Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kizin okudugu kitap Part 2

Seele

Öne çıkan mesajlar

efendim kaldigimiz yerden devam ediyoruz. Aradan uzun bir süre gectikten sonra tekrar karsilastik. Bir pati felsefesi olan "Seviyorsan git konus" olayini kusanarak yanina gitmeye karar verdim. Arada farketdigim kitabi bitirmisti. Ben hala okumadim. Ama kafamdaki cümle: Selam Mutluluga giden 8.yol benim diyerek olaya dalmak. Kosarak arkadasindan takipteydim. metro'ya bindi bende arkasindan binecektim o arada kapi kapandi. Elim kapiya sikisti. Metro gitti :(. Pes etmis degilim.

PS: Ne kitabi. ne diyon sen diyenler icin -> http://forum.paticik.com/read.php?20,5841067,page=1
Sosyal ağlarda paylaş

söyliyceniz sözden ziyade nasıl bi tavırla söyliyceniz önemli sevgili patiler.hani çok aptal bi cümleyi bile gayet şirin böyle terslenemiycek şekilde söyleyebilen tipler vardır.
yani ne söylerseniz söyleyin gözünüzde başarısız yavşama girişiminde bulunan aptal aşık bakışından ziyade zeka parıltısı olsun.bakın nası işe yarıyo
Sosyal ağlarda paylaş

böyle durumlarda kızlarla konuşacakken şok edicek bi senaryo kurmanız gerek ki kadın beyni terslemeye yönelik verileri bloke etsin.

zaten ilk blok geldikten sonra tersleme içgüdüsü yerini cesaretten dolayı takdir etme ve hayranlığa daha sonra da bunun kendisi için olması sebebiyle kişisel egoya dönüşür. beyin böyle işler.
Sosyal ağlarda paylaş

şok edici senaryo...

hmm ok. cebinize tebeşir tozu koyup kitabın arkasından çaktırmadan dökün ve şarbon virüsü geyiği yapın. kendinizin safety and health administrationdan olduğunuzu söyleyin ve ilk yardıma muhtaç olduğunu ama ona yardım edebileceğini söyledikten sonra trenden indirin.

yeterince şok edici bence
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...