toggie Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 ulan 2. golden sonra staddaki bursalıların surat ifadesini gormek isterdim ya. 2 haftadır kazanıyorlardı iyi oldu bu maglubiyet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Masquerade said: Rewendor said: o holoskonun yanında koşan defans kim son golde? o adamı amatör kümeye falan göndermek lazım. bizim balta'nın geçen sene uefa'dan elettirdiği hareketin benzerini yapmış resmen. vederson kademe terk Bütün maçı yağmurlu sahada 10 kişi oynadıktan sonra 90. dakikada depar atıcak halin kalmaz pek, herifin gözlerinden okunuyordu koşamıyor olduğu artık,izleyebildi sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Wispy said: Llama said: egemene karşı gelen bir türlü ısınamayan gençlere selam olsun.. umarım gelecek maçta bağrınıza basar moral verilsiniz Gözümsün. Egemen bu bursalıların annesinin elini mi öpmüş nedir bu kadar garez küfür vs ? Bir de eskiden küfüre anons falan vardı ben duymadım hiç. Kaldırdılar mı anons, saha kapatma falan ? Biraz da bursanın kızlarını görelim sdfgh küfürden dolayı bizim bjk harici hiçbir takımın sahasının kapandığını hatırlamıyorum ben.. ulen sanki bitek bizde gözlemcilerin kulağı çalışıyo canlı yayında bile sesi kısıyolar fb. nin bursanın gs nin maçlarda, para cezası bile alan yok yaw.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Belki de Bursaspor sadece Beşiktaş maçında küfür ediyordur siz her maçta? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Yok her maç ediyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Takip etmiyorum Bursaspor'u :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 za Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 EricCantona said: Belki de Bursaspor sadece Beşiktaş maçında küfür ediyordur siz her maçta? he durmadan küfür ediyoruz biz sıkıldıkça... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 EricCantona said: Takip etmiyorum Bursaspor'u :DO zaman sus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Ahaha çanta güzel durmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 kermit said: EricCantona said: Takip etmiyorum Bursaspor'u :DO zaman sus sanane lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 türkiyenin en pislik taraftarı açık ara borsa'da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Ohaaa kermit'e lan dediii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Bursalilara karsi terbiyemi bozamiycam simdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Delikanlı kermit arkandayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 reisi sinirlendirmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 bastır kermit 2 günlük üyeye ezilme /troll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 97 den bu yana uyeyim foruma boyle bebe gormedim ya. Dun aksamki bursa taraftarindan farki yok resmen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Heyttttt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 cidden insanın sinirlerini bozan bir tip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar