Innuendo Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 ya ilk 2-3 bolum iyidi plot guzel ilerliyodu, arada ufak yan hikayeler (tam olmasi gibi) oluyordu. simdi ise tam tersine dondu, direk pembe dizi oldu. iyi yazmanin tam tersini yapiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Arada bir bozdu ama son iki bölümde ilk bölümlerdeki havaya dönüyor gibi geldi. Zaten Japon adam gelip "yolunu kaybettin sen, n'oluyor" dedi =) O da farkında sanırım dizinin biraz gidip geldiğini. Sonraki bölümün 10 dakikasını izledim şimdi ilk, iyi. http://i.imgur.com/eFQrM.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Ilk bolumu izledim de simdi baya iyiydi. Daha ilk bolumden cekti icine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 ilk bölüm falan zaten efsane. aha bu dizi 13 bölümde biter dediğin noktada uzatmaya başlıyolar ve o zaman çirkinleşiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Yeni bölüm çıksın ama artık. 10 dakika izletip gittiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 2. bolumu de izledim simdi, kusursuz. Bu kalitede devam etmesi imkansiz zaten yani cok iyiydi bolumler. O sikici yerler cok sikmasa bari ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Ortada biraz sıkıyor 2-3 bölüm ama son 2 bölüm yine iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Son bölüm süperdi. Diziden beklediğim her şey vardı içinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 hatun surekli daniel'i basindan savdi ondan iyidi bolum. pembe dizi olayini azaltinca dizi cok iyi oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Son iki bölüm süperdi, düğün de geldi. Birde bu dizi herkesin iPhone yerine farklı farklı Android'ler kullandığını fark ettiğin tek dizi olsa gerek. Linux bile gördüm bir yerinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 ilk 3 bölüm bitti, çok iyi dizi, zamanım olsa daha sabaha kadar devam ederimde, artık her aksam 1-2 bölüm haftaya yakalarım güncel yayın akışını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 uu beybi plot u izledim çok güzel diziymiş. Film gibi her bölüm müzikler çok yerinde flashbackler harika. tadı damağımda kaldı 2. bölüme zıplayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 son bölümde tyler pasaportları karıştırırken kızın üstüne attığı pasaport tc pasaportu mu? sanki bana öle gibi geldi üzerinde ay yıldız vardı sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 ohannesbildiğin ters köşeye yattım, ilk bölümden beri daniel ölcek diye bi beklenti içindeyken "holy mother of god" falan oldum. sdffs çok iyi kurgu çok iyi senaryo inşallah hep böyle devam eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Haftalar sonra güzel dönüş yaptı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 son bölüm de baya baya güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Süper gidiyor. Sezon sonu bu olaya bir closure getirmeden bitirlerse monitöre yumruk atarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 ya bu diziye ne oldu allasen kaç haftadır bulamadım en son, Daniel'in arkadaşı vurulmuştu scandal mıydı neydi bölümün adı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Scandal'dan sonra bir aydan fazla ara verdiler. Geçen hafta tekrar başladı arasız sezon sozuna kadar gidecek. İkinci sezon Victoria'nın intikamı olarak konu dedi bu arada yazar Entertainment Weekly'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Cok doyurucu bir sezon finali oldu. House'tan sonra ilac gibi geldi ya. Oh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Doyurucu demek az kalır, yıllardır böyle sezon finali izlediğimi hatırlamıyorum, sırf bunun için tüm zeson izlenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 bende scandal bölümünden beri izlemiyodum başladım şimdi, s01e19'dan devam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sniper Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 GERGE said: Doyurucu demek az kalır, yıllardır böyle sezon finali izlediğimi hatırlamıyorum, sırf bunun için tüm zeson izlenir. Bomba final oldu. Bir sürü teori üretilebilir gelecek sezon için. spoiler Kır saçlı elemanla dövüşürken, annen gibi savaşçısın gibi laf etti eleman. Annesini tanıdığını ima etti sanırım. Bu anne olayı çok su kaldıracak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 oha oha finale gel,böyle dizi finali izlediğimi hatırlamıyorum.. o kır saçlı elemanla dövüşürkenki laf benide düşündürmüştü.. ashley'de az çakal değil önce ayırdı sonra daniel'e yavşıyo.. charlotte ölmesin ya, yazık kıza bu yaşta neleri görüyo.. victoria ve lydia gg oldular, yapıcak bişeyde yok ama en çok amanda'nın karnı burnunda gelmesine ve işleri batırmasına kızdım, umarım 2. sezonda bu kadar kaliteli olur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar