Pain Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Hep aynı güne uyanmak gibi bir şey bu...aslına bakarsan her gün belli proglanmış bilgisayar gibiyiz.Bunu degiştirmek için ne yapmalı..Sıradan,tek düze yaşamak insanı nereye kadar sarar ? Ya da bunun bi çıkar yolu yokmu...[signature][hline]Günah ; kendi arzularında ibadettir ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Var bebek sahibi ol, her günün diğerinden değişik olsun. Mesela dün gece toplam 2 saat uyumak planda yoktu :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pain Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 daha çok var okul bitmeli önce ama şu an sorunum bu sıradanlık..[signature][hline]Günah ; kendi arzularında ibadettir ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 ya okulda değişik bi şey yap sende :) . Benim hiç bir günüm aynı değil . Her gün bişiler oluo :)[signature][hline]The Jedi do not believe in killing their prisoners No one deserves execution , no matter their crimes Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 14 september 2004 01:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Sosyal gruplara katıl. Fotografcılık dersine git, savunma sanatlarından birine katıl, yabancı dil ögren.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 said: zgrw, 29 Eylül 2004 16:07 tarihinde demiş ki: ya okulda değişik bi şey yap sende :) . Benim hiç bir günüm aynı değil . Her gün bişiler oluo :) yeni gelenler ne yapsın böle gruplar falan derken siyasal gruplar tarafından falan şişlenmiyelim sorra.[signature][hline]Depresif Mode *ON* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pain Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 hım müzik ve tiyatroyla ugraşıyorum bi sevgilimde var ama doyumsıuzum galiba :D[signature][hline]Günah ; kendi arzularında ibadettir ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 said: Pain, 29 Eylül 2004 16:10 tarihinde demiş ki: hım müzik ve tiyatroyla ugraşıyorum bi sevgilimde var ama doyumsıuzum galiba :D ankaradaysan gelde beraber sıkılalım.[signature][hline]Depresif Mode *ON* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 said: Zerokull, 29 Eylül 2004 16:09 tarihinde demiş ki: yeni gelenler ne yapsın böle gruplar falan derken siyasal gruplar tarafından falan şişlenmiyelim sorra. abi ben kimseye siyasal gurup kurun demedim bea :lol: . Ya ne bilim bu gün mesela gidin top oynayın , yarın ders çalışın , öbür gün havuza gidin , ertesi gün sadece okulda durun , sonraki gün hep beraber yemek yiyin , ondanda sonraki gün kendine kız arkadaş bul vs vs[signature][hline]The Jedi do not believe in killing their prisoners No one deserves execution , no matter their crimes Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 14 september 2004 01:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pain Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 hehe izmirdeyim ama olay sıkılmamak işte :D[signature][hline]Günah ; kendi arzularında ibadettir ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 said: Absolut, 29 Eylül 2004 16:05 tarihinde demiş ki: Var bebek sahibi ol, her günün diğerinden değişik olsun. Mesela dün gece toplam 2 saat uyumak planda yoktu :) baba patim benim be !!!! heeeyyt ... bebekler süper şirin şeyler ama (senin olmadikça :) ) ... ama öyleler , kesinlikle SÜPRİZ FAKTÖRÜ 10 üzerinden 10 bebeklerin ... ama minik minik , yumyu yumyu elleri , ne şiyinsininz siz ole agugugug *! kafayi çizer *[signature][hline]Try to hit me , tempt me, push me, pussies, I need a good reason to give this trigger a good squeeze... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 pc oyna :D[signature][hline]Erutan, 28 Eylül 2004 17:31 tarihinde demiş ki: ohooo ozaman reha muhtarı türkiyeden sürmek lazım herif gines rekorlarına girdi katletmede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 benim yaptığım yap herkesle uğraş okulda :D[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Müzikle uğraşmanı tavsiye ederim Dinlemek değil çalmak , öğrenmek . Insan yeni şeyler başardıkça daha mutlu oluyor cidden ...[signature][hline] Xaenin d-r-a-c-o-n-i-a-c Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Valla bebeklerde büyüme hormonu olmasa hep mıncık mıncık mıncıklasak süper olurdu di mi ama. Bebekler büyümesin[signature][hline]Let's sing the Bards song Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 said: Pain, 29 Eylül 2004 16:12 tarihinde demiş ki: hehe izmirdeyim ama olay sıkılmamak işte :D e sen dayak istiorsun ama güzelim. :D[signature][hline]Depresif Mode *ON* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pain Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 12 yıldır elektro çalıyorum evt müzik yapmak güzel şey..[signature][hline]Günah ; kendi arzularında ibadettir ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pain Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 said: Zerokull, 29 Eylül 2004 16:27 tarihinde demiş ki: said: Pain, 29 Eylül 2004 16:12 tarihinde demiş ki: hehe izmirdeyim ama olay sıkılmamak işte :D e sen dayak istiorsun ama güzelim. :D kaşınıyorum :D[signature][hline]Günah ; kendi arzularında ibadettir ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 falla bak git şimdi izmirin en işlek caddesine orda başla yokmu beni... diye sonra zaten anlarsın len bana rahat batıyormuşta haberim yokmuş diyerek.s[signature][hline]Depresif Mode *ON* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pain Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 mendilde açayımmi ?[signature][hline]Günah ; kendi arzularında ibadettir ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 said: Pain, 29 Eylül 2004 16:32 tarihinde demiş ki: mendilde açayımmi ? hocam deişiklik olsun ankaraya gel. :D[signature][hline]Depresif Mode *ON* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pain Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 peki geliyom :D[signature][hline]Günah ; kendi arzularında ibadettir ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 çok ciddiyim yanlız sana 2 gün müddet sonra abi ben gitmek istiyorum buralardan falan gibi şeyler sölüceksin.[signature][hline]Depresif Mode *ON* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 benim gibi manyak ol. her günün farklı olsun. kimse senin ne diyeceğini tahmin edemesin sınıfta. bak ne kadar zevkli oluyor :)[signature][hline]Proxa, 23 Ağustos 2004 17:49 tarihinde demiş ki: kısırlaştırcam ben kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Seviş.[signature][hline]I love you but, i love your butt. Warning! A nuke has been launched! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar