reyou Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 http://en.vidivodo.com/586474/burnunda-torpil-patlatan-zeki olesine dursun kosede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
titanguard Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 eğlendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qlrblrq Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Bir yüzünde bim poşeti yakan çocuk değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Bu kadar aptali komik bile olamiyor be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 qlrblrq said: Bir yüzünde bim poşeti yakan çocuk değil. bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 o kadar aptal ki komik değil hakikaten. neyse kameraya burunlar sıçrayacak sandım sıçramadı bari. birisi şeyi koyabilir mi, evde torpil yakan türk var, bütün ahali kapıya yığılıyor podbot gibi hani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 bizim küçükken gazeteciden 500 bine aldıgımız torpillerden kullansaydı o burun kopmuştu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 zeki işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Myshkin said: bizim küçükken gazeteciden 500 bine aldıgımız torpillerden kullansaydı o burun kopmuştu tugla patlardı be heheyttt tsk havan olarak kullansın onlardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 NolaxThensbane said: Myshkin said: bizim küçükken gazeteciden 500 bine aldıgımız torpillerden kullansaydı o burun kopmuştu tugla patlardı be heheyttt tsk havan olarak kullansın onlardan hakkaten haa cam şişenin içine koyunca parça tesirli olurdu.Şimdi düşünüyorum da biz gene iyi kazasız belasız atlatmışız o dönemi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 2 parmağını kaybeden arkadaşım var o mahalle bakkalı torpileriyle. Fitil birden alev alıp da atamayınca parmakları gitti çocuğun. Bi arakadaşım da sönmemiş kireç ile bomba yaparken erken patlamış şişe, her tarafına cam girmişti hala her yeri iz içinde çocuğun. Komik bile gelmedi o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 bizimde bir çocuk cam şişenin içine doldurmustu elinde patlamıştı butun camlar elinde tabi benimde 3kere elimde patlamıstı kendim yapacam diye allahtan hasarsız atlattık gerçi duyma problemim oradan kaynaklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 bizim torpille ilgili kazamız yok da kız kaçıran yüzünden saçı falan yanan var. önce güvenlik parolasıyla patlattık her zaman. deeeeermişim allahtan bizim elimizde gözümüzde patlamamış ha. şaklaban gibi 2li3lü yakıp atıyorduk etrafa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 bir keresinde füzenin fitili yanmamıştı bizde gazete kagıdı ve barutla ateşliyelim demiştik çok kullanılmayan yolun ortasına rampa yyapıp koymuştuk bekliyoruz ateşlenmesi ama komple füze alem aldı bi tane araba geldi ateşi söndürem diye arabayla üstünden geçti lastiğin dişlerinin arasına sıkıştı biz tabi topuk saklandık saga sola patladı ardından herif çıktı dısarı bögürüp duruyo hem izmit hemde laz mahallesi valla bulsa gebertirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 yazar aynı heyecanı okura taşıyabilmek için noktalamayı komple kaldırmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 aynen böyle ÖLLMÜŞTÜÜÜĞĞ modunda okudum ben de yaşadım o anı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 karpit vardı birde. arkadaşın burnuna saplanmıştı demir parçası ; izi durur hala çocukta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 noktalama işaretleri for pussies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar