Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

18 yaş sınırı olan Anathema konserine girmek ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ya şimdi Eskişehire geliyor Anathema bi dahada gelmezler muhtemelen. Yani gelmiş geçmiş en büyük gruplardan Eskişehire gelen malesef 17 yaş ile kaçırıyoruz sınırı. Şimdi nasıl gireriz ? Sahte öğrenci kimliği yapıcaktık sonra yemezler diye uğraşmadık , kendi özel korumalarını bilet kesici olarak mı yoksa konsere girişemi koyarlar nasıl olur ? Kısaca nasıl gireriz bu konsere[signature][hline]Demon_of_Hell, 26 Eylül 2004 23:25 tarihinde demiş ki:
fantezilerimden biride taş gibi bir ayşe teyzenin gelip üstümdeki elbiseleri caaarrrtt diye yırtmasıdır...
Mirage Icq'da demiş ki:
Predator (10:17 PM) :
terminale gittim çok iyi bir film ya
Mirage (10:17 PM) :
terminalör?
Mesaj tarihi:
Girişe türk koyarlarsa girme ihtimalimiz yüksek kafalama potansiyeli yüksek bi güruhuz kısaca. ama özel korumaydı şuydu bu gelirse löp diye kalırız. öğrenci kimliği işide olur kimi ama bizimkiler sahtekarlık yapmayalım diyorlar bende kafayı yiyom anathema konserine giremezsem kapıda bekliyecem zaten nabalım. ayrıca böyle mekanlara kamera falan sokmak yasak oluyomu noluyo ? kamera demiyimde bi dijital fotoğraf makinesi olmaz heralde.[signature][hline]Demon_of_Hell, 26 Eylül 2004 23:25 tarihinde demiş ki:
fantezilerimden biride taş gibi bir ayşe teyzenin gelip üstümdeki elbiseleri caaarrrtt diye yırtmasıdır...
Mirage Icq'da demiş ki:
Predator (10:17 PM) :
terminale gittim çok iyi bir film ya
Mirage (10:17 PM) :
terminalör?
Mesaj tarihi:
said:
Absolut, 27 Eylül 2004 18:50 tarihinde demiş ki:
Biletini eline alıp girersin. Herkesin kimlğine bakmazlar genelde. Bakarlarsa da yapacak bişi yok, giremezsin.

bılet kacar o zman bı yere[signature][hline]Ne sen Leylasın
Ne de Ben Mecnun
Ne Sen Yorgun Nede Ben Yorgun
Kederlı Aksam İcmışız Hepsı Buu...
Mesaj tarihi:
2 paket marlboro ver adama geçersin:)tüm bekçiler için geçerlidir bu yöntem.okul,konser,fbi binası(bu abartı oldu):)[signature][hline]administrator error

-oo saçını mı kestirdin çok yakışmış.
-salak salak konuşma ikimizde iğrenç göründüğümü biliyoruz...

progresifim progresifsin progresif

:rock::rock:
Mesaj tarihi:
tipin 18+ gösteriyosa şansın var
göstermiyosa yok[signature][hline] the unnamable is the eternally real Names is the origin of all particular
things. Free from desire,you realise the mystery..Caught in desireyou see
only manifestations...This source is called Darkness...
Mesaj tarihi:
evet tipten kaybediyosun lafi gercek oluyor boyle durumlarda killandiklari insanlardan kimlik istiyorlar tavsiyem agir abi modunda git eheh saclari dagit gomlek giy 2 dugme ac pantolon giy tamam direk 1 2 yas buyuk gosteririsin [tabi bazen daha cok siritiyo bazi kisilerde ama...] birde olmazsa arkadasinin birinin kimligini al ustune cok belli olmicak birsekilde fotografini yapistir yapistirici kullanirken boyle resim yapistirmak icin macun gibi tutturucular var uhu nun falan onlardan kullan daha sonra fiyy iceri azmi zamaninda arkadaslarin ehliyetlerine ustunu sera ile kaplayarak pvc li gorunum verdigimiz fotograf yapistirarak girdik heh guzeldir yapiniz yani[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii....
Mesaj tarihi:
sahte kimlik falan cok ayip. hic yakistiramadim.

simdi efendime soyleyeyim, aliyosun kagidi...
[spo1=cok ayip...]photoshop'ta yabanci unilerden birisinin logosunu. altina ismini soyadini, onun altina dogum tarigini yaziyosun, ama 86 koyuyosun ki kilpayi kurtarmis olasin...
kartvizit buyuklugunde bunu print ediyosun. foto icin yer ayirmayi unutma, oole devasa bi logo falan doseme, ama uni'nin adi gozuksun. yazsin boole University of Columbia diye.
cikarttiktan sonra adam gibi kes bunu, yamuk yumuk yapma. Vesikalik fotonun kenarlarini kucult, arkasindaki kagidi cikar ki kalinlik yapmasin.
sonra bi kagit daha basman gerek yine kartvizit boyutunda, boole "when you find it, please report to the following phone, and send it as soon as possible" yazsin. altina okulun adresini ve telefonunu yaz. cikart, diger kagitin arkasina yapistir bunu. sonra git bi sokakta pvc kaplayan amcaya, kaplat karti. buyrun artik 18 yasindasiniz...

EDIT: dogum tarihinin altina imzani atmayi unutma.[/spo]

[Bu mesaj riglous tarafından 27 Eylül 2004 21:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Kimlikle falan uğraşmayın,sahte kimlik olayı bi çakılırsa iyi oyarlar sizi."YOH BİZ YAPTIH BİŞİY OLMAZ" diyenlere bakmayın.ha yok yapacam diyosanız yakalanırsanız hakkaten başınız belaya girer.
Giremiyonuzmu?ozaman sabredin kardeşim yani,gelmezse gelmesin sanki şartmı.[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki:
Dünya ahiret bacım olsun..
Ayda görürsem affetmem.

[spo1=Paticik Halay ekibi]
_o_ _o_ _o_ _o_
..|.....|.....|.....|
./ ./ .../ .../
Tey,Tey,Teyyy..
Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları..