Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

MSİ Laptop Performansı ve Servisi Nasıl ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Merhaba arkadaşlar geçen gün asus alayım diye düşünüyordum ama fiyatı biraz yükseltip böyle birşey alayım dedim MSİ hakkındaki görüşlerinizi paylaşabilirmisiniz.

Düşündüğüm Model ;

MSi

Fiyat 3800-4000 Arası :)
Mesaj tarihi:
Haklısınız buna itirazım yok. Ama iş yerimde daha çok vakit geçirdiğimden dolayı böyle bir sistem alıp 2-3 sene rahat yanımda taşımak istiyorum.
Mesaj tarihi:
ben de katılıyorum;

oyun için notebook falan alınmamalı.ya hani oynayama durumun olmaz ama çok pahalıya gelir sağlam bi oyun notebook'u.mesela monster'ın bi modeli vardı 2.5k falandı 2-3 sene oyun oynatma garantisi var.yani oynayamadığın oyun olduğunda direk iade edebiliyosun işte.illa alıcaksan

http://www.monsternotebook.com.tr/customize/customize.aspx?id=353622&secenek=&secenek2=&adet=1&lang=tr-TR

şurdan sana uyan özellikleri seçip bişeyler çıkartabilirsin.ama hala oyun için notebook alma diyorum ben.
Mesaj tarihi:
Oyun için laptop alınmaz ne demek ya

Devamlı seyahat eden, işi gücü olan veya yurtta kalan bi üniversite öğrencisi napsın, her yere kasa monitör mü sırtlanıp götürecek?
Mesaj tarihi:
Açıkcası oyun için laptop alınır hele ki iş için zart zurt sağa sola gidiyorsanız muhteşem bişi oluyor iyi bi laptop. Geceleri allahın unuttuğu bir otelde 10 kanal ve kalitesiz kaçak filmler yerine cillop gibi oyun oynamak harika oluyor.
Mesaj tarihi:
msi baya performanslı aletler üretiyor. Birçok arkadaşıma tavsiye ettim, mutlu mesut kullanıyorlar. Biri mimarlıkta okuyor. Hayvan gibi render projeleri var. Ev arkadaşları render alırken 2 hp, 1 dell yakmışlar ona makineyi aldırdığımdan beri. Hepsi msi fanboy olmuş şimdi. Sadece bir kez touchpad problem çıkarmış, onda da 5 günde servisten almış makineyi. O kadar yüklenmelerine rağmen başka da duymadım major bir problem.
  • Yeni Oluştur...