Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Uefa | Stoke City - Beşiktaş JK : 29 Eylül - 22:00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bizim kötülügümüz ayrı bir tartısma konusu adamlar cok formda, man u tek puan kaybı stoke ile liverpoolu yendiler ligdeki gene chealse ile berabere kaldılar konumları iyi sıkıntı büyük
Mesaj tarihi:
oldun said:

bizim kötülügümüz ayrı bir tartısma konusu adamlar cok formda, man u tek puan kaybı stoke ile liverpoolu yendiler ligdeki gene chealse ile berabere kaldılar konumları iyi sıkıntı büyük

dünde mencistirla berabere kaldılar
Mesaj tarihi:
guti oynamaz, oynasa bile sonradan girer. oraya ernst veya necipi koyar gerisi aynı

DoruK said:

ingiliz takımları genelde uefaya kasmıyor ama yine de beşiktaşın bu halini yener gibi duruyor stoke

adamlar 150 yıllık tarihlerinde ilk defa avrupada turnuvaya girmişler abi kasarlar artık ahah
Mesaj tarihi:
bu kötü oyununu devam ettirirse 1 puan bile mucize olur.kendi sahasında olsa yener derdimde deplasmanda 3 puan zor olur.ancak iyi bir beşiktaş zorlanmadan alır bence.

birde beşiktaşın ingilizlere alerjisi var umarım bu maçtada alerjisi tutmaz :D
Mesaj tarihi:
Stoke tam bir kapalı kutu asdfasd

abi bakıyoruz bu sene Chelsea ile berabere kalmış, Liverpool'u yenmiş(ki hakemler yardım etti), MANU ile berabere kalmış.

Ama bakıyorsun Norwich City ile berabere kalmış, Dinamo Kiev ile zorlana zorlana berabere kalmış, Sunderland'den 4 yemiş. Bu arada bir tek West Bromwich'i yenmiş.

Sağı solu belli olmaz ama kendi sahasında çok iyi bir takım, Beşiktaş berabere bitirse maçı en büyük kâr olur. Hele bizim takım şu haldeyken cidden beraberlik en iyi olasılık olur.

Gerçi Stoke city büyük takımlara karşı zorlanıyor. Bize karşı işleri daha da zor sdfdsa
Mesaj tarihi:
bızım takım berbat durumda, stoke cok formda, ben yine rakımı beyaz peynırımı hazırlıyım, liverpool maçında 4 den sonra bi duble rakı koymustum guzel olmustu sonrası:) hani kaçınılmazsa zevk almaya bakcaksın
  • Yeni Oluştur...