reyou Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 simdi mesela masaustunde siteler.txt diye bi dosya var, ben bunu arada bir girip guncelliyorum. diyelim son 15 gun icinde 42 defa guncelledim, bu guncellemelerin tarihini loglayan bi sistem varmi? yani ilk save etme 5 gun once ikinsi 3 gun once gibi?
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Revision history aradığın, edit history değil ama yok. Eğer böyle bir şey istiyorsan en kolayı Google Docs kullanman. Şu programı kullanırsan Word esliğinde de yapabilirsin bunu: http://forum.paticik.com/read.php?6,5893330
reyou Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 evet save istedigim aslinda yani Date Modified seklinde arsivlemesi lazim. ama ben bunu her dosya turu istiyorum farketmez, pdf, exe, aspx her turlu dosya icin.
Sypro Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 svn gibi bir şey anladım ben nedense. istersen dropbox falan deneyebilirsin. hem eskileri de tutuyor. siteler.txt çok da büyük olmasa gerek.
reyou Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 abi o sadece bi ornek, benim demek istedigim tum isletim sistemindeki her bi dosyanin ceteresini tutucak, yani sag tiklayip properties dedigim zaman o dosyanin ilk create edilme tarihinden bu yana save edilme tarihlerini bana listelicek. cok zor bisi olmasa gerek dedigim yapi. windows icerisinde bole entegre bisi yok ama baska bi program falan vardir belki.
Sypro Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 vay arkadaş öyle bir şeyin kaplayacağı yeri de hesap ettin mi peki? ben 2tb hdd indexlediğim için onlarca gb yer kaybetmiş biri olarak tüm hdd'yi öyle bir şeye maruz bırakınca olacaklardan korktum açıkçası. kaldı ki her an değişen dönüşen bişeyler mutlaka var arka planda. neyse, yine de bulursan ses edersin.
Öne çıkan mesajlar