escape Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 http://blog.emobilez.com/wp-content/uploads/2011/06/Nokia-E6-White.jpg şu telefondan bi bahsedin hele. alıcam da buranın da bi görüşlerini alıyım dedim. alan, kullanan, gören, duyan, falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 bunu alcagına bilekberi al adamlar aynısını yapmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 tlefondan bahsediyim; o bir nokia. yani kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Abi symbian bitmiş alma artık symbian.Bende de var nokia e72 çok üzülüyorum valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 abi biliyorum nokianın ne bok oldugunu ama ne biliym hoşuma gitti. bb de almak istiyorum ama bu 9900 hoşuma gitti ama pahalı be.. ne biliyim ona yakın ucuz fiyatlı ve şık olarak bunu gördüm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 samsung un android sistemli qverty klavyeli bi telefonu var bide ona bak istersen, emin degilim ama fiyat farki cok yoktur tahminimce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 aman abi samsung demeyin bana.. neolursa olsun. ya ben mail alıp gönderiyim. interntte takılıym twitter facebook akıyım bşaka bişi istemiyom bunları yapoarken sorun cıkarmasın bana o yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 ok al o zaman nokia süfer tam senlik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 bu saatten sonra android yada iphone dışında telefon almak anlamsız bence bu kadar para verilecekse. bende e71 var bunun atası sayılabilir çok iyi telefon 3 yıldır her özelliğini kullandım ama bi android yada bi iphone değil. iphone 5 i bekliyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 DRaGoN_SLaYeR said: ok al o zaman nokia süfer tam senlik ciddimsın dalgamı geçiyosun anlamadım kardeş aiko sen hangi telefoından bahsediyosun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 asla ama asla symbian alma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 paran vars aal androik fakirleirni dinleme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 cidden ne kasıyorsunuz bu kadar, nokia da iyidir iş görür işte, öldürmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Symbian çok kötü ya, 2. el bir bb ya da iphone falan ara temizinden, bundan daha iyi alternatifler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 ya abiler. ben uygulama falan kullanmıcam anlatamadım galiba. symbian yani benim "eposta alıp göndermek facebook twitter akmak internette takılmak" gibi isteklerimi ne derece etkiler o önemli benim için.. anlatabildmmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 neyi kötü snake1 oynuyordunuz da symbiam mı kötü internete giriyor, adam gibi navigasyonu var, aynı anda 21312 tane şey açabiliyorsun telefon hem dokunmatikhem klavyeli ekranı büyük değil tek kusuru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 escape said: "eposta alıp göndermek facebook twitter akmak internette takılmak" tamam iste hepsini yaparsin, bitane n95 alsanda yaparsin hepsini ama bi de o var kardeş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 aaa nokia yaşıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 aaa symbian Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 escape said: ya abiler. ben uygulama falan kullanmıcam anlatamadım galiba. symbian yani benim "eposta alıp göndermek facebook twitter akmak internette takılmak" gibi isteklerimi ne derece etkiler o önemli benim için.. anlatabildmmi Sıkıntı şu ki kağıt üzerinde bu dediklerinin hepsini nokia'yla yapıyorsun evet ama her yaptığın şey eziyete dönüşüyor; makine kitleniyor, browser saçmalıyor, her şey ayrı bir yavaş vs. vs. Ben 5800 kullanıyordum bir kaç ay öncesine kadar, telefondan mail kontrol etmeye, facebook'a girmeye çalıştığımda boğuluyordum, o yüzden de kullanmıyordum bile o özelliklerini genellikle. Şu an iphone kullanıyorum ve bilgisayarla aynı rahatlıkta yapıyorum her şeyi. Olay bu yani, application sayısı vs. değil. O telefon kaç para bilmiyorum ama 350 liradan az para vermeyeceksin muhtemelen, 2. el bir iphone ya da bb'yi 500'e güle oynaya alırsın, kaldı ki bb'lerin sürüyle kampanyası var, qwerty klavye istiyorsan illa ayda 30 40 lira ödeyerek internetli vs. bb kampanyalarından birisine atlayabilirsin gönül rahatlığıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 sabahtan beri şöyle bir acıklama bekliyorum ya. haklısın aslında kardeş ben şu iphone bb kampanyalarına falan bi gözatıyım o zaman. bi de 2. ellerine bakıym eyvalla saolasın reprep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 dokunmatik alcaksan iphone zaten de n79 kullanıyorum hiç bir kitlenme olmadan yapıyorum ama ekran yok işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 iphone almam da şey diyorum ya beyler bu yeni 9900 varya turkcellin yeni cocugu, işte onu düşündüm ama fiyatını görünce tansiyonum yükseldi. en azından onun bi alt modelini alıym diyorum hangisi oluyo o. e bb olsun bari napalım :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 asus un androidli bi telefonunu aldı bir arkadaş 450 tl ye çok mutlu şu an, asusada bi bak istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 asus mu bırak kanka onlar gitsin laptop yaopsın bb 9870 alıyom kardeşlerim tamamdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar