Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tottenham forması

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Nereye açsam bilemedim.

Aradığım forma tottenham'ın bu sezonki iç saha forması. Bunu türkiye sınırları içinde bulabilir miyim ? Yoksa tottenham storedan getirtirsem gümrükte takılır mı ? (Kendim için değil kardeşime süpriz yapacağım.)

Teşekkürler
Mesaj tarihi:
ben orada arkadaşı çok iyi anladım, belki cidden sadece eli çarptı ama mesela ben bazen "-de anlamındaki de"yi ayıracağımn diye o kadar kasıyorum ki kelimede "de" geçmeyegörsün refleks space'e basıyorum :D

Öyle olduğunu düşünerek alıntılamıştım ben, haddinden fazla uzayan açıklamamı bitireyim artık.
Mesaj tarihi:
yurtdışından getir gümrükte takılmazda aşırı pahalıya geliyor, ben her yıl bir liverpool forması alırım mesela onu da bazen adamlar Free-shipping falan yapıyor o dönem alıyorum asdfds

Puma mağazalarına git, konuş işte getirebiliyor musunuz falan de

mesela beyoğlu'ndaki nike şipariş üzerine Boca juniors formaları getiriyor
Mesaj tarihi:
zamanında nba store'dan bi forma aldıydım ben. gümrüğe takılmadı ama shipping'e iyi bayılmıştım, bir de cevizlibağ mıydı öyle biyere gidip almak gerekiyodu eve getirmemişlerdi. onun dışında gümrükte takılmıyor yani.
  • 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
ya birde gift olarak yollatırsan gümrük hakkında hiç gitmiyor sanırım, sonuçta satın alınan ürün olarak gözükmüyor vs.

benim ebay'den gümrüğü hesap ederek üst üste 3 kere aldığım şeyler, üçü de gift olarak geldi ve hiçbirinde sorun yaşamadım.
  • Yeni Oluştur...