fede Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 kızılaydan pursaklara max 40 dakkada gidersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 pursaklar havalanına giderken sağda kalıyor senin merkezi dediklerinde 20 km mesafe de ki sadece tek bir kıta için konuşuyoruz mesela atatürk havalimanına çok rahat giderken sabiha gökçen de yamuluyorsun bu da mı merkez kaç değil istanbul her türlü yönetir toplu taşımısını özlüyorum walla gelince direk otobüse biniyorum arabayla bir yere gitsem zevk alamıyorum ama bana halkalı, başakşehir , csi dudullu, beylikdüzüyle gelmeyin oralar sadece istanbul da birer semt adları bir de deniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 istanbul dışında toplu taşıma kullanamıyorum diğer şehirlerin ki çok anlamsız geliyor neyse arayaı çok açmışım ondna böyle oldu herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 halkalı ve bahçeşehir sadece semt adı mı? oralardaki nüfustan haberin yok galiba :) Arada tabii ki mesafe olacak, Ankara'ya göre kat kat büyük bi şehir İstanbul. Valla ben de tam tersine istanbulda toplu taşımayı azaltmaya çalışıyorum olabildiğince, en büyük kabusum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 istanbul'da sonbahar nasıldır acaba şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 kalabalık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 kalabalık, dengesiz, kavgacı, bol trafikli, pahalı, ama işte doğru yerde olursan da cıvıl cıvıl. yani işte ist.li olmaktan heralde, seviyo insan yine de, başka hiçbi şehirde olmayacak kadar iyi özellikleri var. bi de mesela amerikalılar new yorka falan derler "the city that never sleeps" diye, istanbulu görmüş adam kıçıyla güler o lafa. New York'ta gece 10-11den sonra hayat durur, istanbul hala kalabalık ve cıvıl cıvıl olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 istanbul->ankara->istanbul yapıp da değerini anlamayan ender insanlardan birisin bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Antalya candır dendi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 "After so long in darkness, the world was so sweet that Jaime Lannister felt dizzy." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 forgiver said: istanbul->ankara->istanbul yapıp da değerini anlamayan ender insanlardan birisin bence :) istanbula kötü demedim ki, ankarada çok daha iyi maaş ve koşulda kalma imkanım varken koşarak kaçtım ankaradan istanbul için ben. şimdi de asla ankaraya dönmem. istanbulun yanında köy çünkü ankara. ama toplu taşıması rezalet, hatta rezalet ötesinde kepazelik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 izmir gibisi yok ya. gevrek, çiğdem, boyoz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 ankara ve izmirin istanbul kompleksi yedi bitirdi beni. gevreği olsa ne olur,boyozu olsa ne olur? mis gibi çay,siceak simmiiit ve boğaz...karada,havada,denizde katlar her yeri. B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Rewendor said: kalabalık, dengesiz, kavgacı, bol trafikli, pahalı, ama işte doğru yerde olursan da cıvıl cıvıl. yani işte ist.li olmaktan heralde, seviyo insan yine de, başka hiçbi şehirde olmayacak kadar iyi özellikleri var. bi de mesela amerikalılar new yorka falan derler "the city that never sleeps" diye, istanbulu görmüş adam kıçıyla güler o lafa. New York'ta gece 10-11den sonra hayat durur, istanbul hala kalabalık ve cıvıl cıvıl olur. Batı bvrupayı baz olarak söylemişlerdir onu saat 8de hayatın bittiği kıta sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 çetin abi, sen şimdi bombayı aldııın, pimini çektiiin böle elinde tutuyosun. forumun en büyük kavga konularından birini ateşledin, hadi allah sabır versin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 türkiyenin en dandik sehri istanbul net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 izmir gibisi yok yeaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 izmir'i anlarım da ankara nasıl dahil oluyor "istanbul mu daha güzel x'mi daha güzel" tartışmasına o çok garip gerçekten. göz var nizam var arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 goz var nizam var mlihbasgan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Yeşillikler, mavilikler Antalya'da hoş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 ya ankara zaten kendini varsayıyo da, tartışmanın içinde yer almıyo, sadece kendilerini kandırıyo ankaralılar, başka onları sayan yok :) izmir iyidir güzeldir, neden kıyaslandığını anlayabiliyorum, ama tüm dertlerine trafiğine rağmen bir istanbul etmez. taksimiyle ortaköyüyle, boğazıyla, bebek'iyle, adalarıyla falan çok önde ist. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 izmirin bi olayı yok. kendi halinde bi şehir. eğlencesiz küçük sıkıcı falan. gelmeyin izmire. zaten son 10 yıldır izmirin kızları güzelmiş yea diyen hırbo göçmenlerle doldu ortalık. gelmeyin abicim çok kötü izmir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Antalya'ya gelinnn.. Hayat akıyoo burdaa sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 izmirde alsancak camii nin ordaki kokorecci duruyomu lan hala? hatta acil servis ile kokorocci yanyana idi, ondan bisi olursa nasi olsa yakinda buraya kaldirirlar diye korkmadan hunharca yiyoduk teeyyyy teyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 antalyada cok sıcak bea oturdugun yerden terliyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar