Harir Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 senko nerde tuttun lan ataşehirde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 barajyolu üzerinde hemen simpaş konutlarının biraz yanında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 flora mı?Ben de hemen onu arkasındayım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 di said: Gokturk mu ? Aradigin luks evi orda mi buldun ? AHAHAHAHAHAHAH. Gokturk bildigin kenar mahalle lan. Daha buyukce, daha planli gecekondu memleketi. Bunca zaman cizdigin tum o "zenginim, param var, luks yasarim hic acimam" imajini yerle bir ettin Utku. Sevsen toparlanmaz su vakitten sonra. evet kemer country gecekondu mahallesi oluyor, grazie. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 ahahahhaha, hadi Göktürk'ü bilmezsin, Kemer'i nasıl bilmez bi istanbullu ya. Kemer Country'de parasını verip ev alamıyosun. Komşu seçiyo adamlar. Ayrıca Çorlu ile de gram alakası yok. Hayırlı olsun kanka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Harir said: flora mı?Ben de hemen onu arkasındayım sdf sdf flora'nın aidatı benim kiram kadar lan sdf diğer yanında :) yalnız feci yakınmışız birbirimize balkonadn bağrışarak haberleşiriz artık. Bi boş zamanında gezdirirsin beni ataşehirde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 ginaly kaç kira verion la orda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Ne veriyorum derse ikiye bol kafadan. 2000'den fazla soylerse kaynagi gormek istiyorum de, arkasini donup pantolonu indirmesi lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 senin maasinin 2 katini veriyomus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Kaynagin fotografini gonder Sukru. Gerci vazgectim. Gormek istedigim bir manzara degil kesinlikle. lulz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 ahahahhahah iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 senko said: ginaly kaç kira verion la orda? yok lan kemer countryde nereye oturuyon, 5000 dölar istiyo adamlar. prensipte silver house'u 1000TL'ye bağladım, north shields'ın üstü. sepet sallayıp bira çekecem eve. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 ooo hayırlı olsun hacı. hacılayama gelek bi gün hacılamak ne lan hayırlamaya gelek dicektim. gözüm varmış demekki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 kasımdan itibaren beklerim hacım gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 netten baktım da harbi iyi bulmuşsun 1k'ya öyle bir yeri ataşehirde 1.5k nin altında yer bulana kadar ayağım catladıydı benimde. harir bu arada bu tedaş ile dogalgaz nerde hacım ataşehirde biliin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 şeyde ya mcdonalds karşısı hemen.Durağın orda.Harbiden yakınmışız sffds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Joscelin de ümraniye tarafında işe gidiyor, servisi var, Beşiktaş merkez'den 1 saat falan sürüyormuş. 2+1 ve kirası 900'dü sanırsam, düz ev gayet. Beşiktaş'ı tavsiye ederim ben her şekil, orada büyüdügüm için nezihliğine şahitlik ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 1 saat uzak ya, onun trafiğiydi karda kışta yağmuruydu şusuydu busuydu derken 1.30lara varır zaten, bide bende salak bi durum var böyle yolda çok vakit harcayınca enerjim çekiliyormuş gibi oluyorum, zamanında dershane ev arası 45dakkaydı benim işkencelerin en büyüğünü çekmiştim. Varınca ambele oluyordum zaten. şimdi 10dakka da gider gelirim kafam rahat olur. ha beşiktaşın mis gibi ortamı var tabi, ataşehire göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 nere gidiyon 10dkda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 semtimi sakinlik ve huzur açısından tek geçerim yarışılmaz muhtemelen işimede yakın manzarası 10 numara insanları ayı değil sakin sessiz ormana dayamışsın sırtını nefis valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Harir said: nere gidiyon 10dkda ne kadar sürüo ki ümraniyeden bizim ora 20dir en fazla? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 senko, abi ama servisin var. servis kendi araban olmasından da toplu taşımadan da iyi. Beşiktaştaydı evim, kartala gidioudm işte sizin servislerle 1 saat falan sürüodu. Ama sabah biniodum, eğer bizimkiler varsa muabbet yoksa uyku. Kafan rahat, geç kaldım ettim yok trafik var abo yok rahatsın yani. Dönüşde aynı şekilde. Kİ bjk demek bütçene destek demek, ulaşım parası vs ödemiosun, insanların haftada 1 geldiği yerde akşam iş çıkışı gidip oturuosun falan. haftasonlarından bahsetmiorm bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 ümraniye kısa sürer evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 9 sayfa okumadim da atasehir harika bir yer ya. Sessiz, sakin, sehirden -gorece- uzak, ulasimi kolay, ufak bi yer olmasina ragmen her sey de var. Yani deseler ki nerede yasamak istesen dusunmeden atasehir derim ben. Cok fazla gece hayatin yoksa, disari cikmayi cok sevmiyorsan direk atasehir ya. Oturup kahve icecek yer de var, yuruyus yapacagin alan da var. Daha ne isteyim yani. Gezerim tozarim diyorsan avrupada oturmak daha iyi tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 sen de mi ataşehir de oturuon;? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar