor. At bi mail yetkili servisine. Olmadı markanın Müşteri hizmetlerine anlat durumu. Benim de başıma şöle bişi geldi; HIS HD5770 kartım bozuldu. Gittim yetkili servisinden bozuktur raporu aldım. Raporla Vatan Bilgisayara gittim. Adam baktı rapora "tamam değişim" dedi. Sonra bana ilk ekran kartını alırken hediye verilen 4GB USB belleği istedi. iki mantıklı açıklama yaptık da zar zor aldık yenisini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 hepsiburadadan telefon aldım geç geldi ama sağlamdı. hiperucuzdan bir telefon daha aldım o da sağlamdı ve hızlıydı kargosu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Garantide sorun yaşamadım hiç Vatan'dan. Gold da ona keza. Ha gold ağır kaldı çoğunda direkt sıfırıyla değiştirmek zorunda kaldı çoğu garanti ürünümü ama sonunda aldım hepsini sorunsuz. Elektronik biraz da şans işi. Kimi bedevi oluyor bu konularda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 mediamarkt in musteri hizmetleri aşiri ilgililer, baya yardimci olmuslardi bana. aslinda teknosayla da aram iyiydi, external hdd bozulmustu, goturdum ordaki eleman abi bi kere benim de basima gelmisti tamir etmistim bi deniyim dedi ugrasti yapamadi :P bi hafta sonra yenisini yolladi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Aket-Atum said: abi vatan'ı beğenmiyorsunuz, teknosayı beğenmiyorsunuz nereden alacaz yahu elektroniği? Küçük iş yerlerinden alacan abi müşteriler az olduğu için değerlerinide biliyorlar böyle işlere girmiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 teknosa vatan hepsi burada.. ne kadar şikaty4et edilen yer varsa hepsiyle alışveriş yaptım ve hiç sıkıntı yaşatmadılar çok şanslıyım sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 git tüketici derneğine anlat durumu hallederler. sen aksesuarları görütmek zorunda değilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 hazır herkes burdayken soriym ya ben bb yi nerden alıym? vodafonedan mı alsam da internet pakediyle beraber diye düşünüyorm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar