BlacKDagger Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 bi kac oyunda fps testi yaptim baya basarili sizlede paylasim dedimz Sistem Alienware M17x R3 Islemci : i7-2720QM Ekran Karti: 6970M Graphics Ram:12GB DDR3 RAM Hdd: 320gig 7200RPM Hard Drive Nazara GELMESIN DEDIM TROLLEMEYIN :DResimler Laptop -- -- --GPU / CPU-ZAlienwareFX Burada elimde olan bir kac oyundan FPS ve Config ornekleri koydum umarim yardimci olur performansi hakkindaDead Island --Call Of Duty Black OPS -- ` Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 onceden benle konussan almaman konusunda ikna ederdim seni :) ama almissin, hayirli olsun gule gule kullan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 hayirli olsun kaca patladi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 4000e aldimz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 ööh 4k wtf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 sağlammış ama buna vereceğin parayla 3 nesil desktop yapardın kralından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 o paraya 2 kere ust uste 2 kati hizli desktop alirdin. bide, bilgisayar hic estetik degil yahu kutuk gibi. ama gule gule kullan tabi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 ya ÇOK gereksiz bi alet ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 ya benim cok vaktim olmuyor is guc desktop a zaten vardi 2. nesil desktop sattim onu sikilip laptop daha hosuma gidiyor tum islerimi goruyor lan game e gidebiliyorum arklara vs tatile goturebiliyorum artisi cok performans olarakda memnunum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 ve bir kez daha zenginin parası... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 reyou said: o paraya 2 kere ust uste 2 kati hizli desktop alirdin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 abi oyle diyorsunuz da ailenware adam alan farkindadir zaten o parayla 2tane uber masaustu alabilceginin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 ne zengini beaaaa para bitiriktirdik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 vayy köylüüüü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 4 milyar paraya 2 tane en kral desktop arta kalan parayada "lan game" için eve 8 arkadaş kiralarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 "roket adam" said: ya ÇOK gereksiz bi alet ya. sen sus lan lcwaikiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 abi takintilisindir, motor icin para biriktirirsin, akvaryum icin para biriktirirsin, gitar icin para biriktirsinde laptop lan bu, hani ole seneler senesi kullanabilecegin envadiyelik bisi degil. 3 sene sonra cope atican, senin bilgisayar yavas kalmasa bile parcalari egrilip bukulecek, catlayip patlicak. olu yatirim yani yaptigin. ama yinede gule gule kullan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 AUEHUHASD TROLL CEVAPLAR GELMEYE BASLADI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Çok ağır değil mi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 resimden rahat 6kg'si var gozukuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 reyou said: abi takintilisindir, motor icin para biriktirirsin, akvaryum icin para biriktirirsin, gitar icin para biriktirsinde laptop lan bu, hani ole seneler senesi kullanabilecegin envadiyelik bisi degil. 3 sene sonra cope atican, senin bilgisayar yavas kalmasa bile parcalari egrilip bukulecek, catlayip patlicak. olu yatirim yani yaptigin. ama yinede gule gule kullan :D ya asus g73j yi ben 3sene kullandim buda goturur beni sonucda ole COOK uber sistem isteyen oyunlar ciksa ciksa 3 bilemedin 5 tane cikiyor onlarida calstirsin yeter bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 bide pc masasi alaydin iyidi asdga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 4.26kg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 yok yatak odasinda sigara icmiorum var masa icerde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Hayırlı olsun. Yük altındayken şarjı ne kadar gidiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar