di Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Selamlar, Bu kulak ici kulakligi telefon ile birlikte gonderenlere kafam girsin oncelikle. Galaxy S2 ile birlikte gelen kulaklik kulak iciymis. Benim kullanamadigim, nefret ettigim kulaklik tipi olur kendisi. Denemeye kalktim belki ben alisamamisimdir ilk seferinde diye, ama bas agrisindan oluyorum resmen sayesinde. Neyse, hem telefon ile birlikte hem de ofiste muzik dinlerken kullanabilecegim ve kulak ici olmayan kulaklik tavsiyeniz var midir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 ortalama bişey alabilirsin işte.pek tavsiye edebilecek bişey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Yuin Pk3 al. Nereden bulursun bilmiyorum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Geçen gün şuna denk gelmiştim, başlığı görünce aklıma geldi; http://www.dealextreme.com/p/genuine-roccat-roc-14-200-vire-mobile-communication-gaming-headset-w-adapters-110cm-cable-100276 Kalitesi vb. hakkında hiç bi fikrim yok ama bilinen bir model sanırım. İnternette bir kaç review'ı olduğunu görmüştüm ismini aratınca.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Kimi zaman gun boyunca telefonda kaliyorum ve kulakligi kullanmayi tercih ediyorum haliyle. Bu sebeple mikrofonlu bir kulakliga ihtiyacim var. iPhone kulakligini denedim az once. Sorunsuz calisti tuslar harici. Ondan bir tane alicam bir sey bulamazsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 xatynin linklediği pc için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar