vaperon Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Bir sitede gördüm. Adamlar ciddi emek ve para harcamışlar. Çok hoş olmuş. Üşenmeden paylaşıyorum. Farenizin scroll'u bozulursa sorumluluk kabul etmiyorum. Ya da klavyenizin aşağı ok/PageDown tuşu... :D Bitti. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 maliyeti kaç para bunun loto çıkarsa yaparım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 meeh, eskidi artık bu numaralar :P yalnız şu monitor tutacağından bana da lazım pahalı mı onlar? nerden bulunur? monitör 3 senedir kitabın üstünde duruyor8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 şöyle bir sorunu var o masanın. bacağını altına sokmak istersen ince bir tahta yüzey değil kalın bir demir yüzey olacak, çok konforlu olacağını sanmam. bi de öne doğru sarkar o. önde bacak olacak ki kolunu yaslayınca çökmesin. ama ışıklandırması şahaneymiş, bayıldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 cok guzelmis, boyle seyler yapmak istiyorum ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 bone adam neler yapmış sen bacak diosun sdfsdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 turk kafasi direk asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 baya tatlı olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Bone said: şöyle bir sorunu var o masanın. bacağını altına sokmak istersen ince bir tahta yüzey değil kalın bir demir yüzey olacak, çok konforlu olacağını sanmam. bi de öne doğru sarkar o. önde bacak olacak ki kolunu yaslayınca çökmesin. ama ışıklandırması şahaneymiş, bayıldım. ya senin baban esnaf mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 mahalleli mi böle. kaaaveye falan gidiyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Yok yok kesin zengin olacagım. Yoksa çok sıkılacagım çünkü, eglenceye gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 böyle kasa masa* değil de (*tevriye sanatı) akvaryumlu masam olsun isteyebilirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 7/24 ödü patlasın, deliriuma baglasın balıklarım diyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 saçma di mi baya duvarı kaplatırdım tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Konu buradan, incelemek isteyenler buyursun. İnanılmaz işler var. CoolerMaster 2011 CaseMod competition. Bu koyduğum resimler çok cüzi bir miktarı. Hepsini sitedeki linkten bulabilirsiniz. Bir de adam bu işle ikinci sırayı almış... Çok orjinal işler de var. Buyrun http://casemod2011.coolermaster.com/winners.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 bunlar satılmıyor sanırım oturup siz vidalıyorsunuz vs. çok zengin olunacak bişi yok herhalde. ama yapan veya yapacaklara helal olsun diyorum, montaj işleri sabır istiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 şahane olmuş. metalden anlasam iyi hobi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 abi bi gün yapacam böle bişey :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Güzel olmuş fakat ışıklandırması hoşuma gitmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Ben sevmedim. Öncelikle ayaklarını uzatacak alan yok direk duvara dayadığından ve ışıklandırma arkadaş etkilemek için ideal olabilir de uzun süreli kullanımda gözlerin canına okur ve sıkar bi zaman sonra. Bİrde herşey metal yapmış eleman bi kaçakta coZzZzZ gider valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 şu kasa güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 o kasa da guzelmis te hayalimde hep bu var lian li bu adam da saheser yaratmis http://forum.coolermaster.com/viewtopic.php?f=49&t=14711 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 bu kasacılık hobisi de çok garip bişey yıllardır kasa yüzü görmediğim için anlamsız geliyor bana epey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 elinle metal işlemek güzel bişi. ne yaptığının ortaya çıkan ürünün güzelliği ve kalitesi ve fonksiyonelliği hariç bi önemi yok aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar