Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

S.L 3. Hafta | Bursaspor - Beşiktaş JK | 22 Eylül - 20:00

Llama

Öne çıkan mesajlar

okan koç'tan kurtulacağımız gün istikrar abidesi olacağız diyorduk.

serdar özkan'dan kurtulacağımız gün istikrar abidesi olacağız diyorduk.

ekrem dağ'dan kurtulacağımız gün istikrar abidesi olacağız diyoruz.

hep aynı kanat, aynı tipte adamlar,

Ekrem gerçi en fecisi. Okan ve Serdar en azından futbol zekası olan adamlardı da farklı sebeplerden ötürü sıçtılar. Bu Ekrem tam bir zarar,

GS-FB ortak girişimli bir operasyon sonucu Beşiktaş'a yerleştirildi kesin, yoksa bu kadar kasti beyinsizlik...

Hayır birde oynatıyoruz. Transfer lazımken oraya transfer yapmayıp elimizdeki tek sağ bek yedeğini de kiralıyoruz falan ...

Ekrem allah belanı versin, futbolcu çocuğu olma ihtimali yüzünden soyun kurur inşallah
Sosyal ağlarda paylaş

küheylan said:

Q7 Antalyaspor maçında yokmuş. Tek alakadar eden bu beni. İyi akşamlar 3 puan alan ekibi kutlarım. Yenilen takım taraftarları da 2 bira içsin bişiciğiniz kalmaz.

salla olmasın kafasını toplasın ortasahada calım atmaya calısıyor falan tmm adamı seviyorum ona dicek yokta deplasman maclarında konsantre falan olamıyor.

alman portekizli dengesini kurmak lazım yoksa olmıcak bu iş kermit sayesinde kac mac alabilecez

bu arada erdin cidden bu hafta
Sosyal ağlarda paylaş

q7 sinirlendi
o kadar üstüne oynadılar adamın düşüncesi "bende sizi çalıma dizip gol atmazsam adam değilim" oldu ama faille sonuçlandı.
hırs yaptıda saçma sapan bi hırstı
işin kötüsü q7 ye gittiği için her toplar o yüzdende etkisiz oldu. q7 yerine belki şu maçta başka adam oynasa o topları daha bi güzel değerlendirirdi
Sosyal ağlarda paylaş

DoruK said:

merak ettim de

tribünler neden sürekli egemen'e küfretti?

Eski bursalı Egemen sanırım bide sarı kart aldığı pozisyonda (el kol hareketi) yapınca tipik Egemen noluyor bir yerlerin oynuyor tezauratı başladı =P Sonrada rakip kırmızıyı egemene yaptığı hareket sonrası alınca delirdi millet.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...