anaconda Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Osmaniye Valisi Celalettin Cerrah, Kadirli İlçesi’ne bağlı Sofular Köyü’nde geçen yıl meydana gelen hortum felaketinde yıkılan evlerinin yerine yeni ev yapılan köylüleri ziyaret etti. Ev inşaatlarında inceleme yapan Vali Cerrah, ahırı yıkılan Sultan Hayta ile de bir süre sohbet etti. Sultan Hayta, Vali Cerrah’tan bir inek ve tek odalı ev istedi. Hayta, "Hortumda ahırım yıkıldı, yiyeceğimi içine koyuyordum. Senden bir inek, bir oda da ev istiyorum. İneğin sütünü yoğurdunu yemek istiyorum. Allah rızası için bana yardımcı olun" dedi. Vali Cerrah yaşlı kadına, "Hadi ineği anladık da evi ne yapacaksın? Oğlunun yanında kalıyormuşsun zaten" diye cevap verdi. Bunu üzerine Sultan Hayta, "Yarın sen de gelinin evinde kalırsan, neden böyle bir istekte bulunduğumu anlarsın" diyerek Cerrah’ı şok etti. Vali Cerrah, Sultan Hayta’nın sorunlarıyla ilgileneceğini söyleyerek yanından ayrıldı. http://www.hurriyet.com.tr/_np/8630/14478630.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 my name is celalettin cerrah and i am a torturer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 sdfsdgfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Kadın hayta beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Açmayın neneler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 of kapak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 fitil ediyo bu herif beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 valimiz haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Yazık kadına. Bu yaşında kaybetmiş neyi varsa. Param olsa ben verirdim. Birden için burkuldu böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Accolade Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Gece gündüz ibadet edip, dua edip, iyi bir insan olmanın mükafatı işte. Dünyanın en iğrenç, en rezil adamlarından birine muhtaç olmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 tanrının garip bi espri anlayışı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 mani said: my name is celalettin cerrah and i am a torturer (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 o biyiklarlar ve hariketlerle zaten bi teksas sapkasi eksik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 o biyik ne la hakkaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 mani said: my name is celalettin cerrah and i am a torturer (tu)Lord Argos likes this. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saturn Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 erkek lan adam işte bıyıksız herifler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar