Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NOKIA E6

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
http://blog.emobilez.com/wp-content/uploads/2011/06/Nokia-E6-White.jpg

şu telefondan bi bahsedin hele. alıcam da buranın da bi görüşlerini alıyım dedim.

alan, kullanan, gören, duyan, falan?
Mesaj tarihi:
abi biliyorum nokianın ne bok oldugunu ama ne biliym hoşuma gitti. bb de almak istiyorum ama bu 9900 hoşuma gitti ama pahalı be.. ne biliyim ona yakın ucuz fiyatlı ve şık olarak bunu gördüm...
Mesaj tarihi:
aman abi samsung demeyin bana.. neolursa olsun.
ya ben mail alıp gönderiyim. interntte takılıym twitter facebook akıyım bşaka bişi istemiyom bunları yapoarken sorun cıkarmasın bana o yani
Mesaj tarihi:
bu saatten sonra android yada iphone dışında telefon almak anlamsız bence bu kadar para verilecekse. bende e71 var bunun atası sayılabilir çok iyi telefon 3 yıldır her özelliğini kullandım ama bi android yada bi iphone değil. iphone 5 i bekliyorum ben
Mesaj tarihi:
ya abiler. ben uygulama falan kullanmıcam anlatamadım galiba.
symbian yani benim "eposta alıp göndermek facebook twitter akmak internette takılmak" gibi isteklerimi ne derece etkiler o önemli benim için.. anlatabildmmi
Mesaj tarihi:
neyi kötü snake1 oynuyordunuz da symbiam mı kötü

internete giriyor, adam gibi navigasyonu var, aynı anda 21312 tane şey açabiliyorsun

telefon hem dokunmatikhem klavyeli
ekranı büyük değil tek kusuru
Mesaj tarihi:
escape said:

ya abiler. ben uygulama falan kullanmıcam anlatamadım galiba.
symbian yani benim "eposta alıp göndermek facebook twitter akmak internette takılmak" gibi isteklerimi ne derece etkiler o önemli benim için.. anlatabildmmi

Sıkıntı şu ki kağıt üzerinde bu dediklerinin hepsini nokia'yla yapıyorsun evet ama her yaptığın şey eziyete dönüşüyor; makine kitleniyor, browser saçmalıyor, her şey ayrı bir yavaş vs. vs.

Ben 5800 kullanıyordum bir kaç ay öncesine kadar, telefondan mail kontrol etmeye, facebook'a girmeye çalıştığımda boğuluyordum, o yüzden de kullanmıyordum bile o özelliklerini genellikle. Şu an iphone kullanıyorum ve bilgisayarla aynı rahatlıkta yapıyorum her şeyi.

Olay bu yani, application sayısı vs. değil. O telefon kaç para bilmiyorum ama 350 liradan az para vermeyeceksin muhtemelen, 2. el bir iphone ya da bb'yi 500'e güle oynaya alırsın, kaldı ki bb'lerin sürüyle kampanyası var, qwerty klavye istiyorsan illa ayda 30 40 lira ödeyerek internetli vs. bb kampanyalarından birisine atlayabilirsin gönül rahatlığıyla.
Mesaj tarihi:
sabahtan beri şöyle bir acıklama bekliyorum ya. haklısın aslında kardeş ben şu iphone bb kampanyalarına falan bi gözatıyım o zaman. bi de 2. ellerine bakıym

eyvalla saolasın reprep
Mesaj tarihi:
iphone almam da şey diyorum ya beyler bu yeni 9900 varya turkcellin yeni cocugu, işte onu düşündüm ama fiyatını görünce tansiyonum yükseldi. en azından onun bi alt modelini alıym diyorum hangisi oluyo o. e bb olsun bari napalım :S
  • Yeni Oluştur...