Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL: K.D. Karabükspor - Galatasaray SK 21.09.2011 @ 18:45

kavurma

Öne çıkan mesajlar

ince isler, anlik yorumlar.
yeter ki tutarlilik olsun kararlarda. 3 ay sonra benzer bi pozisyon oldugunda tam tersi islere girmesin hakemler.

ha kirmizidan ote eyyamin gezer karabukun yugoslav faulu denen sayisiz faulune sariyi gectim uyari bile vermedi. 4-5 defa melo ve selcuk'u tehlike yaratacak cikislarda indirdiler. oynatmamaya kasan takimlari biraz oyunu okuyup cezalandirsalar cicek gibi olacak.
Sosyal ağlarda paylaş

Kırmızı kart haklı mıdır haksız mıdır bilemiyorum. Karabük bariz sertlikle futbolumuzu kesmeye çalıştı ancak biz inadına sertleşmemek için direndik. Bildiğim kadarıyla 2 faulümüz var ve birisi kırmızı kart olarak değerlendirildi, diğeride sabrinin birola yaptığı fauldü. Her neyse en azından yenilmemek için çabalayan bir takımımız var bunu görmüş olduk. Teşekkürler Galatasaray.
Sosyal ağlarda paylaş

Kazım ve Zan'ın hızlı bir şekilde kontratlarının feshedilmesi gerekiyor. Berkin A takıma çıkabilecek yaşa geldi bana göre, bir kanada onu koyarız, diğer kanatta Riera oynar. Zan ın yerine en kötü ihtimalle Hakan Balta'yı çeker, Çağları sola koyarız. Ama o adam defolup gitmeli şu anda takımdan.

Muslera

Eboue - Urfa - Balta - Çağlar

Berkin - Selçuk - Melo - Riera

Sercan - Elmo

Duruma göre, eboue yerine sabri kullanılıp yabancı sayısında yer açıldıktan sonra Baros - Elmo 2lisine dönülür.
Sosyal ağlarda paylaş

abi bizim ft transfer döneminde saçma sapan şekilde forvette inat etmeseydi orta sahaya iyi top yapan 10 tane adam almıştık şimdiye.aylarca forlanla uğraştık boş yere

hani tamam orta sahada top yapan adam yok lan kanatlardanda çıkamıyoruz ki.balta tam bir balta cidden ft de riera yı çıkararak üstüne bal sürdü direk.dün karabük değilde beşiktaşa,fenere karşı bu oyunu oynasak rahat 3-4 yerdik.hatta karabük ün karşısında böyle oynayan bi sivas olsaydı rahat 4 lerdi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...