navyamphs Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Mosquito said: Kasım 15 te ne olucak? Yıl sonu indirimleri baslar diye mi diyosun? evet, %100 demiyorum ama büyük ihtimal. Sadece doğuşun değil nerdeyse tüm markaların yaptığı bişi. Yılsonu hedeflerini tutturmak için bazı modellerde 3-5bin lira indirim yaparlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 benim baktıklarımda indirim olacağını pek zannetmiyorum çünkü dizel otomatik araç istediğimde 3 ay sonra gelecek araç için anlaşıyorsun adamlar tok satıcı resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Mosquito said: araç bulmak biraz sıkıntılı bayilerin ellerindeki araçlara göre seçim yapacam artık. büyük ihtimal comfort yada trend olucaktır. boyle dedigin icin bayiilerdeki indirimleri bekle dendi, eger ellerinde arac yokda sablon siparise gore geliyorsa onda standart pazarlik disinda bi sene sonu indirimi olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 abi dogusta tanidiginiz filan varsa araya sokun kaparo vermis ama iptal etmis ya da erteleyip duran insanlarin arabalarini veriyorlar oyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 araç bulamıorum :( golf dizel otomatik highline Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Abi ben de Bluemotion bulamıyorum. Ankara'da 3 yere baktım, ikisi yok dedi, sonuncusu da Mart'a gün verdi. Paramız var yine rezil oluyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 abi alma şu poloyu gözünü sevem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 navyamphs said: Bence bir git test et renoyu. Bende vw fanlarındanım ama artık iyice su kaçırdılar. Hem 10k tl fazla vercem, hem 3 ay sıra beklicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Selam, Şekerpınar'daki depoyu basalım :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Araya bırılerını sokmadıgınız surece vw den diesel arac almak ımkansız.Resmen eskı usul devlet daıresı gıbı calısmaya basladılar :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 araç başı 3bin fazla verirlerse gemiyi göndereyim hamburg limanına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 ginaly said: abi alma şu poloyu gözünü sevem. Abi çok kararsız kaldım bu aralar. Peder de bir taraftan bastırıyor 40 liradan fazla vereceksen daha iyi bir araba al diye. Ben de Golf'e takıldım. İşyerindeki elemanlara soruyorum, Golf'ün en alt seviyede olanı Golf 1.4 TSI 122 PS, boş araba olur, bir halt olmaz içinde diyorlar. Eee bakıyorum teknik özelliklere, donanıma filan hepsi var. Kafam karıştı. Netice olarak, benzin parası ve çok yakmasını bir tarafta tutarsanız, dediğim Golf ve Bluemotion arasında hangisi seçersiniz? Bir de sanırım Comfortline'a param yetmez sanırım peder son dakika güzelliği yapmazsa, Trendline alınası olur mu? Sormayı unuttum, bu TSI motorun normal motordan farkı nedir? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Selam, TSI denen şey direkt enjenksiyonlu benzinli motorun aşırı besleme(ler) ile takviye edilmiş hali. Trendline bence pek mantıklı olmaz, en kötü ihtimal satmaya çalışırken seni zorlar. Malum lükse çok meraklı bir toplumuz :D Ama senin ihtiyacını karşılıyorsa donanım, sorun yok. Kullanmayacağın donanım için neden fazla ödeyesin. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 40 küsur lira para verceksin, ESP, yağmur sensörü, park sensörü, arkadan ışık alınca kararan dikiz aynası, cruise kontrol, arka koltuk arası kol dayama, sis farları vs vs olmayan, bel desteği, yükseklik ayarı olmayan belediye otobüsü koltuklarından hallice koltuğu olan bir otomobil alacaksın. Bu kdarda olmasın yahu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 30 bin liralık arabayla başladım araştırmaya, şimdi 50 binlere dayanıyorum. :D Peşinatı daha fazla ödeyebilirsem Comfortline da alabilirim belki ama iç döşemeyi saymazsak benim için yokuş desteği ve hız sabitleyicisi dışında pek eksiği yok gibi Trendline'ın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 navyamphs said: 40 küsur lira para verceksin, ESP, yağmur sensörü, park sensörü, arkadan ışık alınca kararan dikiz aynası, cruise kontrol, arka koltuk arası kol dayama, sis farları vs vs olmayan, bel desteği, yükseklik ayarı olmayan belediye otobüsü koltuklarından hallice koltuğu olan bir otomobil alacaksın. Bu kdarda olmasın yahu! Abi dediklerin içinde ESP ve cruise control dışında hiçbirini eksik olarak görmüyorum ben. Sağlam ve güvenli bir araba olsun, mümkünse de az yaksın istiyorum. Son yaptığım hesapla beraber benzinli arabayı da kastırmadan kullanabileceğimi görünce Golf'e ağırlık verdim. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 arka kolcak olumcul fuzuli. esp bayagı gerekli. golf de fena konforlu edit: cruise da uzun yol yapmıyosan gereksiz, ama sonradan eklenebilen ucuz bi aksesuar. dizel ise senede 50 60k km yapmıyosan 1.4 122lik motorda çook büyük fark yapmaz. tabi fena verimli bi motor o ayrı. alırken pahalı ama yakıtla amorti eder. ozellikle pederden butceli alımlarda, yakıtı kendin odeyeceksen bayagi tercih sebebi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 navyamphs said: navyamphs said: Bence bir git test et renoyu. Bende vw fanlarındanım ama artık iyice su kaçırdılar. Hem 10k tl fazla vercem, hem 3 ay sıra beklicem. megane'nın arka koltuğuna sığamıyorum ! yok diz mesafesi filan değil, sorun tavan yüksekliği, 1,70'in üzerindeki herhangi bir insanın içeride normal olarak oturması imkansız bence. ben 1.85 boyundayım ve arkaya oturduğumda kafamı öne 45derece eğerek oturabiliorum sadece, böyle dangalak bir dizayndan dolayı ne şanzımanı ne motorunu denedim. hala araç bulamadım bu arada, araçların hepsinde yok kapora var şugün belli olur die geçiştiriolar acayip kıl olmaya başladım. 70bin civarina dizel düz vites insignia olsa gidip onu alacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Mosquito said: navyamphs said: navyamphs said: Bence bir git test et renoyu. Bende vw fanlarındanım ama artık iyice su kaçırdılar. Hem 10k tl fazla vercem, hem 3 ay sıra beklicem. megane'nın arka koltuğuna sığamıyorum ! yok diz mesafesi filan değil, sorun tavan yüksekliği, 1,70'in üzerindeki herhangi bir insanın içeride normal olarak oturması imkansız bence. ben 1.85 boyundayım ve arkaya oturduğumda kafamı öne 45derece eğerek oturabiliorum sadece, böyle dangalak bir dizayndan dolayı ne şanzımanı ne motorunu denedim. hala araç bulamadım bu arada, araçların hepsinde yok kapora var şugün belli olur die geçiştiriolar acayip kıl olmaya başladım. 70bin civarina dizel düz vites insignia olsa gidip onu alacam enteresan :) yani megane a sığamayıp golfe sığabilmen diyorum. ölçmedim ama golfün meganedan yüksek bi tavanı olduğunu sanmıyorum. yüksek bile olsa olsun 2 cm. neyse, keyif senin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 merak ettim, baktım Megane ın ölçüler BOYUTLAR Bagaj hacmi (dm3 ISO normu) Bagaj hacmi 368 Birinci sıranın arkasında tavana kadar maksimum hacim 1129 Ölçülü resim (mm) A - Dingil aralığı 2640 B - Toplam uzunluk 4295 C - Ön dingil çıkıntısı 862 D - Arka dingil çıkıntısı 792 E - Ön tekerlek izi 1546 F - Arka tekerlek izi 1547 G - Toplam genişlik / çıta üzeri 1808 / 2037 H - Boş yükseklik 1491 H1 - Bagaj kapağı açık yükseklik 2009 J - Boş eşik yüksekliği 769 K - Yüklü zemin yüksekliği 120 L - İç mekan uzunluğu 1702 M - Ön dirsek genişliği 1476 M1 - Arka dirsek genişliği 1417 N - Ön omuz genişliği 1420 N1 - Arka omuz genişliği 1363 P - Önde tavan yüksekliği 14 derece 890 Q - Arkada tavan yüksekliği 14 derece 884 Q1 - Arka dingil hizasında düşey tavan yüksekliği 876 Y - Üst bagaj girişi / Azami bagaj girişi 940 / 1067 Y1 - Alt bagaj girişi 1010 Z - Arka açıklık yüksekliği 575 Z1 - Azami yükleme uzunluğu 1550 Z2 - Tablet altı yükseklik 510 Z3 - Koltuk arkası yükleme uzunluğu 862 Bu da golf Boyutlar Uzunluk, mm. 4199 4199 4199 Genişlik, mm. 1786 1786 1786 Yükseklik, mm. 1480 1480 1480 Dingil mesafesi, mm 2578 2578 2578 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Problem, içerideki oturulabilir yükseklik. edit: ben de yanlış yazmışım Megane'da koltuk ile tavan arasında 14 derece açı yaptığınız zaman yükseklik 884 mm. oluyormuş. Golf içinse hangi açıyla ölçüldüğünü bilememekle beraber, koltuk ile tavan arasındaki yükseklik 979 mm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 ESP çok bariz gerekli bir ekipman. Hatta mecburi olsa yeridir ABS ile birlikte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Selam, Avrupa'da minik araçlar için bile zorunlu hale gelecekti sanırım. Bir takvim açıklamışlardı bunun için. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Zorunlu olması çok saçma çünkü bildiğim kadarıyla özel bir markanın lisanslı ürünü esp (bosch). Ben bir üretici olarak, onu kullanmadan da yol tutuşu iyi bir araç yapabilirim. Ya da onun benzeri elektronik ve/veya mekanik bir sistemi kendim geliştirebilirim vs vs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 astra 1.3cdti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar