BonePART Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Suark said: servisin olmıcak mı abi senin? merkezi olcak die çok kira bayılma. Moda'yı dene, ucuzdur guzeldır oralar. İstanbula uzak olmada... adsfgasdfıhgasdfuıhgasdfuaıdfs aıjfshudsdug abi yere düştüm Moda?? ucuz?? moda?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 ya ben ev bakıoken en ucuz merkezi yerlerden biri modaydı. Evler güzel olabilir, nezih olabilir ama ulaşım berbat. Mesela, dünyanın en dandik evleri mecidiyeköyde ama ahıra dünya para veriosun, neden? ulaşım yüzünden. 500-600 civarı 1+1 ler bulmuştum o zamanlar bisürü orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 yeni mezuna iyi maas veriyolar demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Suark said: ya ben ev bakıoken en ucuz merkezi yerlerden biri modaydı. Evler güzel olabilir, nezih olabilir ama ulaşım berbat. Mesela, dünyanın en dandik evleri mecidiyeköyde ama ahıra dünya para veriosun, neden? ulaşım yüzünden. 500-600 civarı 1+1 ler bulmuştum o zamanlar bisürü orada. abi yanlış yer hakkında mı konuşuyoz? 5 dakka yürüyüp kadıköy rıhtıma indiğin moda di mi bu hane otobüs tranway motor gemi minübüs dolmuş 10 dakka daha yürürsen banliyö tren ve 2 seneye metro olan kadıköy rıhtım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 eet abi aynı yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 ucuz falan değil moda sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 abi yalan mı sölicem yaw, rıhtımda 800 e buluoken orda 550 e bulmuştum ki daha arayamadan tutmuşlar evi. moda da ulaşım sıkıntısı var, o yüzden çok para etmez evler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GladricSpirit Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 dostum ucuz falan değil ya 35m2 1+1 diye geçiyo o bile değil gerçi otel odası gibi birşeyde kalıyorum 800 tl kirası var. bumu ucuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 abi ne bileyim bana denk gelmiş o zaman, ayrıca modadaki eve nie o kadar para verionuz abi?heryere min 2 vesait ora. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 abi nasıl 2 vesait? ayrıca moda istanbulun en güzel yerlerinden birisi bence otopark sorunu olmasa yaşanıcak en güzel yer üstüne para versen mesela ben mecidiyeköyde oturmam rıhtıma iniyosun her yere tek araç? rıhtım ereç ikinci araçsa mecidiyeköyde oturunca direk caddede mi oturuyosun derler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 bakındım ilanlara evet pahallanmış baya bi, 2-3 ev bulabildim ucuzundan modada. Abi veriyonuz 35m2 eve o kadar para ondan sonra kiralar neden bu kadar yüksek. cık cık cık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 abi kadıköye yürümen gerekmiyor mu? veya tramvay yapman gerekmiyor mu? kışı düşünsene, bi 10-20 dakka yürücen di nin dediği gibi. Veya tramvaya binicen, ona sebep 2 vesait. Ortaköy gibi, orasıda güzel yer ama ulaşım pert. Mecidiyeköy konusunda katılıyorum. oturulmaz ordada, herşey hemen önünde ya hu :). aynı şey değil yani. Bu arada ben 850 çok az veriomuşum bakındım kiralara da o eve, üh yani. Napıonz abi bu kadar. geçen sene 3+1 sıfır yaklaşık 110m2 ev bulmuştum serencebeyin üstünde boğaza nazır ev. 1500 liraydı. Yoga kursu yaptılar orayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 yaşamak güzel çünkü modada dışarı çık 2 dakika yürü denize karşı biranı iç in sahilde yürü deniz manzarası bilmemne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 güzelde işte ulaşım eksik ondan ucuz olmalı. Pazarlık yapamıonuz siz ondan sonra evler çok pahalı. adam boşuna dememiş, bi ürünün fiyatını çok yükseltirsen o onun değeri olmaya başlar die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GladricSpirit Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 neden o kadar kira veriyorum soyle diyim kucutke olsa ici yapılmıs bir daire. mutfagı banyosu falan duzgun, çok güzel ve buyukce bir bahcesi var binanın arkasında oldugu için sessiz biryer yazın acaip rakı keyfi oluyor bahcede :) is yerim sishanede 15 dk yuruyup karakoy vapuruna binip uyuyarak ise gidiyorum resmen :) barlar sokagının 2 sokak yukarısındayım istedigim zaman cıkıp iciyorum vs. merkezi bir yer oldugu için aradıgım herseyi bulabiliyorum. + lar saymakla bitmez. en buyuk + da adam gibi insanların yasadıgı biryer olması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Suark said: güzelde işte ulaşım eksik ondan ucuz olmalı. Pazarlık yapamıonuz siz ondan sonra evler çok pahalı. adam boşuna dememiş, bi ürünün fiyatını çok yükseltirsen o onun değeri olmaya başlar die abi ulaşım nesi az anlamış deilim ulaşım dediğin ne karaköye eminönüne beşiktaşa vapur var üsküdara motor var taksime şişliye dolmuş var pendiğe kartala fikirtepeye dudulluya libadiyeye minübüs var istanbulun her yerine otobüs var ? daha ne olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 evin kapisindan alip, gidicegim yerin kapisinda birakan ne var? taksi haric. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 evin kapısındna alıp evin kapısına bırakan araç çoğu yerde yok ki mecidiyeköyde oturuyorum diyip vergi dairesinin yada gayrettepe karakolunun orda oturan insanlar var neymiş ulaşım kolaymış adam mecidiyeköy meydana taksi olmassa yokuştan cıkamıyo aynı hesap eahuae ha mesela benim evin onunden 24 saat minibus var kadikoye taksimede dolmuş var o cillop bi oluşum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Bu arada Moda ile Kadikoy'un diger mahallelerini karistiriyorsunuz baya baya. BonePART hakli yani pahalilik konusunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 suark, moda diye baska bi yerde oturmus demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 bakırköy merkezdeki ev gibidir modadaki suarkın bahsettiği ev http://zaytung.com/haberdetay.asp?newsid=138663 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 moda ile kadıköy rıhtım ayrı yerler ama yürüyerek 5 dakika yada üşengeçsen tramvay var moda pahalı ve lüks bi semt eğer bahariye felan diyosanız orda ucuz ev kesin vardır zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Moda'da bakabilirsin caferağa mah. civarlarında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 aquila said: suark, moda diye baska bi yerde oturmus demek ki. hep modaya uyucaz diye oluyor... neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 :/ oturmadım oturamadım evi kaçırdım,bide servis için 15 dakka yürümem gerekiodu. abi rıhtıma bi 15 20 dakka yürüyosun işte. Ve başka kaçarın yok o yüzden ulaşım için ters. Bu sayede fiyat düşürebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar