Red Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 topun geçtiği yer hakkaten ne öyle ya ahahahah.admaın içinden geçmiş yok yok işte diyorum ya.pino culio stancu kalsaydı da keşke full stoper sol bek döşeselerdi takıma melo ve selcuk da harcanıcak bu defans ile.kalecide elmanderde garibim tek başına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 armaza patladi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 ünal başgann nolduu bizim armada ahahah hakemi yenen kadro kurucaz dedin gokzan zanı hesaba katmadın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 ufuk da nerde durmuş öyle ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Fatih terimin bu maçı yönetmesi baştan beri hata. Başka birşey değil adam gecip gidecek tek kişi reira onuda 20dk içinde çıkarttı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 riera elmandere attıgı pasla ilerleyen dakkalarda gol attırcagını belli ettiği için cıkardı terim gol atarsa kazanırız cunku.kolay olur sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 ama bu neyse küfür etmicem. Kazım gerizekalısı 90dk oynuyor anlamıyorum, kafam basmıyor, mantığım el vermiyor arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 ben kapadım tvyi ztn sdfs yok abi sinirleniyorum.bişide yapamıyor insan kendimi kesmemek için kapadım atamıcaz sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 penalzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kaciricak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Art Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 BAROSSSS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Lol penati,hadi gene iyyiz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Art Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 yazdi melo!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 dur daha 2 gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 gs'nin tek gol opsiyonuydu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Red said: ben kapadım tvyi ztn sdfs yok abi sinirleniyorum.bişide yapamıyor insan kendimi kesmemek için kapadım atamıcaz sdfs beyler gs totemini buldu rıdvan'de ne güzel sakatlıktan iyi gelmiş, harika oynuyor falan diyordum. Beyinsizlik nasıl olur ülkeye en güzel örneğini gösterdi. Arkası dönük hiçbirşey yapamayacak adama penaltı yaptı... Alın bunu şikeden içeri, o derece aptal bir hareket Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 ana avrat sövdüm webtv ye bu akşam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 guernica said: ana avrat sövdüm webtv ye bu akşam. aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 abi 10 kişi kale önünde takım gokhan o kadar kötü ki melo ve selcuk cıkamıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Art Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 abi webtv bende bi kere takılmadı bişi olmadi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 70. dakika civarında bir gitti bende, gidiş o gidiş. arayıp sövsem paramı geri verirler mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Bende gidip geri geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 gökhan bi sakatlan ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 tamam gökhan 3 ay yok. abi düzgün atak yapsak iyi bassan gol atarızda takım beraberlik düşünüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 resmen yattık 1-1 e 0-0 a yatıoduk ztn şu maçta formaları degiştirsen.oha gs ne iyi top oynuyor karabuku eziyor derdik cunku adamlar ezdi yani bariz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 gecen seneden kotuyuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar