Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İşe ihtiyacı olan bayan Pati var mı?

cetintas

Öne çıkan mesajlar

:))))

Son 8 aydır cepten yiyen bir işyerine sahip olsan...
Ve bu nedenle yakında işe başlayacak olsan...
Ama 6-7 senelik,özellikle de eşinin harcadığı emeğe acıyor olsan ve tam da bu nedenle işi kapatmak yerine mücadeleye devam kararı almış olsan...
Yani cepten en kötü ihtimalle 1-2 sene daha yemeye devam karar almış olsan...

O zaman ben de seyretmek isterdim senin işe alacağın elemanın için hangi sağlık + hayat sigorta firmaları ile anlaşıp nerede çek ap yaptırtacağını...

13 senedir çalışıyorum.
Uluslararası firmalarda çalıştım.
Henüz hayat sigortalı+sağlık sigortalı çalıştığım firma yok.

Hee,eğer olur da iyi işler yaparsak bu senin söylediklerini de seve seve yaparız.
Sosyal ağlarda paylaş

Her türlü çetintaş haklı. Bu ekonomide yürüyen devam eden bir işe sahip olmak istihdam saglamak bile imkansıza yakınken birde gelmiş patiye patiden birinin ihtiyacı vardır diye yazmış ukalalık yapmaya gayret gosterıyorsunuz burun yukarda tavırlar falan.

Şuan türkiyede bu teklife atlayacak kaç kişi var hala gelmiş burda ahahaha şampanyamdan yudum alırken puromu suratına üflüyorum tavırlarıyla yazmayın yapmacık vıcık ve igrenc oluyorsunuz.

Umarım en kısa zamanda cok iyi anlaşabileceginiz bir çalışan bulursunuz Çetin Taş ve şirketiniz başarılardan başarılara koşarda bizde patiden ya biliyorum ben bu şirketin sahibini falan deriz en azından.
Sosyal ağlarda paylaş

Hadi maaşı da telaffuz edeyim o zaman.
1000 Lira net maaş + SSK.
Evet,asistan olacak.Zaten kelimenin tam anlamı ile eşimi asiste edecek.Eşim işin pazarlama-müşteri kısmı ile ilgilenirken yazışmalarını takip edecek ve hatta eğer akıllı ve istekli bir arkadaşsa haliyle işi de öğrenecek. Bugün 6-7 senelik müşteri temsilcileri benim gibi 13-14 senelik tecrübeye sahip mühendislerden çok daha iyi ücretlere çalışıyorlar piyasada.
Sosyal ağlarda paylaş

cetintas said:

Hadi maaşı da telaffuz edeyim o zaman.
1000 Lira net maaş + SSK.
Evet,asistan olacak.Zaten kelimenin tam anlamı ile eşimi asiste edecek.Eşim işin pazarlama-müşteri kısmı ile ilgilenirken yazışmalarını takip edecek ve hatta eğer akıllı ve istekli bir arkadaşsa haliyle işi de öğrenecek. Bugün 6-7 senelik müşteri temsilcileri benim gibi 13-14 senelik tecrübeye sahip mühendislerden çok daha iyi ücretlere çalışıyorlar piyasada.

Şehir?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...