Madcat Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Ya şimdi hani böyle torrent vs üyelikleri olanlar bilir,bazı adamlar random böyle amerikada ki dergileri vs vs koyar yok işte araba dergileri,bilgisayar dergileri falan bizim parayla alıp okuyamayacağımız cinsten(türkiyede ki dergilerin pdf'ini sormuyorum tabi ki emeğe saygı +rep parasını verelim gidelim alalım). Bunların yoğunlukta olduğu veya bulabileceğimiz siteler var mı bildiğiniz böyle e-book tarzında. arena-tr,bitturk gibi şeylerde adamlar koyuyor da nereden buluyorlar bir türlü çözüttüremedim 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 satın alıp okumak istiyorsan şöyle bir site var: http://www.emecmua.com/ bi de sceper diye site var ona bakabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 yok abi beleş lazım :D edit: sceper da var bak o dediklerimden tenks =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 ipad varsa cok guzel ucretsiz appler var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Zinio var. Al oku oradan. Korsan istiyorum diyorsan ben bazen Zinio'dan alıyorum işte (PC Gamer filan alıyorum), bazen de Demonoid'den indiriyorum. Kitap, çizgiroman, e-book, audio book filan; en iyi arşiv orda gördüğüm. B&N var bir de, Asimov's aboneyim oradan ama Nook lazım onun için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 cekmem gereken kitaplar var demonoid üyeliği olan varsa invitation atabilirmi acaba mail: akincih at hotmail.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 öm yolladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 sagol bone'da attı sağolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar