Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gerçekmiydi Rüyami

Llama

Öne çıkan mesajlar

said:
Pyr0, 29 Eylül 2004 15:16 tarihinde demiş ki:
said:
i-run, 29 Eylül 2004 15:12 tarihinde demiş ki:
genelde rüya tabirleri kitaplarının önüğnde diyanet işleri yazar :D büyük rüya tabirleri kitabınıda 10 senedir orası basıyor
said:
Pyr0, 29 Eylül 2004 15:10 tarihinde demiş ki:
diyanet i$leri? lol.

dün gece eski kız ark.mı gördum tekrar bir araya gelces mı bab?
lol ya guldurmeyın allah a$kına bide diyanet i$lerini soktular rüya i$ine ne diyim.

Hayır o eski kız arkadasını görmek veya tekrar bi araya gelmek gibi bi hayalin varsa, alırsın 3 ün 1 ini demek:) bi daha göremiceksin unut onu:)[signature][hline]DAOC
Katil-lvl 50 parasız asker-kay
Necroll-lvl 50 kurbaga suratlı necro-kay
CoH
Sardius-magic/controller-justice
Sardius II-magic/blaster-justice
Sosyal ağlarda paylaş

evet arkadaşlar :D sayın patili Llama abimizide islam alemine almış bulunuyoruz :D artık metroda otobüs de kızların bacaklarına bakıp estafullah der :D[signature][hline][Ay-Ran] :P
-------------

i-run içmek istiyorum sayın seyirciler :P
Be curious about things outside your subject, don't be a goldfish, and don't let the world pass you by!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Morgana, 29 Eylül 2004 15:07 tarihinde demiş ki:
rüyalar tamamen biliçaltınızla orantılıdır.

Kendin söylemişin . Rüyalar bilinçaltınızla orantılıdır . Mesela bilinçaltınıza yer edebilecek kadar korkuğunuz yada sevdiğiniz bişeyi rüyanızda görürseniz etkisinde kalırsınız .[signature][hline]
Xaenin d-r-a-c-o-n-i-a-c
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Llama, 29 Eylül 2004 15:05 tarihinde demiş ki:
said:
Maedhros_Laorx, 29 Eylül 2004 15:04 tarihinde demiş ki:
namaz kılan birini görmek ölüm anlamına gelir.şaka falan diil.

has :(

Rüyayı nasıl yorarsan rüya da öyle çıkar der eskiler.[signature][hline]Let's sing the Bards song
Sosyal ağlarda paylaş

son iki günfdür gördüğüm rüyaları yazsam hepiniz benden kaçarsınız :) . Okulda sorunlar oldu iki gündür uyuyamıyorum :) . Accaip rüyalar görüyorum :)[signature][hline]The Jedi do not believe in killing their prisoners
No one deserves execution , no matter their crimes
Grandmaster zgrw

[Bu imza zgrw tarafından 14 september 2004 01:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

rüya sadece "disk birleştirme" oalyı.anlam yüklemeyin. ha okul diyince de aklıma "okul" filmi geldi.öleceksin :P[signature][hline]administrator error

-oo saçını mı kestirdin çok yakışmış.
-salak salak konuşma ikimizde iğrenç göründüğümü biliyoruz...

progresifim progresifsin progresif

:rock::rock:
Sosyal ağlarda paylaş

abi adam askere gidiyor moral 0 lamak gibi olmasın ama :( ya orda ölürse? (Allah korusun yazdıysa bozzsun)

NAMAZ : Kıldığını görmek sevinçli ve ferah günlerin yaklaştığına işarettir

www.medyumalidegermenci.com dan alınmıştır
[signature][hline](_::_____::_)

[Bu mesaj Erutan tarafından 29 Eylül 2004 16:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

tabiiki bilinç altidir. Ben sipder man in filmine gidip o aksam oyunu bitirdigimde bizim sitede ucuyordum (11 katli biririne pek uzak olmayan 5 bina) yere düsüyorum canim acimiyor fln. ustumde kostüm yok pijamam var altimda parkta bir cocuk oturuyor kumlarla oynuyo falan bi garipti. Ama çok da guzeldi insan uyan1nca yat1p tekrar görmek istiyor.[signature][hline]İyilik et, iyilik bul.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Soth, 29 Eylül 2004 15:41 tarihinde demiş ki:
Hayır o eski kız arkadasını görmek veya tekrar bi araya gelmek gibi bi hayalin varsa, alırsın 3 ün 1 ini demek:) bi daha göremiceksin unut onu:)

orda onu $akasına demi$tim hani çok bilgili gibi konu$tu ya ark. ondan.ayrıyetten kızı her gün görüyorum arka sıramda oturuyor.[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd|

Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki:
abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam?
Sosyal ağlarda paylaş

bi gün hepimiz ölmiycezmi he bugun ha yarın boşverin[signature][hline]İnsanın hayatında iyi arkadaşları ve dostları vardır.iyi arkadaşlar kodese düştüğünde seni kefaletle çıkaranlardır.dostların ise kodeste yanında olanlardır...
Seviyorsan birini özgür bırak onu,eğer geri dönüyorsa o senindir,eğer geri dönmüyorsa zaten hiç senin olmamıştır...
Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum....
Sosyal ağlarda paylaş

Bide bu ruyayı yorumlayın ben hıc bı anlam cıkartamadım da :)
Ruyamda bı asker olarak 10 15 kısılık bı tım olaraktan terrorıstlerın oldugu bır depo ya gırıyoruz elımde m4 war sonrasında ıcerı gırdıgımızde ben yerden AWM alıp 2 3 terrorıst ı haklıyorum sonrasında tımın lıderı ıcerıdekı odalara baskın yapıcagımızı soyluyor.Ben m4 u kaybettıgım ıcın gerı donup m4 almaya calısıyorum ama bulamıyorum dondugumde her taraf atesler ıcerısınde ve her taraf kan kol bacak kaynıyor.Bu sırada yanda bırbırının aynısı 4 tıp cıkıyor bunlar cok kalın bı zırh gıymısler(sc dekı marıne ler gıbı)Goz bebeklerı yok ve butun vucutları kanla kaplanmıs olmasına ragmen ozellılerı suratları cok beyaz ve sarkık,sacları ve bıyıkları sıyah zırhlarının baslıgı yok.Bu sırada bunlar bana dogru yurumeye baslıyolar we 1 el bombasıyla 2 tanesını halledıyorum sonrasında dıer 2 tanesı gelıp bana saldırmaya baslıyor ben yerden bı katana ıle bı gurz alıyorum ama bu sılahları hıssetmıyolar bıle sonra bırden bana dogru balgam atmaya baslıyorlar balgamları degdı yerı yakan cok guclu bı asıt ben bı yandan bunlardan kacarken bı yandan da onlara wurmaya calısıyorum... Tam bu sırada boyle ruya olmaz olsun dıe uyandım :D
Sosyal ağlarda paylaş

yok ben buldum bu adam çok salya üretiyoı uyurken yatak ıslanıyo ee doğal olarak namaz kılan adam falan görüyo yakında küçük iboyu falan görmeye başlar:-P[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Llama, 29 Eylül 2004 15:04 tarihinde demiş ki:
herşey iyi hoşta namaz klan adam beni çok korkuttu

aha çözdüm olayı lama küçükken namaz kılan bi hacı tarafından kovalanmış..ve artık namaz kılanlardan korkuyo.olay çocukluğuna gidiyo yani.:D[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut...
Sosyal ağlarda paylaş

Bende bi rüya tabiri kitabı var. Adamlar çok soğuk kanlı yazmış. Kitabın 2/5 falan "hebele hübele yakın zamanda rüyayı görenin ölmesine yorulur" Ben 3 kere falan öldüm reskill yiyoz her gece :D
Böyle gerçekçi mistik rüyalar bende çok görüyom da alıştım artık.[signature][hline]Eee ben varya ben
Hem Kellindil
Hem Khazid'hea
Hem de Guenhwyvar

YAaa
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...