Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Ne yapacam lan ben konusu olsun bu, mesela ben başlayayım. PS3 sahibiyim, yeni donanımlı bir PC'm yok. Haftaya FIFA 12 çıkıyor. Ondan sonraki hafta NBA 2K12, RAGE ile Dark Souls çıkıyor. 21'inde Arkham City, 28'inde Battlefield 3 çıkıyor. Ardından 10 Kasım'da Uncharted 3 çıkıyor. Evet, bunlardan sadece 3 tanesine param yetiyor gibi gözüküyor. Harcamalarımı kısıtlarsam dördüncüyü alabilirim. FIFA12 90'a iner, o zaman alırım diyorum. NBA 2K12'nin Pre-Order DLC'sini istiyorum. Sacramento Kings var Hido'lu falan sadece bununla geliyor. Dark Souls, Demons SOuls'ta aslında hiç oynamadım ama çok istiyorum ve merak ediyorum. Oynayan yakın arkadaşlarım sabır oyunu, sende yok diye alma diyorlar gerçi. Arkham City'yi kesin alıyorum. Rage hakkında kararsız kaldım. Ne bilim Carmack ne yapsa oynarım ama hem PS3'e almaya değer mi diye düşünüyorum, hemde almaya değer mi diye düşünüyorum. Uncharted 3 zaten alacam, Battlefield 3'te kesin şuan, ya aslında nba 2k12, dark souls, rage'den hangisini alayım diye kaldım arada, bu ps3 sahipliği böyle rezillikleri de doğuruyor işte, oyun firmalarının topluğu da ayrı bir konu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 arkham city al oyunu bitirince takas yaparsın rage ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 takas huyum yok abi, böyle bir oyundan gerçekten nefret etmediysem yapmıyorum. zaten limited'di, collector'du onları alıyorum hep asfdsa Arkham City için şunu alacam zaten http://www.shopto.net/PS3/VIDEO%20GAMES/PS3BA21-Batman%20Arkham%20City%20Two%20Face%20Steelbook%20Edition.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 dark souls'u al abi,demon's souls'u nasıl hala oynamadın şaştım gerçi.20 dolar falan şuan oyun aslında alsan,dark souls çıkana kadar keser seni :D. dark souls'u pre order yapmıştın zaten shopto'dan? iptal etme al oyunu mutlaka! fifa ve 2k12 kış'ın yalan olur bu oyunlar,çok fazla kaliteli yapım var.Ben zaman ayıramıcam bu oyunlara özelikle fifa yazın falan oynarım. rage'i fiyat'ı düştüğünü zaman alırsın veya ikinci el. öncelik verceğin oyunlar;bf3,uc3,arkham(mutlaka alıyorum dediğin için ekledim)ve dark souls. bu dörtlü sana 450 tl'e patlıyor sdfs.listende A.C revelations ve skyrim yok allahtan :P özet,bu kış fakiriz sdfsdfes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 abi daha fazlaya mal olacak, Uncharted 3'ü kafaya taktım Explorer Edition alacam asfasd 250TL'ye falan geliyor sadece, Battlfield 3 ve Arkham,UC3 kesin işte, Demons Souls'u da arkadaşlar oynama dediler diye girmedim. Halen çok merak ediyorum aslında ama ne bilim, sabırsız ve sinirli adamsın sen girme daha kötü olursun falan dediler asdfasd Dark Souls'u çok istiyorum aslında bende, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 dark souls'un ödemesini de yaptım sonradan vazgeçmeyeyim diye de niyeyse halen çok düşünüyorum asfads sarmazsa valla harcarım bu bölümü sadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 darkrider bence darksoulsda rage quit atar ahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 lan oğlum 15 dakika önce yazsaydın ya bunu, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 abi oyun çok güzel.ama o ilk nublugu atana kadar sabretmek lz mcidden ben demons soulsta 1. dünyada aynı yerlerı defalarca oynadım reskill reskill.sonra karakter az kendine gelince rahatlıyosun sdfs şimdi dark soulstada bi reskill aşaması olacak illa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 abi oyle bir ihtimal var ama hehe.. ben demons souls oynadin ve o yuzden bu kadar acele ediyorsun zannediyordum.. eski topice bak baya adam oldu aldiktan sonra sevmeyip birakan heue.. bence onceden mutlaka demons souls oyna.. oyle bir karar ver.. sararsa da onceligin tabi ki dark souls olsun =P.. zaten dark souls'u seversen sonrasinda demons souls oynamak isteyeceksin.. biraz grafik disinda pek onemli fark yok iki oyun arasinda.. bende de ayni sorun var bu arada.. hani bir anda yuklu bir harcama yapmak istemiyorum.. dark souls limited soyledim shoptodan.. odemesini de yaptim.. o zaten allah'in emri heh.. "izlemiyecegim, her seyi oynarken gorecegim" diyordum.. dayanamadim.. stream izlemekten oyunun yarisini gordum sdf.. ac3 ne kadar cok beklesem de vermedim siparis.. DS baya bir playtime yiyecek.. bitsin sonraki fiyatlara gore karar verecem.. uc3 takas falan hallederim diyorum.. onun icin de acelem yok.. fifa'yi da ucuzundan pcde alacaz gibi bi planimiz var arkadaslarla simdilik.. bakalim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 ya ilk oyunu da çok almak istiyordum da işte ne bilim, bende oyunu izliyorum böyle çok hoşuma gidiyor, tam benlik falan diyorum da sdfsad hayat işte bakalım, nba 2k12 alacağım gibi ama ya, bir tane spor oyunu almam gerek mutlaka, hangisi önce indirime girerse onu alırım gibime geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 abi birde arkham city için mutlaka para ayırın, hatta elinize geçtiği gibi ödeme yapın. Özellikle şu yukarıda verdiğim Two Face Steelbook Edition çok hoş asfasd onu alın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 unchartedın benim için acelesi yok.muthiş bi singleplayer olucaktır.bi ara bitirirz ama şuan bf3 fifa 12 dark souls bide batman ilk oyunu çok sevidiydim onları alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 demon's souls'un ilk 1-2 saatin de rage quit atmazsan akıp gidiyorsun.demon's souls'da milletin genel de yakındığı olay checkpoint/quicksave tarzı bir sisteminin olmayaşı.gidiyorsun bir mob tarafından öldürülüyorsun,bölüme ilk başladığın yerde buluyorsun birden kendini,kestiğin moblar respawn oluyor.dark souls'da bonfire olayında save edebileceğiz oyunu.ama diğer zorluklar aynı,bu oyun daha da zor hatta AI'da bariz gelişmeler gözlemledim izlediğim videolar da. demon's souls'u almadan önce çevrem benimde gözümü korkutmuştu ama dayanamayıp aldım ve oyunu 8-9 defa bitirdim.dediğim gibi ilk saatler işkence gibi geliyor çok ölüyorsun vs sonra alışıyorsun,öldün mü normal karşılıyorsun sdfdgesd uc3 ce'ı 250 tl çok para abi ne veriyor ki figür haricinde,ahaha bir de kolye veriyormuş sanırım yanımda arkadaş söyledi şimdi sdsfdr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 yalnız demonsun şöyle bişiyide var karakterin çok iyi oldugu zaman bile.öldüğünde tekrar bossa falan giderken ciddiyetsiz gidersen kesin ölüosun ya sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 knox said: uc3 ce'ı 250 tl çok para abi ne veriyor ki figür haricinde,ahaha bir de kolye veriyormuş sanırım yanımda arkadaş söyledi şimdi sdsfdr figür için alıyorum abi zaten, hani böyle koleksiyonlarda gördüğüm en iyi figür sanırım. 140TL'ye Sony Türkiye satacak oyunu zaten, bu tip bir figür almaya kalksan bu boyutlarda min 100TL fiyat çekerler birde sana, 240TL desen işte ek şeyler falan filan her şekilde kâra geçiyorsun. Eğer bu tip şeylerden hoşlanan bir adamsan diye de ekleyeyim, Hani Arkham City'nin figürlü CE'si bana göre iyi değil, kötü bir Batman figürü çünkü. Onu almayı hiç düşünmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 dark souls u oyna ilk. 30dk sonra falan ps3 ü kırıp atacağından oyun masrafı diye bir derdin kalmaz. elinde kalan oyunları satıp ada falan satın alabilirsin sonra ucuzundan. ben dark souls arkham city battlefield 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar