Sypro Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 26 karakter alfanumerik şifre var, deneyen arkadaşlara kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 hole 196 wpa2 nin tek acıgı bu diyolar oda nasıl bir acıksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 benim 10 karakter harf ve rakam var, benimkini kırabilirsiniz isterseniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 "hole 196" said: WPA2, perceived as the most solid Wi-Fi security protocol, is widely used by enterprises for securing their Wi-Fi networks. But security researchers at AirTight have uncovered a vulnerability called "Hole196" in the WPA2 security protocol that exposes WPA2-secured Wi-Fi networks to malicious insiders. disardan yapilabilecek birsey degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Leopar said: Mr_Hand said: GPU ile yapılıyo bu işler =) evet gpuyla yapiliyorda wpa2+aesyi biraz zor kirarsiniz 10-15 karakterli %&123 gibi karakterler iceren sifreyi catlasanizda kiramazsiniz basit 5 karakterli alfabe sifrelere dictionary attack kasip 6 dakkada kirarim demek kolay hele enterprise isin icine girerse olay iyice senleniyor denemek isteyenlere radius serveriyla mutluluklar diliyorum her türlü şifreyi gpu ile kırarsın demedik zaten. =) ama sonuçta RSA'in secureID'si bile aşıldı. (şöyle ya da böyle, aştılar herifler.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 yok abi onu sana demedim zaten, yok 6 dakikada kirarim, yok sifresine gore 1 gunde kirarim diyen arkadaslaraydi o sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 40 LİRA VERİP KART ALCAKSam çok manası yok bana 3 5 günlüğk eğitim amaçlı lazımdı neyse beyaz önlüğü aldığım yere astrım eğitim aşkımı bıraktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 sus yaa, egitim diyo bi de, yalana bak asf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Link veremem ama buraya yazana kadar keşke youtube'a falan, "How to ha** wep/wpa/wpa2 pas**ord" falan yazsaydın. Var istemediğin kadar video. O şekilde de izleyerek öğrenirsin. Birde tamamen eğitim amaçlı sdsfs.(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 GPU'nun olayi islemciye gore cok daha hizli islem yapmasi. Baska bir olayi yok. Kabaca bir karsilastirma isterseniz birinde saniyede x1000 islem yapabilirken digerinde dandik bir mobil gpu chipset bile olsa x1000000 islem yapiyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 BonePART said: olm kendi şifremi biliyorum heyecanı yok gir arayuze rastgele bir sifre yaz kapa nereden bileceksin? cok useniyorsan al bunu c/p le: aaw87eqa2213 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar