ozii_x Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Merhaba arkadaşlar geçen gün asus alayım diye düşünüyordum ama fiyatı biraz yükseltip böyle birşey alayım dedim MSİ hakkındaki görüşlerinizi paylaşabilirmisiniz. Düşündüğüm Model ; MSi Fiyat 3800-4000 Arası :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Üst modelleri epey iyi oyun makineleri olarak biliniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Bir üst modelini istiyorum ama türkiye'de bulunmuyor sanırım. Biraz araştırdım ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Oyun İÇİN laptop alınmaz nokta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Haklısınız buna itirazım yok. Ama iş yerimde daha çok vakit geçirdiğimden dolayı böyle bir sistem alıp 2-3 sene rahat yanımda taşımak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 ben de katılıyorum; oyun için notebook falan alınmamalı.ya hani oynayama durumun olmaz ama çok pahalıya gelir sağlam bi oyun notebook'u.mesela monster'ın bi modeli vardı 2.5k falandı 2-3 sene oyun oynatma garantisi var.yani oynayamadığın oyun olduğunda direk iade edebiliyosun işte.illa alıcaksan http://www.monsternotebook.com.tr/customize/customize.aspx?id=353622&secenek=&secenek2=&adet=1&lang=tr-TR şurdan sana uyan özellikleri seçip bişeyler çıkartabilirsin.ama hala oyun için notebook alma diyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Oyun için laptop alınmaz ne demek ya Devamlı seyahat eden, işi gücü olan veya yurtta kalan bi üniversite öğrencisi napsın, her yere kasa monitör mü sırtlanıp götürecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Açıkcası oyun için laptop alınır hele ki iş için zart zurt sağa sola gidiyorsanız muhteşem bişi oluyor iyi bi laptop. Geceleri allahın unuttuğu bir otelde 10 kanal ve kalitesiz kaçak filmler yerine cillop gibi oyun oynamak harika oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 sürekli hareket halinde iseniz,taşınabilir konsol + internete girmek için netbook. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 işte evde kullanmalık diye düşünüyor alınmaz diyen herkes ve haklılar o açıdan. ama hergün bi yere götürme durumu olduğunda gayet alınır, çok da iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Zaybird said: sürekli hareket halinde iseniz,taşınabilir konsol + internete girmek için netbook. zaybirdten inciler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 msi baya performanslı aletler üretiyor. Birçok arkadaşıma tavsiye ettim, mutlu mesut kullanıyorlar. Biri mimarlıkta okuyor. Hayvan gibi render projeleri var. Ev arkadaşları render alırken 2 hp, 1 dell yakmışlar ona makineyi aldırdığımdan beri. Hepsi msi fanboy olmuş şimdi. Sadece bir kez touchpad problem çıkarmış, onda da 5 günde servisten almış makineyi. O kadar yüklenmelerine rağmen başka da duymadım major bir problem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Teşekkür ederim güzel yorum için. Benimde içim rahatladı. Çok büyük bir ihtimal msi alacağım ama şu yeni modeli gelince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar