aquila Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 sizin 1-1lik zaferinizden sonra bizimki kotu oldu tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 in the tabela sukru. o kadar transfere 3 macta 4 puan dfgdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=98814 ne is lan. Zegna said: in the tabela sukru. o kadar transfere 3 macta 4 puan dfgdfg bol 2'ye, 2 puan fark var tabelada. pliyif sigilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 kırmızı ağırmış cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 valla ben ekran başında hakem kartı vermeden direk kırmızı vermiştim sdfs ki hala kırmızı gibi geliyor bana yani o kadar ince ve detaylı düşününce kart yanlış geldi tabi ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 ince isler, anlik yorumlar. yeter ki tutarlilik olsun kararlarda. 3 ay sonra benzer bi pozisyon oldugunda tam tersi islere girmesin hakemler. ha kirmizidan ote eyyamin gezer karabukun yugoslav faulu denen sayisiz faulune sariyi gectim uyari bile vermedi. 4-5 defa melo ve selcuk'u tehlike yaratacak cikislarda indirdiler. oynatmamaya kasan takimlari biraz oyunu okuyup cezalandirsalar cicek gibi olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 tabi o da var 13 te 0 dı adamlar pata küte indirdiler devamlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Muslera dep-dep-dep-duket çekiyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Kırmızı kart haklı mıdır haksız mıdır bilemiyorum. Karabük bariz sertlikle futbolumuzu kesmeye çalıştı ancak biz inadına sertleşmemek için direndik. Bildiğim kadarıyla 2 faulümüz var ve birisi kırmızı kart olarak değerlendirildi, diğeride sabrinin birola yaptığı fauldü. Her neyse en azından yenilmemek için çabalayan bir takımımız var bunu görmüş olduk. Teşekkürler Galatasaray. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 karabükspor nerde yaptı ya sertlik. adamlar çok iyi oynadılar, sürekli ayağa tek pasla top çevirdiler. sertlik yapan takımın topa sahip olma oranı %60 olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Ben kötü oynadılar veya hiç pas yapamadılar demedim, sert oynadılar dedim. Ayrıca 10 kişi olan takıma karşı %60la üstün olman gayet normal ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 yahu biz geçen seneden alışmışız kendimizi kötülemeye söz konusu fenerin beşiktaşın maçı olsa 1.5 hafta ağlamalar olurdu futbol programları spamler yöneticileri çıkar federasyon aleyhine açıklama yapar ceza alır sonra o cezalar geri alınırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 biz de 6 yesek biz de kendimizi kotulemeye alisirdik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Phyx said: biz de 6 yesek biz de kendimizi kotulemeye alisirdik hala yaşıyo musunuz siz ya? hala.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Kazım ve Zan'ın hızlı bir şekilde kontratlarının feshedilmesi gerekiyor. Berkin A takıma çıkabilecek yaşa geldi bana göre, bir kanada onu koyarız, diğer kanatta Riera oynar. Zan ın yerine en kötü ihtimalle Hakan Balta'yı çeker, Çağları sola koyarız. Ama o adam defolup gitmeli şu anda takımdan. Muslera Eboue - Urfa - Balta - Çağlar Berkin - Selçuk - Melo - Riera Sercan - Elmo Duruma göre, eboue yerine sabri kullanılıp yabancı sayısında yer açıldıktan sonra Baros - Elmo 2lisine dönülür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 berkin yerine sercan sercan yerine baros oynar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 sonra gelsin hükmen mağlubiyetler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Yabancıdan patlıyoruz öyle olunca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Yine kadrolar kurulmus ooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Sağa yazıyorum seni Kermitinho Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 o zaman sabri oynasın orda. selçuk da daha ileri çıksın sen de sus lan gökalbit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Ebue yerinr sabriyi alir, sercan yerinede barosu alirsaniz gol atamazsiniz. Elmo ve baros cok alakasiz durur ilerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 bizim takımdan bi bok olmucak yine ya:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 abi bizim ft transfer döneminde saçma sapan şekilde forvette inat etmeseydi orta sahaya iyi top yapan 10 tane adam almıştık şimdiye.aylarca forlanla uğraştık boş yere hani tamam orta sahada top yapan adam yok lan kanatlardanda çıkamıyoruz ki.balta tam bir balta cidden ft de riera yı çıkararak üstüne bal sürdü direk.dün karabük değilde beşiktaşa,fenere karşı bu oyunu oynasak rahat 3-4 yerdik.hatta karabük ün karşısında böyle oynayan bi sivas olsaydı rahat 4 lerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Dün karttan sonra Eboue çıkacaktı 3-4-2 oynamaya devam edecektik biz. Riera çıkınca hücum ve orta saha yok oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar