Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Revenge (2011) - ABC

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya ilk 2-3 bolum iyidi plot guzel ilerliyodu, arada ufak yan hikayeler (tam olmasi gibi) oluyordu. simdi ise tam tersine dondu, direk pembe dizi oldu. iyi yazmanin tam tersini yapiyorlar.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Arada bir bozdu ama son iki bölümde ilk bölümlerdeki havaya dönüyor gibi geldi.

Zaten Japon adam gelip "yolunu kaybettin sen, n'oluyor" dedi =) O da farkında sanırım dizinin biraz gidip geldiğini. Sonraki bölümün 10 dakikasını izledim şimdi ilk, iyi.

http://i.imgur.com/eFQrM.png

• 2 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Son iki bölüm süperdi, düğün de geldi.

Birde bu dizi herkesin iPhone yerine farklı farklı Android'ler kullandığını fark ettiğin tek dizi olsa gerek. Linux bile gördüm bir yerinde.
Mesaj tarihi:
ilk 3 bölüm bitti, çok iyi dizi, zamanım olsa daha sabaha kadar devam ederimde, artık her aksam 1-2 bölüm haftaya yakalarım güncel yayın akışını.
Mesaj tarihi:

son bölümde

tyler pasaportları karıştırırken kızın üstüne attığı pasaport tc pasaportu mu? sanki bana öle gibi geldi üzerinde ay yıldız vardı sanırım.

Mesaj tarihi:

ohannes
bildiğin ters köşeye yattım, ilk bölümden beri daniel ölcek diye bi beklenti içindeyken "holy mother of god" falan oldum. sdffs

çok iyi kurgu çok iyi senaryo inşallah hep böyle devam eder.

• 1 ay sonra ...
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Scandal'dan sonra bir aydan fazla ara verdiler. Geçen hafta tekrar başladı arasız sezon sozuna kadar gidecek.

İkinci sezon Victoria'nın intikamı olarak konu dedi bu arada yazar Entertainment Weekly'de.
  • 4 hafta sonra ...
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Doyurucu demek az kalır, yıllardır böyle sezon finali izlediğimi hatırlamıyorum, sırf bunun için tüm zeson izlenir.
Mesaj tarihi:
GERGE said:

Doyurucu demek az kalır, yıllardır böyle sezon finali izlediğimi hatırlamıyorum, sırf bunun için tüm zeson izlenir.

Bomba final oldu. Bir sürü teori üretilebilir gelecek sezon için.

spoiler

Kır saçlı elemanla dövüşürken, annen gibi savaşçısın gibi laf etti eleman. Annesini tanıdığını ima etti sanırım. Bu anne olayı çok su kaldıracak gibi.

Mesaj tarihi:

oha oha finale gel,böyle dizi finali izlediğimi hatırlamıyorum..
o kır saçlı elemanla dövüşürkenki laf benide düşündürmüştü..
ashley'de az çakal değil önce ayırdı sonra daniel'e yavşıyo..
charlotte ölmesin ya, yazık kıza bu yaşta neleri görüyo..
victoria ve lydia gg oldular, yapıcak bişeyde yok

ama en çok amanda'nın karnı burnunda gelmesine ve işleri batırmasına kızdım, umarım 2. sezonda bu kadar kaliteli olur...

• Yeni Oluştur...