Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 okan koç'tan kurtulacağımız gün istikrar abidesi olacağız diyorduk. serdar özkan'dan kurtulacağımız gün istikrar abidesi olacağız diyorduk. ekrem dağ'dan kurtulacağımız gün istikrar abidesi olacağız diyoruz. hep aynı kanat, aynı tipte adamlar, Ekrem gerçi en fecisi. Okan ve Serdar en azından futbol zekası olan adamlardı da farklı sebeplerden ötürü sıçtılar. Bu Ekrem tam bir zarar, GS-FB ortak girişimli bir operasyon sonucu Beşiktaş'a yerleştirildi kesin, yoksa bu kadar kasti beyinsizlik... Hayır birde oynatıyoruz. Transfer lazımken oraya transfer yapmayıp elimizdeki tek sağ bek yedeğini de kiralıyoruz falan ... Ekrem allah belanı versin, futbolcu çocuğu olma ihtimali yüzünden soyun kurur inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 ayrıca maçı zerre hak etmemiş olmamıza rağmen, en az 70 dk durmadan aralıksız küfür eden bursalıların o suratlarını gördüm ya , sırf buna seviniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Q7 Antalyaspor maçında yokmuş. Tek alakadar eden bu beni. İyi akşamlar 3 puan alan ekibi kutlarım. Yenilen takım taraftarları da 2 bira içsin bişiciğiniz kalmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 tinu said: ayrıca maçı zerre hak etmemiş olmamıza rağmen, en az 70 dk durmadan aralıksız küfür eden bursalıların o suratlarını gördüm ya , sırf buna seviniyorum bu da ligtv şerefsizliği,adamlar sesi kısmadı küfürü dinledik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 çoluk çocuk lan bursalılar 2 birayla sarhoş olurlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Abi yetti bu ispanya ispanya ama %100 futbol yok espanyol-getafe maçı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Abi mal o taraftar ya 1-1 yaptik, besiktasin ... Dondu saskina diyorlar Beyin yok adamlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 kermit said: çoluk çocuk lan bursalılar 2 birayla sarhoş olurlar e tamam unuturlar işte ngüzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 ya bir tane yönetici bir tane kulüpten biri şu ekrem olayını görmüyormu? ya bu nasıl bir adam ya, deliriyorum maçı izlerken, yani bir adamın futbol zekası 0 olurmu ya, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 küheylan said: Q7 Antalyaspor maçında yokmuş. Tek alakadar eden bu beni. İyi akşamlar 3 puan alan ekibi kutlarım. Yenilen takım taraftarları da 2 bira içsin bişiciğiniz kalmaz. salla olmasın kafasını toplasın ortasahada calım atmaya calısıyor falan tmm adamı seviyorum ona dicek yokta deplasman maclarında konsantre falan olamıyor. alman portekizli dengesini kurmak lazım yoksa olmıcak bu iş kermit sayesinde kac mac alabilecez bu arada erdin cidden bu hafta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Q7 hiçbir deplasmanda oynamıyor zaten. Adam seyirci gazı ile çalışıyor =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 q7 sinirlendi o kadar üstüne oynadılar adamın düşüncesi "bende sizi çalıma dizip gol atmazsam adam değilim" oldu ama faille sonuçlandı. hırs yaptıda saçma sapan bi hırstı işin kötüsü q7 ye gittiği için her toplar o yüzdende etkisiz oldu. q7 yerine belki şu maçta başka adam oynasa o topları daha bi güzel değerlendirirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Berbat futbol , berbat motivasyon , yeteneksiz futbolcular , yıldızların sorumluluk almaması üstüne saçma kart görmesi ve kazanılan bir maç... Beşiktaş adamı kanser eder diye boşuna dememişler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 valla calıskan adamları ödüllendirmesi lazım yoksa onlarıda küstürür gerci ne diyorum adam fernandesi cıkardı ortasaha 180 derece dönebilen tek adamı cıkardı veliye bişe demek için erken olacak ama bu veliden cacık olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Edu tam bir facia, kim aldıysa iyi dileklerimi iletiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 adam kiralık lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Kim kiraladıysa artık... 500.000 schalke ye 1.300 mü ne adama ödüyoruz , az mı yani bu kazma için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
titanguard Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 yo yoo yooooo holosko kosarken taraftarın cıldırdıgı an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 merak ettim de tribünler neden sürekli egemen'e küfretti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 yanlız holosko cok pis ivmelenmiş orta acıldıgı anda adam harbi hızlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 DoruK said: merak ettim de tribünler neden sürekli egemen'e küfretti? borsa alt yapısından mı çıkmaydı yoksa borsalımıydı egemen öyle bişi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 DoruK said: merak ettim de tribünler neden sürekli egemen'e küfretti? Eski bursalı Egemen sanırım bide sarı kart aldığı pozisyonda (el kol hareketi) yapınca tipik Egemen noluyor bir yerlerin oynuyor tezauratı başladı =P Sonrada rakip kırmızıyı egemene yaptığı hareket sonrası alınca delirdi millet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 takımına full zarar bu borsalılar hayırlı bi iş yaptıklarını görmedim zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 bursanın hocasını oyuncularını severim, takımın yaptıklarını takdir ederim ama şu taraftarı hakkaten çok kötü. takımı sevmeme nedeni yani. hoş türkiyedeki tüm taraftarların profili böyle ne yazık ki. bunların yeri ayrı ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar