Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Burger King'in acı sosu..

karabocek

Öne çıkan mesajlar

said:
sharky, 29 Eylül 2004 16:44 tarihinde demiş ki:
Acı sos + Sarımsaklı Mayonez.

Burger King 'e sadece bu yüzden gidiyorum zaten.

evet ve o acı sosu chicken wings ile beraber yemek offf :) bi ara biz Mosqi ile geceleri aşeriyoduk bunu eheh[signature][hline]Fii tarihinde Saruman demiş ki:
ph34r my army of uruk hai! Go outz0r, find teh hobbitz and pwnz0r them!
--------------------
Ariakan the YIILLAAANNN Merc..(RIP)(tss)
Ariakan the KELEBEEEEK Zerker..(RIP)
Kanki the GAY DR00D..
Darric the Dayakcı BM..

Sosyal ağlarda paylaş

hastasıyım iki kutu boşaltıyorum bi hamburgere, biraz sulu oluyor ama :p O sos olmasa gitmem bile oraya[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Sosyal ağlarda paylaş

bi Tavacı Recep Usta 'ya gidinde yemek görün...[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut...
Sosyal ağlarda paylaş

mcdonalds ve burger king farklı kulvarlarda aslında. tadları çok farklı

ben ikisini de severim çok. mcdonalds'ın tadı güzel olsa da plastik yani. gıcık bir durum
burger king'in ise tavukları diil ama etleri süper süper oluyor. yedikçe yiyesi geliyor insanın[signature][hline]Old loves they die hard
Old lies they die harder...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
XaYd3r, 29 Eylül 2004 19:53 tarihinde demiş ki:
Extra Size Double Whooper Menu + Barbeku Sos + Acı Sos + Mayonez + Ketçap yemek budur.

130 kilo dolasuruk artık :)[signature][hline]Ardeth, 26 Eylül 2004 18:48 tarihinde rhapsody'den hangi sarkiyi istiyosun dediğimde demiş ki:

bende var zaten hepsi boşver :p

* manyaktır ve kaçar *
Sosyal ağlarda paylaş

koşmadanda atarsın 1 gün yiceksin 3 gün aç kalcan:-P[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mirage, 29 Eylül 2004 19:46 tarihinde demiş ki:
ben mcdonalds'ın o burger'lerinin içinde sosa hastayım. hardal rengine benzeyen hani. bilmem kaç saat sonra bile ağzından gitmiyor insanın. onun ne olduğunu bilen var mı?

dişini fırçalamazsan tabi gitmez ağzından:)[signature][hline]administrator error

-oo saçını mı kestirdin çok yakışmış.
-salak salak konuşma ikimizde iğrenç göründüğümü biliyoruz...

progresifim progresifsin progresif

:rock::rock:
Sosyal ağlarda paylaş

said:
XaYd3r, 29 Eylül 2004 20:19 tarihinde demiş ki:
sevmem sarımsak soğan hamburgerin içinden bile çıkarıyorum soğanları

kasiyere rica edersen içine hiç koymazlar soğan- sarımsak[signature][hline]administrator error

-oo saçını mı kestirdin çok yakışmış.
-salak salak konuşma ikimizde iğrenç göründüğümü biliyoruz...

progresifim progresifsin progresif

:rock::rock:
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...