Seele Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 efendim kaldigimiz yerden devam ediyoruz. Aradan uzun bir süre gectikten sonra tekrar karsilastik. Bir pati felsefesi olan "Seviyorsan git konus" olayini kusanarak yanina gitmeye karar verdim. Arada farketdigim kitabi bitirmisti. Ben hala okumadim. Ama kafamdaki cümle: Selam Mutluluga giden 8.yol benim diyerek olaya dalmak. Kosarak arkadasindan takipteydim. metro'ya bindi bende arkasindan binecektim o arada kapi kapandi. Elim kapiya sikisti. Metro gitti :(. Pes etmis degilim. PS: Ne kitabi. ne diyon sen diyenler icin -> http://forum.paticik.com/read.php?20,5841067,page=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 bir kolun yok mu şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 şişko kız noldu abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 oha isabet olmuş. kaçabileceğin yerlerde konuşmayı dene. "sapık var yetişin" diyeydi metroda feci ganglenirdin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 yok bilekten sikitisti. cektim allahtan kiz görmedi yoksa rezil olmustum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 bi sonraki durağa koşup orda binmen gerekirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 bi cacık olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 adam scrat çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 bence yanlış yaparsın,öyle playboy havalarında "merhaba,ben mutluluğun 8.yolu"dersen gelişine reddi yersin.sakin bi zamanda git yanına otur yine kitaptan aç muhabbeti ama onu gözlemlediğini farkettir kıza.daha etkili olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Vendy said: şişko kız noldu abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 abi bak ben sosyal fobik bi adamım. ama ben bile kızın yakınına oturup "kitap güzel mi?" "genelde sizi trende kitap okurken görüyorum." vs diyebilirim. olursa olur suyu olmazsa bulgur suyu diyerek bitireyim hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 seelenin konuları insanlık dramı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 abi geyik için bile olsa benden fail olmayın. LÜT FEN 0ne hariç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 söyliyceniz sözden ziyade nasıl bi tavırla söyliyceniz önemli sevgili patiler.hani çok aptal bi cümleyi bile gayet şirin böyle terslenemiycek şekilde söyleyebilen tipler vardır. yani ne söylerseniz söyleyin gözünüzde başarısız yavşama girişiminde bulunan aptal aşık bakışından ziyade zeka parıltısı olsun.bakın nası işe yarıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 cerebde işe yaramış demekki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 işim olmaz evli barklı kadınım.çoluğum çocuğum var.gençlere tüyolar veriyorum işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 @cereb doğru bi noktaya değinmiş, mimikleri güzel kullandıktan sonra ne konustuguna pek bakmıyo kız milleti.Edebiyat parçalamak güzel sözler falan tatava yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 tabi''selam danışabilirmiyizz'' de ne kadar zeka pırıltısıyla söylenebilir tartışılır asdfghj. yine de düşünmek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 böyle durumlarda kızlarla konuşacakken şok edicek bi senaryo kurmanız gerek ki kadın beyni terslemeye yönelik verileri bloke etsin. zaten ilk blok geldikten sonra tersleme içgüdüsü yerini cesaretten dolayı takdir etme ve hayranlığa daha sonra da bunun kendisi için olması sebebiyle kişisel egoya dönüşür. beyin böyle işler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 ben soyledikten sonra siritiyorum gamzelerim cikiyor kizlar orda tav oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 şok edici senaryo... hmm ok. cebinize tebeşir tozu koyup kitabın arkasından çaktırmadan dökün ve şarbon virüsü geyiği yapın. kendinizin safety and health administrationdan olduğunuzu söyleyin ve ilk yardıma muhtaç olduğunu ama ona yardım edebileceğini söyledikten sonra trenden indirin. yeterince şok edici bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 sok oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 saçma olur öyle, direk aidsden girmesi çok daha mantıklı. hem hastalığın içeriği de düşünüldüğünde ''ben bak bu konuları rahat ve medenice konuşabiliyorum çok rahat bir şekilde'' imajı da verir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 jacabo said: sok oldum tamam şimdi tanışabiliriz sanırım ben adasss aman sadaas ee adımı unuttum. keşke elime falan yazsaydım adımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 gamzelerimden dolayi boyle oldu di mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar