Wispy Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Nereye açsam bilemedim. Aradığım forma tottenham'ın bu sezonki iç saha forması. Bunu türkiye sınırları içinde bulabilir miyim ? Yoksa tottenham storedan getirtirsem gümrükte takılır mı ? (Kendim için değil kardeşime süpriz yapacağım.) Teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 ilk gereksiz mesajı ben atayım, türk takı mı mı kalmadı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 takılmaz gümrükte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 sponsoru kimse onun türkiye şubesiyle irtibata geçsen bilgilendirirler herhalde.ayrıcana bravo,hotspur candır <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Qualance said: ilk gereksiz mesajı ben atayım, türk takı mı mı kalmadı? türk takısı yok kardeş türk rakısı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Qualance said: ilk gereksiz mesajı ben atayım, türk takı mı mı kalmadı? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 escape said: Qualance said: ilk gereksiz mesajı ben atayım, türk takı mı mı kalmadı? türk takısı yok kardeş türk rakısı var AHGSDAJHGHAJH :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 komik mi bu cidden ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 ben orada arkadaşı çok iyi anladım, belki cidden sadece eli çarptı ama mesela ben bazen "-de anlamındaki de"yi ayıracağımn diye o kadar kasıyorum ki kelimede "de" geçmeyegörsün refleks space'e basıyorum :D Öyle olduğunu düşünerek alıntılamıştım ben, haddinden fazla uzayan açıklamamı bitireyim artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 http://www.footballove.com/2011/06/21/tottenham-hotspur-2011-2012/ ortadaki beyaz forma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 yurtdışından getir gümrükte takılmazda aşırı pahalıya geliyor, ben her yıl bir liverpool forması alırım mesela onu da bazen adamlar Free-shipping falan yapıyor o dönem alıyorum asdfds Puma mağazalarına git, konuş işte getirebiliyor musunuz falan de mesela beyoğlu'ndaki nike şipariş üzerine Boca juniors formaları getiriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 ok ben bir puma mağazasıyla konuşayım herkese eyvallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 zamanında nba store'dan bi forma aldıydım ben. gümrüğe takılmadı ama shipping'e iyi bayılmıştım, bir de cevizlibağ mıydı öyle biyere gidip almak gerekiyodu eve getirmemişlerdi. onun dışında gümrükte takılmıyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 ebayden al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 shaktar donesk forması varken ne tottenhamı abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 saglam bi mail döşesen fanınızım vs diye gönderebilirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 gittigidiyorda sipariş üstüne istediğiniz formayı getiririz diye yazmışlar bazı forma ilanlarına onlara da mesaj atabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chebermist Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 merhaba Wispy totenham formasını aldın mı?benimde almam gerekiyor,amazon a baktım ama güvenemiyorum,gümrükte takılmasından dolayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 ebayden baktım cok rahat 40-50 euroya aliniyor bu forma sınır 75 euro. niye takılsın gümrüğe alala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 ya birde gift olarak yollatırsan gümrük hakkında hiç gitmiyor sanırım, sonuçta satın alınan ürün olarak gözükmüyor vs. benim ebay'den gümrüğü hesap ederek üst üste 3 kere aldığım şeyler, üçü de gift olarak geldi ve hiçbirinde sorun yaşamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 düz beyaz tişort yahu bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 gümrükte gift olayı geçerli değil şehir efsanesi o gift göndert gelsin söylemleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chebermist Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 totenham store a da baktım,nerden alsam kararsız kaldım,ben bi arkadaşa hediye olarak alıcam ve bu konularda fazla bi bilgim yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chebermist Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 bir de alsam ne kadar sürede gelir,bilginiz varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 15-20 günde gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar