Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

S.L 4. Hafta | Beşiktaş JK - Antalyaspor : 25 Eylül - 20:00

Llama

Öne çıkan mesajlar

O kadar kötü oynadık ki kafamı asfalta sürtesim geldi zaman zaman..

Böyle takım olurmu be bir ara herkes topa bakıyor kimse hareketlenmiyor.. Ben durarak futbol oynayan takımlardan nefret ediyorum. Ulan koşun be biraz alan boşaltın, doldurun vs vs vs..

Simao penaltıyı imba yere attı sonrada yattı..
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

napcaktı abi cıkıp top mu oynicaktı sdfs

guti yatmaya geldi dediğimizde ağladınız.adam geldi 1-2 pas attı.ondan beridir yiyip içip sevişior

abi bu adam ispanya'da da yapıyordu bunları, hepsi yapıyor.

Geçen sezon ilk yarı deli gibi oynayıp, tek başına takımı sırtladığında da yapıyordu. Adamın kişiliği böyle yani, içerde sıçarda oynadığı sürece kimse karışamaz.

Takım geçen sene düştükten ve Schuster gittikten sonra Quaresma'ya laf edemeyen medya, geride kalan tek adama yani Guti'ye yüklendi. Ha o tarzda bir profesyonele göre çok çabuk bıraktı kendini ayrı konu ama şuna yatmaya geldi kesinlikle denemez.

Ayrıca Edu-Guti aynı yerde oynamıyor biliyoruz. Ben Edu'yu oynatacağıma Mehmet Akyüz'ü oynatırdım yine onu oynatmazdım. Guti'yi kadroya almamak koymazda Guti'nin yerine Edu'nun kadroya girmesi adama o kadar çok koyar ki ...

Guti'de haklı aslında,
Sosyal ağlarda paylaş

Azmodai said:

izlemedim ama penalti kesin hakem hediyesidir. asdhahds.

ali turan hediyesi,

ben asıl şeyi merak ediyorum. Veli topla defans arasına vücudunu koyup gözleri top üzerindeyken, arkasından kamyon gibi gelen Ali Turan kendisine çarptığında neler hissetti. Hani öyle böyle değil bazen yapar ya arkadaşlar, beklemediğin anda sırtına çıkıp anırırlar hayvan gibi, onun darbelisi direk işte ASASDAS
Sosyal ağlarda paylaş

şuan sahada guti olsaydı

2-1 antalya alırdı öyle diyim

yani öyle yada böye bitik aurelio yada formsuz denilen ernst gutidn daha fazla fayda sağlar

adam 2 pas sallıcak eyvallahta böyle adamlar 10 kişi oynatıyor takımı.e q7 var simao var

madriddde öyleydi de madrid kadrosuyla beşiktaş kadrosu 1 değil işte sdfds

madrid guti olmadanda madrid
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...