Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir kızdan kendini vazgeçittirme

BeIlow

Öne çıkan mesajlar

işte bu benim bilgisayarda bulduğum en iyi resim :D

[signature][hline]Msn : [email protected]

[spo1=Gandalf Balrog Geyiği Okumak için Tıkla]- yuuu şaaaal naaat paaaaaasss!
- rahat ol canım gitti çocuklar bizbizeyiz...
- yuuu.. ha... hmm... ee naber aslan? dipte değişiklik var mı?
- yok be baba bildiğin gibi... biraz ateş biraz karanlık hiç bi numara yok... karıya kıza hasret kaldık aşşağıda...
- sorma be bize de istarisin dediler sonsuz kudret dediler ama yaş oldu üçbin... ötmüyor artık kuş...[/spo]

Sosyal ağlarda paylaş

ankaralısahınkcılar:rock::D[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut...
Sosyal ağlarda paylaş

Kızı vazgeçirmek için konu mu açılır ya :) Yapacaan şey basit abi burnunla oyna ustune sür kızın ama her buluşmanızda 7-8 kere yap bunu. Bu kadarına dayanırsa artık DÖV![signature][hline]I love you but, i love your butt.
Warning! A nuke has been launched!
Sosyal ağlarda paylaş

kıza mınıvmfkv gibisinden bişeyler zırvala anlamayınca da zıt hoyda bre (hoyda bre yerine herhangi kafiyeli bi kufur gelecek) de. gümüşhane dedirttir gtun şahane de ankara dedirttir gtun kara de. işte beni şu an buraa dudagımdan 10 sn yapışarak opmezsen senden sonsuza kadar nefret ecem de (dedigin yerde taksim meydanı olsun :)). bi koşu soda kap gel de sigara iç şeker felan getir geliyo musun uyşturucu çekcem de.[signature][hline]Ardeth, 26 Eylül 2004 18:48 tarihinde rhapsody'den hangi sarkiyi istiyosun dediğimde demiş ki:

bende var zaten hepsi boşver :p

* manyaktır ve kaçar *
Sosyal ağlarda paylaş

hayır iğrençlik yapma.terbiyeli ama saygısız konuş.sana karşı içten içe bir nefret beslemeye başlasın.yani bıçakla öldürmenin zevki varken neden tabanca kullanıyorsun ki?(burada bıçak düzgün ama etkili laf tabanca ise küfür oluyor)[signature][hline]administrator error

-oo saçını mı kestirdin çok yakışmış.
-salak salak konuşma ikimizde iğrenç göründüğümü biliyoruz...

progresifim progresifsin progresif

:rock::rock:
Sosyal ağlarda paylaş

abi bu ne ya bu ne biçim topic hahha..
costukca cosmus adam
o benden hoslanio annesine solicem oda benden hoslanio durumu babasina aciklamaya kalktim o da bana yazdi ofisinde zor attim kendimi ofisten.. düdükledim ne demek ya.. biraz terbiyeli ol..
allam böle seyler icin acilmaz ama topic ya bu kaçinci kiz topigi son bi kac gbunde

[Bu mesaj Xaer_Aloneheart tarafından 29 Eylül 2004 10:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
UnKnownTR, 28 Eylül 2004 22:25 tarihinde demiş ki:
said:
RaVena, 28 Eylül 2004 22:21 tarihinde demiş ki:
Kendin bak ozaman Kamyoncu bey =) ...
Reklam olucak ama ..

ahuha bu ne lam boyle..
abi verdigin linkteki forumdaki avatara bakarmisin!
! +18 ! AVATAR ! +18 !
BENDE BOYLE AVATAR ISTIOM! :lol:
Paticikte avatar serbest olursa bu benim avatarim simdiden soyliyim! zuhaha.. :lol:

Konunun buralara gelmesi cok aci ama komik oldu :-)
Sosyal ağlarda paylaş

kaçıncı kız topiği demeyin arkadaşlar bu "kız buldum napaym?" veya "kimse beni seeemiiiyooooo" topiği değil
burda kurban içimizden biri değil!!!! Acımayın vurun:D
said:
Bellow, 28 Eylül 2004 22:19 tarihinde demiş ki:
işin komik yanı arkları da benden hoşlanıyodu o yğzden arklarına gidemiyom :(

artık ben bu noktada diyecek bişey bulamıyorum:) abi sen naapmışın öyle, sırrın nedir??? paylaş da paticiğin biricik sapları şenlensin biraz:D[signature][hline]"I don't enslave myself to time, human. There is day and there is night."
beleş 3.5 ed.e
Sosyal ağlarda paylaş

Ben yine bi kız olarak yorumumu yazıyorum :) kızı kendinden soğutursun kızın gururunu kırarak. Kaşarsın kızım sen bitti benim seninle işim de. bi bardak süt için bi inek beslenmez de. biraz olsun gururun kendine saygın yok mu senin bi kız bi erkeğin peşinden koşmaz bu kadar, senin kendine saygın yok ben nası seviyim seni filan de:) ama sonra kızn abisi babası kapına filan dayanırsa ben karışmam. :D bu arada iğrençlik yap diyolar ama kız seviyosa farkına bile varmaz o yaptıklarının. sen benim dediğimi dene :)[signature][hline]W.M.

[Bu mesaj Morgana tarafından 29 Eylül 2004 15:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Aç telefonu açık açık konuş kızla olmayacak şeyler için kendini boşu boşuna ümitlendirme peşimi bırak de . Kızı devamlı aramak onun peşinden koşmak kızı senden uzaklaştırmaz eğer kız seni seviyorsa tam ters etki yaratabilir , sanki bir şeyler olabilecekmiş gibi hissettirebilir . Ya da kıza kanka ayağı çek naber abi napıyosun gibisinden konuşmalara gir o zaman zaten kendi anlar ... İlk dediğim şeyi dün yaptım da işe yaradı ordan biliyorum[signature][hline]
Xaenin d-r-a-c-o-n-i-a-c
Sosyal ağlarda paylaş

Hmmm enteresan...
Hmm Bi gün onu tekrar yataga at. neyse sevisin mevişin sora kalk masanın üzerine para bırak ve evden cık... hala bırakmazsa vurmaktan başka secenek yok...[signature][hline]DAOC
Katil-lvl 50 parasız asker-kay
Necroll-lvl 50 kurbaga suratlı necro-kay
CoH
Sardius-magic/controller-justice
Sardius II-magic/blaster-justice
Sosyal ağlarda paylaş

Napim abi 4 sayfa yazı oldu hala çözemediniz adamın sorununu:) Neyse tabiki ciddi anlamda yazılmadı o yazı bozulan falan olduysa özür:)[signature][hline]DAOC
Katil-lvl 50 parasız asker-kay
Necroll-lvl 50 kurbaga suratlı necro-kay
CoH
Sardius-magic/controller-justice
Sardius II-magic/blaster-justice
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar sorunu çözdüm kızla düzgün konuştum anlamadı sonra biraz küfür edip gururunu kırdım sonrada seni sadece kullanırım buna evet dersen devam edelim dedim kız küfür etti gitti :D[signature][hline]Msn : [email protected]

[spo1=Gandalf Balrog Geyiği Okumak için Tıkla]- yuuu şaaaal naaat paaaaaasss!
- rahat ol canım gitti çocuklar bizbizeyiz...
- yuuu.. ha... hmm... ee naber aslan? dipte değişiklik var mı?
- yok be baba bildiğin gibi... biraz ateş biraz karanlık hiç bi numara yok... karıya kıza hasret kaldık aşşağıda...
- sorma be bize de istarisin dediler sonsuz kudret dediler ama yaş oldu üçbin... ötmüyor artık kuş...[/spo]

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...