Trans Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 banada bebe dediler :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 valla şu parasız dönemde bi tazminat iyi giderdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kkk Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 adamı tehdit ettin sende artık bi hedefsin. mahkemede görüşürsünüz artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 BlacKDagger said: ... ben bunu anlamiyorum bir derdi sorunu varsa gitsin yektili birim ile gorussun doktora gitsin kimse bana nisanlimda bunu okurken hakaret edemez ettirtmem ettirtmedimde ... mesele anlaşıldı.. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 şurayı çok ciddiye alan adamları anlamıyorum,gül geç işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 sevgili ahali, hakaretten kacinin ve trollun dozunu kacirmayin. size su ozlu sozu hatirlatirim: "bir gece ansizin gelebilirim" -banhammer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar