Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Profesyonel Maketçi aranıyor


nomsaR

Öne çıkan mesajlar

kibritten denedik biz ama ortaya gemi çıktı yapmak istediğimizden alakasız.



vaperon said:

Neyse bir arkadaşım var Mimar Sinan Şehir ve Bölge Planlama mezunu. İlgilenir misin diye sordum. Döndüğünde mesaj atarım.


yalnız zor bi maket, biz de 3 plancı 2 mimar 1 peyzaj mimarıyız ama bizim de yapabileceğimiz bi maket değil, bir de pek vaktimiz kalmadı.

2 tane öneri kitlemiz var asıl makette yer alacak. bunlardan bi tanesi sıkıntılı baya. gene de bi sor eğer tecrübesi varsa kabul eder zaten. ama belirtmek gerek dairesel düzlemler var, yani onu programlarda önce açıp sapmaları vs görmek gerek.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Rasmon, elinde şu an çalıştığı 2 proje varmış. "Zaman ayıramam yetişmez dedikleri kadar kapsamlı birşeyse. Onların dediği maketleri maket yapan bürolar yapabilir onlarda da ciddi fiyat çekerler yani, bu işler baya bir pahalıca..." dedi.

Ne diyeyim, kolay gelsin. Elimden ancak bu kadar gelen. :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

maket proje koşulu mu yoksa 3d anlatım da kabul ediliyor mu? eğer ikisi de mümkünse bence maketle hiç uğraşmayın. iyi bi 3d anlatımla maketçilerin hepsini yaya bırakırsınız. yarışmanın koşulu maketse yapacak bişey yok tabi.

bu arada maketin de devri kapandı sayılır. eskiden elini sallasan maketçi bulurdun. şimdi küçüklü büyüklü bütün firmalar 3dye geçti.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...