dieevil Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 bodrum daıre olursa (da pencerelerı buyuk gunes alır abuk subuk bı daıre degıl yanı ) 650 ye 2+1 merkezı sıstem kı kısın fena sıcak oluyor goztepe merdıvenkoyde ozel goztepe hst nın yanında daıre var dusunursen.Yanı Dı nın anlattıgı yere 5-10 dakıka mesafede 4 dakıka mesafeden umranıye mınıbusu , asagı yurusen kadıkoy pendık +anadolunun cogu yerıne otobus . yukarı yurursen fıkırtepe kadıkoy mınıbusu olan bı yerde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 şimdi geldim eve tuttuk evi batı ataşehirde simpaş evlerinin biraz ilersinde tuttuk, sitenin adını hatırlayamıyorum ama havuzudur aşşağıda spor kompleksidir güvenliğidir var, fena olmayan bir site. yeni yapılmış zaten eşyalar dolaplar yepisyeni full parke birde ev. inş hayırlı olur bakalım. pzt bi daha gidip elektriktir doğalgazdır zımbırtılarını halledecem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 oo hayırlı ugurlu olsun, kaça tuttun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Ah abi keşke önceden görseydim, Ataşehir baya rezil bir yer. Aracın olsa da haftasonu toplu taşımayla bişeyler içmeye gitmek falan işkence olur. Ben her gün gidiyorum Ümraniye tarafına Göztepe tarafından, yaklaşık 20-30 dakika sürüyor arabayla. Bağdat caddesine 5 dakikada yürüyorum, her yere toplu taşımam var 1250tl kira veriyoruz 2 kişi 120 metre kare 2+1 eve. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 nerde tuttun sen kaan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Suark said: oo hayırlı ugurlu olsun, kaça tuttun? 900e tuttuk, 100de aidatı var... xae abi ilk dediğin taraflara baktıydık ama ordaki evler aşırı eski birde kötüler hakketen, 1200e hemen fener stadının yanında fln bulduyduk mesela yeri çok güzel ama içleri berbattı evlerin. ataşehirden ulaşım zor kadıköye fln ama artık çekicez onu da. istanbul öyle bi yerki ulaşım rahat olsun dersen evler kötü oluyor evler yeni olsun dersen ulaşım eziyet oluyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Xaenin said: Ah abi keşke önceden görseydim, Ataşehir baya rezil bir yer. Aracın olsa da haftasonu toplu taşımayla bişeyler içmeye gitmek falan işkence olur. Ben her gün gidiyorum Ümraniye tarafına Göztepe tarafından, yaklaşık 20-30 dakika sürüyor arabayla. Bağdat caddesine 5 dakikada yürüyorum, her yere toplu taşımam var 1250tl kira veriyoruz 2 kişi 120 metre kare 2+1 eve. Gorsen de degismicekmis abi zira soyledik rezil diye onceden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 O zaman beter olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 BonePART said: nerde tuttun sen kaan Tanzimat sokak üstünde İhsan Kurşunoğlu Lisesi vardır, onun hemen karşı sokağı, arnavut kaldırımlı falan inanılmaz iyi bir sokak. Kontratı uzattık bu ay 1 sene daha, istemedik resmen başka ev. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 kalacak yerin yoksa beşiktaş'ta 2-3 gün misafir edebilirim seni =) ben de yeni ev'liyim, bi sevindiriklik var böyle misafirim gelse de iş çıksa diye aranıyorum hehe ben bu tarafta ev ararken ataşehir'de kaldım kuzenimde, 1.30 saat falan sürüyodu yol8-) adam tutmuş lan evi! hayırlı olsun o zaman, gene de beklerim ama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 eheh di sende haklısın da bağdat caddesi taraflarında iyi ev isteyince 2kdan açıyorlar kapıyı... bu arada evden işe 10dakika sürüyor otobüsle, öyle bi güzelliği var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 e hayırlı uğurlu olsun, o kadar da kotu deıl atasehır ya, kendi barları falan var, bostancıya yuruyebilirsin bi kaç saate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 sağolasin evet gezdik biraz ataşehiri de hiçbi eksiği yok hakikaten barlarından avm'lerine cafelerine herşeyi mevcut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 senko said: Suark said: oo hayırlı ugurlu olsun, kaça tuttun? 900e tuttuk, 100de aidatı var... xae abi ilk dediğin taraflara baktıydık ama ordaki evler aşırı eski birde kötüler hakketen, 1200e hemen fener stadının yanında fln bulduyduk mesela yeri çok güzel ama içleri berbattı evlerin. ataşehirden ulaşım zor kadıköye fln ama artık çekicez onu da. istanbul öyle bi yerki ulaşım rahat olsun dersen evler kötü oluyor evler yeni olsun dersen ulaşım eziyet oluyor... Birader soyledigimiz yere bakmamissinki. Stadin orasi nereee, Goztepe nere. Al bak bu da 1200; http://www.hurriyetemlak.com/konut-kiralik/istanbul-kadikoy-merdivenkoy-emlakcidan-apartman_dairesi/detay?sParam=E4MKbKh6Tvs=&list=1&new=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 hayırlı olsun bro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Ev-iş arası mesafe yakınlığı zaten daha önemli. İyi yapmışsın bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 senko said: evet gezdik biraz ataşehiri de hiçbi eksiği yok hakikaten barlarından avm'lerine cafelerine herşeyi mevcut. dude! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 di merdivenköy,e de baktık da oralarda acayıp uzak bizim işe min 1.30 saat dediler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 senko said: eheh di sende haklısın da bağdat caddesi taraflarında iyi ev isteyince 2kdan açıyorlar kapıyı... bu arada evden işe 10dakika sürüyor otobüsle, öyle bi güzelliği var Yok abi öyle bir şey adam akıllı bakmamışsınız, tertemiz eve çıktık biz adam herşeyini sıfırdan yapmış, mis gibi apartman devasa otopark bahçe yeşillik ağaçlar felang. Neyse abi hayırlı olsun, 1 senenizi doldurunca kaçın ama bence daha şehir daha sosyal hayatı olan bir yerlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 nese yaw hayırlı olsun, tek derdi ulaşım zorluğu var ataşehirin. beyoğlu tarafında bi arkadaşın oldu mu sıkıntı yok =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 abi adam izmir'den geliyor sonuçta kikiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 ya sorma ya çok fazla arıyacam ben izmiri belli... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 senko said: di merdivenköy,e de baktık da oralarda acayıp uzak bizim işe min 1.30 saat dediler... Nerde olm is yeriniz ? KONUM VER! YER VER! (sabah denyonun biriyle kapistik boyle bagiriyodu trafikte. lol) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 ümranie de, ters kaldı herhalde oraya. nese bıraz yasayınca tasınır ordan "ya işe uzak yakın olsun önemli deil, eski de olabilir" demeye başlcak bi sure sonra =) bostancı izmire çok benzer bu arada, o yüzden sevmem orayı. Tadına varabilisen, dönmek bile istemiceksin ( ben senede 1 kere falan gidiorm eve, öle diim ). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 abi tem otoyolu var ya ümraniye de onun hemen yanında np hospital hisar continental var o ikisinin arasında google mapstan koycam da beceremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar